Egeïsche eilanden veerboten

Egeïsche eilanden veerboten passagiers- en autoferry Tickets

Egeïsche eilanden Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Egeïsche eilanden Ferries zeilen en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki.

Boeken van Egeïsche eilanden Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Egeïsche eilanden Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Egeïsche eilanden Ferries tickets en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Egeïsche eilanden Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Egeïsche eilanden Ferries tickets en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Egeïsche eilanden Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle afvaarten en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Ferries Egeïsche eilanden.

Als zijn reizen naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki dan boeken een kruising veerboot met Egeïsche eilanden Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Egeïsche eilanden Ferries biedt fantastische tarieven en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Egeïsche eilanden Ferries tickets en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Egeïsche eilanden veerboot
Ticket prijzen & reserveringen


Eilanden van het Egeische Boek Ferries tickets
en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus ferry Rhodes, Samos of Thessaloniki online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Egeïsche eilanden Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Egeïsche eilanden Ferries veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.

Meer over de Egeïsche eilanden 

De Egeïsche eilanden  ten oosten van het Griekse vasteland zijn divers charismatische, met gevarieerde landschappen maar dezelfde traditie en culturen van vriendelijkheid en gastvrijheid.

Omvat 'onze' Egeïsche eilanden zijn de drie Sporaden eilanden in het noorden, Skopelos en Alonissos Skiathos, samen met hun buurland vasteland, de unieke schiereiland van de Pelion.

Naar het zuiden nemen wij in de adembenemende Cycladische eilanden van Santorini en Mykonos, evenals de stad waarin de regio, Athene.

Wanneer de goden koos Griekenland voor hun huis die ze zeker wat ze waren op zoek wisten naar... Een land zo mooi, tijd heeft bijna stilgestaan, asea zo blauw die het glinstert tegen wolkenloze luchten, nooit einddatum olijfgaarden fluiten in de wind, eindeloze hete zomer dagen drijven in sterrenhemel nachten, honderden kleine eilanden, elk met zijn eigen trotse geschiedenis en cultuur, spectaculaire unieke afgelegen stranden die zich uitstrekt zover het oog kunnen zien, aland met eindeloze mogelijkheden en keuzes.

Egeïsche eilanden

Skopelos

Het eiland van riffen vanwege de offshore eilandjes en rotsen en steile prachtige kustlijn.Afgelegen baaien omzoomd door de beroemde dennenbossen en olijfgaarden, het kan ook worden opgeroepen de Green Island.Skopelos is opmerkelijk onontwikkelde met netwerken van traditionele paden en tracks toetreden tot verspreide nederzettingen.De eilanden gelijknamige hoofdstad een bruisende haven op een spectaculaire baai met een wirwar van is smalle straatjes koppelen taverna's en kerken.

Alonisso

De meest afgelegen van de Sporaden eilanden invoeren via de kleine haven en stad, Patitiri.Deze smalle, beboste eiland is een oase alles over ontspanning en rust.Er zijn vele oude paden doorkruisen het eiland, vaak leidt tot de fantastische uncrowded stranden.De offshore Marine Park is een heiligdom voor de bedreigde Mediterrane monniksrob

Skiathos

De kleinste van de Sporaden eilanden nog het meest populaire toe te schrijven aan de luchthaven, zand stranden, duidelijke wateren en waterspouts.De westkust is spectaculair en bijna onontwikkelde met het interieur plattelands- en vol met olijfbomen en mule tracks.

Pelion

Het schiereiland van de Pelion op het Griekse vasteland is echt uniek.De Egeïsche zee aan de ene kant, de beschutte 'binnenland' zee van de Golf van Pagasitikos op de andere met de bergen van de Pilion vormen een barrière hoge groen land in het noorden, het schiereiland heeft verdedigd haar geheimen goed en relatief weinig buiten Griekenland deze fascinerende regio hebt bezocht.Fascinerend om te verkennen met de auto, is de Pelion onovertroffen voor onderzoek op de voet.

Chalkidiki

Chalikidi of Chalkidiki is zoals het volksmond bekend een schiereiland ten zuidoosten van de stad Thessaloniki (Griekenland de tweede grootste stad). Het gebied wordt erkend door de riek omgewoelde drie schiereilanden van (Kassandra, Sithonia, Athos bekend als de heilige berg een onafhankelijke administratieve district). De prefectuur van Chalkidiki beslaat een oppervlakte van 2886 vierkante kilometer.Chalkidiki heeft het langste stuk van kustlijn in continentaal Griekenland, geschat op meer dan 500 km van de zandstranden en baaien.Ligt in het centrum van de prefectuur Mount Holomodas of Holomontas (Holomon) (1165 m) en ligt op de oostelijke berg Athos (2033m). Chalkidiki staat bekend om de gouden zandstranden, pittoreske en diepe kloven, traditionele dorpen en moderne toeristische resorts, kleine eilanden en beschutte baaien, pijnbomen bedekte heuvels af te dalen naar de zee.Het gebied heeft een mediterraan klimaat en is gezegend met prachtige natuurlijke schoonheid.Dit is de Chalkidiki van vandaag.

Athene

Athina het grootste geschenk aan de wereld van de stervelingen was een enkele olijfboom op de top van een rots met uitzicht op de Saronische Golf.Van haar wortels een beschaving en stad ongeëvenaarde ontstaan in de oude wereld.Het is niet verwonderlijk dat het Athene van vandaag, met veel van haar oude blijft nog steeds intact, nog steeds een van's werelds populairste bestemmingen.

De Egeïsche eilanden 


De Egeïsche eilanden
zijn van de groep van eilanden in de Egeïsche zee, met het vasteland Griekenland naar het westen en noorden en Turkije naar het Oosten.Het eiland Kreta bakent de zee in het zuiden, die van Rhodos, Karpathos en Kasos in het zuidoosten.

De Egeïsche eilanden behoren tot Griekenland, wordt verdeeld over negen administratieve periferieën.De alleen aanzienlijke bezittingen van Turkije in de Egeïsche zee zijn (Gökçeada) Imbros en Tenedos (Bozcaada), in het noordoostelijke einde van de zee.Turkse eilanden zijn ook verschillende kleinere eilandjes voor de westelijke kust van Turkije.

De Egeïsche eilanden zijn traditioneel onderverdeeld in zeven groepen, van Noord naar Zuid:

  • Podravska Egeïsche eilanden
  • Sporaden
  • Euboea
  • Argo-Saronische eilanden
  • Cycladen
  • Dodecanese (zuidelijk Sporades), met uitzondering van Kastellorizo en aangrenzende eilandjes, die tot de oostelijke Middellandse Zee behoren
  • Kreta

De term Italiaans Egeïsche eilanden wordt soms gebruikt om te verwijzen naar de Egeïsche eilanden veroverd door Italië tijdens de Turks-Italiaanse oorlog in 1912 en van 1923 tot 1947, met inbegrip van Rhodos en Kastelorizo gehecht.

Klik hier Boek een veerboot Egeïsche eiland.

Egeïsche eilanden


Beste beschikbare Egeïsche eilanden Ferries ticket prijs garantie

Beste Egeïsche eilanden veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Egeïsche eilanden Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Egeïsche eilanden Ferries naar of van Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Egeïsche eilanden Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Aan de Egeïsche eilanden Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Egeïsche eilanden Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Egeïsche eilanden Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Egeïsche eilanden Ferries auto en passagiers veerboot tickets en naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piraeus, Rhodes, Samos of Thessaloniki aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Egeïsche eilanden Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier