Corsica Ferries

Corsica Ferries passagiers- en autoferry Tickets

Corsica Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Corsica Ferries zeilen en naar Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon.

Reservatie Corsica Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Corsica Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Corsica Ferries tickets naar en van Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Corsica Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Corsica Ferries tickets naar en van Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Corsica Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Corsica Ferries.

Als zijn reizen naar Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon vervolgens boeken een kruising veerboot met Corsica Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Corsica Ferries biedt fantastische tarieven en naar Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Corsica Ferries tickets naar en van Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Corsica Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Corsica Ferries tickets boeken
en naar Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Corsica Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Corsica Ferries veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.

Meer over Corsica

Corsica is een heerlijk raadselachtige land.De aantrekkelijkheid ervan ligt in de natuur, niet in artefact.Het is een keiharde fragiele paradijs.De dichters en zangers zijn die het dichtst bij het stukje van zijn geheimen prijs.

De belangrijkste bevolkt en toeristische bestemmingen in Corsica zijn:-

• Ajaccio - westelijke Corsica
• Aleria - oostkust
• Bastia - Noordoost-Corsica
• Bonifacio - zuidelijke Corsica
• Calvi - Balagne regio
• Cargese - regio van Balagne
• Corte - Centraal Corsica
• L'Ile-Rousse - Balagne regio
• Porto - West kust
• Porto-Vecchio - zuidelijke Corsica
• Propriano - zuidelijke Corsica
• Saint-Florent - Noordoost-Corsica
• Sartene - zuidelijke Corsica

die allemaal zijn bereikbaar via regelmatige lijnvlucht en auto veerboten evenals een paar kleinere onafhankelijke interinsulaire veerboot bedrijven

Corsica Ferry

Corsica heeft vele attracties.Het is uncommercialised, ongerepte en adembenemend mooi.Minder dan twee uur uit het Verenigd Koninkrijk, met zachte rekken stranden, het doet een beroep op gezinnen die op zoek voor een traditionele zomervakantie maar Corsica heeft veel groter beroep dankzij de talloze sportieve mogelijkheden, culturele activiteiten en festivals en ontspannen tempo van het leven.

Ajaccio

Aan de westkust van Corsica is Ajaccio hout bedekte bergen cirkelen het naar de achterkant, en de poort en citadelle richting de zee aan de Golf van Ajaccio.Deze combinatie betekent dat Ajaccio mild blijft zelfs tijdens de winter maand, vandaar de stad is populair bij toeristen voor een groot deel van het jaar rond.

Het belangrijkste centrum van de stad van belang zijn voor bezoekers is de citadel van de 16e eeuw, en het gebied net ten westen en ten noorden van de citadel.Dit gebied omvat de plaats Bonaparte en de renaissance kathedraal, en blijft tot Place Foch een beetje het noorden.Merk op dat het was in deze kathedraal, de Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, dat Bonaparte werd gedoopt (u kunt nog steeds zien de marmeren lettertype waar het is gebeurd).

Het centrum van Ajaccio is gebaseerd rond de 16e eeuw citadel (nog steeds in militair gebruik, zo niet open voor het publiek), en verspreidt westen en ten noorden van de citadel in de stad.

Er zijn een groot aantal cafés, bars en restaurants rond Ajaccio, en het is in deze dat je de ware stad - de relaxte toevallige benadering van leven dat Ajaccio lijkt te nemen zo goed zal vinden.Place Foch is vooral een zeer populaire plek om te zitten onder schaduwrijke bomen en doen sommige mensen-kijken.

Bastia

Bastia is een commerciële havenstad (de belangrijkste op het eiland) gevonden in het Noord-Oosten van Corsica, in een mooie locatie met de heuvels en Cap Corse achter de stad.Er zijn drie secties van bijzonder belang zijn voor bezoekers naar Bastia: de oude haven, de oude stad en de citadel.

Het is aan de oude stad dat u zal worden getrokken met vervaagde charme, smalle straatjes en steegjes bekleed met lange, afbrokkelende gebouwen, dateren grotendeels uit de 18e eeuw, culminerend in de haven waar het contrast verwaarloosde gebouwen drastisch met de jachten afgemeerd in de haven.Dit deel van de stad verkennen kan u geven een gedachte aan Victor Hugo, die hier woonde als een kind.

Er zijn twee havens in Bastia.Oorspronkelijke traditionele enerzijds, en de meer recente haven waar Corsica routes aankomen met passagiers uit Italië en Frankrijk.

De oude haven is de 'in' plaats om uw avonden doorbrengen in Bastia, in de vele bars en restaurants, of gewoon promenading langs de voorkant - zorg ervoor dat u uit langs de Quai des Martyrs de la Liberation voor het beste uitzicht op de haven.Het andere belangrijkste deel van Bastia te verkennen is de andere kant van de oude haven rond de aanzienlijke citadel.Dit deel van de stad is veel trendy als iets minder indrukwekkend dan het oude stad buurland.De wandeling naar de citadel loopt door de tuinen en de keer-zeer-posh huizen van het Terra Nova district doorgegeven.

Bonifacio

De middeleeuwse oude stad van Bonifacio is de oudste stad in Corsica, gebaseerd boven een natuurlijke haven op de site van een 9e eeuwse citadel met veel van de lange stevige huizen langs de geplaveide straten in een spectaculaire omgeving langs de bovenkant van de kliffen.

De stad ligt aan de zuidpunt van Corsica (slechts 12 km van Sardinië) die helpt geven Bonifacio en de haven een nogal exclusieve, verfijnde Italiaanse gevoel - erg elegant, met palmbomen en dure restaurants langs de kade.

Enkele opmerkelijke sites kunnen worden gezien in de stad, met inbegrip van de 'trap van de koning van Aragon' in de steen gesneden te bereiken van de oude stad, het monument aan de doden en een besprenkeling van aantrekkelijke kerken onder de middeleeuwse gebouwen.De stad is een belangrijk centrum voor zee gebaseerd vrije tijd activiteiten sich als zeilen en duiken.Het succes van de yachting is deels te wijten aan het feit dat Bonifacio een van de Windrijkste plaatsen in Frankrijk is.

Calvi

De stad van de haven van Calvi biedt de intriges van traditionele Corsicaanse cultuur behoud moeiteloos de gemakken van een modern resort-gebied.Schilderachtige uitzicht op de schilderachtige schoonheid van de natuur zijn schijnbaar overal waar die u weer, en er zijn veel leuke plaatsen om tijd te besteden.

Reizen naar Calvi door veerboot zal laten u toe om het volledige effect van de prachtige haven, de torenhoge Citadel, de ruige bergen en het bos van dennen.De Port de Plaisance is een vriendelijke jachthaven en een aangename plaats om te bekijken de vele luxe boten en heldere vissersboten als ze aankomen en vertrekken.

Calvi van plaatselijke strand is een lange, smalle strook van wit zand en serene, ondiep water dat zich uitstrekt van bijna 6 km (4 mi) langs de lengte van de baai.Het biedt redders en zeer goede faciliteiten, zoals picknickplaatsen en snackbars.Populaire activiteiten op deze site zijn onder andere Windsurfen, waterskiën, jetskiën en paragliding.Voor degenen die liever een rustigere plek om te genieten in de zon, kan een minder bevolkte en bredere strook strand worden gevonden op plage de l'Alga, in de buurt van Revellata punt.

L'Ile Rousse

Ile Rousse (vertaling: Rode eiland) is te vinden op de Noord-west kust van Corsica, ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Calvi, aan de noordelijke rand van de regio Balagne.

Met een strand van fijn ten zuiden op Plage de Rindara, en kleine rotsachtige eilanden in het noorden, Ile Rousse is in een prachtige omgeving, die niet verrassend nu trekt veel bezoekers als gevolg van het toerisme overtreft de poort als de kernactiviteit voor de stad.De architectuur van de stad, waaronder enkele zeer aantrekkelijke gebouwen, dateert grotendeels uit de late 18e en vroege 19e eeuw.

Misschien minder 'Corsicaanse' dan vele steden in Corsica, L'Ile Rousse heeft een geplande lay-out van de rechte straten, bekleed met dure boetieks en restaurants, en straalt verfijning.

Porto

Porto is ideaal gelegen voor het verkennen van veel van de hoogtepunten van deze regio van Corsica - Scandola, Spelunca, de Calanches de Piana en de d'Aitone Foret.Deze regio van Corsica is van dergelijke grote schoonheid en rente dat zij een UNESCO World heritage Site is aangewezen.

De kustlijn rond Porto is ook gedenkwaardige, en heeft verschillende aantrekkelijke stranden, en er zijn ook diverse boottochten die kunnen worden genomen uit naar zee en bewonder het spectaculaire kustlijn in de regio.

De belangrijkste site van historisch belang in Porto is de 16e-eeuwse wachttoren - vooral voor het prachtige uitzicht dat het voorstel, van de dramatische ligging op de top van de rode kliffen voorziet.

Porto-Vecchio

Op de zuid-oostelijke kust van Corsica is Porto-Vecchio een zeer populaire plek met toeristen.Het is een stad gebouwd op de zoutmoerassen en zout blijft spelen een belangrijke rol in de stad.

Het was de moerassen waardoor eerdere ontwikkeling van de stad, omdat ze waren besmet met muggen en malaria tot ver in de 20e eeuw.Meer recentelijk hebben de moerassen is uitgelekt en verbeterde communicatieverbindingen de stad om haar rol als badplaats - een rol waarnaar het is bewonderenswaardig geschikt, gezien de ligging met uitzicht op een mooie haven hebt ingeschakeld.

Porto-Vecchio is grotendeels de beroemde stranden en de kust ten zuiden van de stad die de grote attractie, maar de stad zelf ook onderzoek verdient.Na een periode van welvaart als gevolg van de productie van kurk, heeft de stad in de afgelopen decennia plaatsgemaakt voor toerisme.

Sartene

Sartene is gevonden in Zuidwest-Corsica een paar kilometer in de bergen ten zuidoosten van Propriano.De stad heeft een lange geschiedenis van piraterij, banditisme en gangsters, nu gelukkig grotendeels gegeven aan meer vreedzame beroepen.

De rijkdom van de stad is gebaseerd op de zeer gewaardeerde Sartene wijn.De hoge gebouwen, in de dezelfde rots als de steile heuvel waarop ze staan, kijken bijna onnatuurlijk solide en permanente.

Het centrum van Sartene is rond de Place de la Liberation, eerder en vaak nog steeds bekend als plaats Porta, en met mooi uitzicht over de vallei.Het Paleis van de gouverneur van de oude is ook op het plein.De guillotine die ooit dienst in de plaats heeft plaatsgemaakt voor toeristen!

Corsica

Corsica , koesteren in de mediterrane zon uit het zuiden van Frankrijk, is bijna de perfecte vakantiebestemming.

Perfect Corsica stranden, prachtige berglandschap, mooie steden en dorpen die gewoon in het omliggende landschap, en natuurlijk het klimaat behoren.De honderden stranden en 1.000 kilometer kustlijn vormen de basis van vele vakantie op het eiland, met zwemmen, Snorkelen, wind-surfen, duiken en zonnebaden wordt de meest populaire activiteiten.

De Corsicaanse steden zijn zeer aantrekkelijk (en erg populair bij bezoekers), zoals wandelingen in de bergen, en andere outdoor activiteiten gebaseerd op zowel de bergen en de kust zijn.Wandelingen zijn beschikbaar voor alle niveaus van vermogen, van een aangename wandeling van enkele van de moeilijkste bergtochten in Europa.

Corsica heeft een typisch mediterraan klimaat, met de zomers warm en droog, en de resterende mild zelfs in de winter, ten minste op kust niveau.De bergen zijn het hele jaar natuurlijk een beetje koeler.

De natuurlijke regionale Park van Corse (Corsica) is geweest set-up om deel van de zeldzame en ongewone habitats gevonden op het eiland.Het park omvat enkele van de hoogste bergtoppen van de op het eiland, en veel schoonheid.Het Scandola-natuurreservaat is ook prachtig, maar alleen toegankelijk door boot.

Twee populaire manieren om te bezoeken zijn dat hebt u enkele weken per auto kunt verkennen op uw gemak kan u de Corsica kustweg die het eiland circumnavigates, of zie onze guide to Hiking in Corsica als u liever de harde manier - te voet verkennen!Één van beide manier is de beste en meest relaxte manier er en terug te krijgen met de veerboot.

Corsica is verdeeld in zes regio primaire's.Dit zijn;

• Ajaccio - inclusief het zuidelijke binnenland
• Balagne - het westen en noordwesten regio's van Corsica
• Bastia en Cap Corse - het noordelijke schiereiland
• Bonifacio - zuidelijke Corsica
• Corte - het bergachtige centrum van Corsica
• Oost-Corsica - de oostkust en dorpen

Corsica wordt onderhouden door meerdere gevestigde passagiers- en auto veerdiensten varen en naar Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon.

Klik hier Boek een veerboot van Corsica  Kaart van Corsica


Beste beschikbare Corsica Ferries ticket prijs garantie

Beste Corsica Ferries Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Corsica Ferries naar of van Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Corsica Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Corsica Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Corsica Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om live Corsica Ferries ticketprijzen te verkrijgen, Controleer beschikbaarheid en boek Corsica Ferries auto en passagiers veerboot tickets naar en van Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona en Toulon bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Corsica Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier