Bornholm veerboten

Bornholm veerboten passagiers- en autoferry Tickets

Ticket Bornholm Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Bornholm Ferries van en naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad zeilen.

Reservatie Bornholm Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Bornholm Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Bornholm Ferries tickets en naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Bornholm Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Bornholm Ferries tickets en naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Bornholm Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen van en naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Ferries Bornholm.

Als zijn reizen naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad dan boeken een kruising veerboot met Bornholm Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Bornholm Ferries biedt fantastische tarieven van en naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bornholm Ferries tickets en naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Bornholm Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Bornholm Ferries tickets boeken
en naar Koge ferry Ronne, Sassnitz of Ystad online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Bornholm Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Bornholm Ferries veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.

Meer over Bornholm

Bornholm is een Deens eiland in de Oostzee gelegen in het oosten van de (meeste) de rest van Denemarken, het zuiden van Zweden, en het noorden van Polen.

De belangrijkste industrieën op het eiland zijn de visserij, kunsten en ambachten zoals glas maken en met behulp van aardewerk lokaal werkte klei, en de melkveehouderij.

Meeste Engels sprekende reizigers naar Denemarken hebben nog nooit gehoord van Bornholm, en nog minder de veerboot van Kopenhagen hebben genomen om de hoofdstad van het eiland van Rønne.Dat is een schande, want Bornholm is een van de meest interessante vakantie plekken in de Baltische Zee--zoals generaties van Deense, Duitse en de Zweedse toeristen hebben gelukkig ontdekt.

Toerisme is belangrijk tijdens de zomer.De topografie van het eiland bestaat uit dramatische rotsformaties in het noorden, schuin naar beneden naar pine en bladverliezende bossen en landbouwgronden in het midden met zandstranden in het zuiden.

Borholm Ferry haven

De Denen hebben iets van een minderwaardigheidscomplex over's lands gebrek aan natuurlijke attracties (niet verwonderlijk als je nadenkt over wat de rest van Scandinavië te bieden heeft) en dus Bornholm is vooral gekoesterd voor zijn dramatische kliffen en de stranden, de beste daarvan zijn te vinden op de noordelijke en zuidelijke uiteinden.Natuur opzij, andere attracties omvatten bijna een duizenden jaren, van de schitterende kustpromenade Fort van Hammershus van het eiland vier iconische rundekirke (ronde kerken) en het opvallend eigentijdse Bornholms Kunstmuseum (kunstmuseum).

Vakantiegangers uit Duitsland, Noorwegen, Zweden en, meer recentelijk, Polen komen in Bornholm door hun honderdduizenden in juli en augustus (600, 000 toeristen komen elk jaar), getekend door de natuurlijke schoonheid en tijdloze sfeer van het eiland opgeroepen door de rieten, vakwerk dorpen schitterend met hollyhocks.In de zomer is er een indrukwekkende programma van culturele en feestelijke evenementen; en van het eiland keramiek en glaswerk ambachtslieden zijn beroemde in Denemarken.Bornholm is heel seizoensgebonden en in termen van culturele activiteiten en restaurants, dingen gaan vrij rustig van oktober tot April 

Toeristische activiteiten op Bornholm omvatten bezienswaardigheden, wandelen, Fietsen, zwemmen, golf, tennis, Paardrijden en windsurfen.Er is zelfs een klein, aangenaam ouderwetse amusement park (webkoppeling op pagina 3). Bornholm is de aard van de plaats waar u kunt gemakkelijk het doorbrengen van een week verkennen van het platteland, boten in de visserij havens, "peering" op Bronstijd monolieten en rotstekeningen, eten de vers-gerookte haring genaamd Bornholmer op langs de weg smokehouses, fotograferen en bemonstering van de winkels en musea in de kleine maar levendige hoofdstad van Rønne.Als u een kunstenaar bent, breng uw paintbox of schetsblok: vindt u genoeg te houden je bezig, van oude ruïnes aan middeleeuwse kerken aan moderne vuurtorens achter witte zandstranden.

Bornholm

Bornholm leugens manier in de Baltische Zee, 200 km ten oosten van Copenhagen en is officieel het zonnigste deel van Denemarken!

In feite, is Bornholm zo ver van Kopenhagen en de rest van 'vasteland' Denemarken dat het niet op de weerkaarten past (hoewel misschien dat zou worden ook demoraliserend voor de rest van Denemarken). 

Bornholm is een speciale plaats voor de Denen, van wie de meesten er ten minste één vakantie hebben doorgebracht (het is populair bij schoolreizen) zonnebaden op de 30 km van glorieuze zand stranden, fietsen (de klassieke methode om het eiland te verkennen) via haar zacht glooiende graangebieden, of knutselen rond zijn idyllische visserijhavens.

Er wordt beweerd dat zeven van de 10 bezoekers naar het eiland terug!

Kaart van Bornholms


Beste beschikbare Bornholm Ferries ticket prijs garantie

Beste Bornholm veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Bornholm Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Bornholm Ferries naar of van Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Bornholm Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Bornholm Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Bornholm Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Bornholm Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Bornholm Ferries auto en passagiers ferry tickets en naar Koge, Ronne, Sassnitz of Ystad op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Bornholm Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier