Cyclade eilanden veerboot

Cyclade eilanden Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Reservering kaartjes Cyclade eilanden Ferry, veerboot tijdschema's en passagiersgegevens voor Cyclade eilanden veerboot zeilen, van en naar de Griekse eilanden van Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos.

Booking Cyclade eilanden Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, alle Cyclade eilanden Ferry prijzen vergelijken in real time en boek de goedkoopste beschikbare Cyclade eilanden Ferry tickets en naar Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Cyclade eilanden Ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Cyclade eilanden Ferry tickets en naar Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Cyclade eilanden Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Cyclade eilanden veerboot.

Als zijn reizen naar Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos vervolgens boeken een kruising veerboot met Cyclade eilanden veerboot en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Cyclade eilanden veerboot biedt fantastische tarieven en naar Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cyclade eilanden Ferry tickets en naar Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cyclade eilanden veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cyclade eilanden Ferry tickets
en naar Amorgos Anafi, Andros, Antiparos Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos veerboot Syros en Tinos online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cyclade eilanden Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Cyclade eilanden veerboot Boek uw ticket van de veerboot Exploitatiedoor ANEK lijn en Blue Star Ferries, Egeïsche snelheid lijnen, Agoudimos Ferry lijn, Cyclades Ferries Fast of zee Jets veerboten veilig online gelieve gebruik de real time ferry reservatie formulier aan de linkerkant.

Meer over de Cyclade eilanden

De Cycladen zijn een groep van Griekse eilanden, gelegen in het zuidelijke deel van de Egeïsche Zee (ten zuiden van Athene en ten noorden van Crete). De archipel bevat sommige 2.200 eilanden, eilandjes en rotsen; slechts 33 eilanden zijn bewoond.De Cycladen zijn het meest bekend voor de eilanden van Santorini en Mykonos.

Van het Griekse vasteland veerboten en highspeed catamaran diensten dagelijks van Piraeus, Rafina en Lavrio.Ferrys werken naar alle eilanden van de Cycladen, sommige van de grotere eilanden hebben ook een highspeed catamaran service.

Veerboot reizen zijn vier tot vijf uur naar de dichtstbijzijnde eilanden (Kithnos, Syros, Tinos, Mykonos en Sifnos) en van acht tot tien uur aan de verst (Santorini) afhankelijk van het aantal haltes.De highspeeds nemen de helft van de tijd, maar kost twee keer zo veel.

Er zijn dagelijkse veerdiensten van Pireaus aan alle van deze eilanden, met uitzondering van Kea en Kithnos die u van Lavrio en Andros die u tot van Rafina krijgt te krijgen.

Cycladen eiland Ferry haven

Veel reizigers overwegen waarschijnlijk Rafina niet een poort mogelijk vertrek als ze af op een van de Cycladen stevenen, maar als u zijn aankomst op de luchthaven van Athene, u zijn vaak beter af te nemen van een veerboot van Rafina dan reizen naar Athene en krijgen een ferry vanuit Piraeus.

Vele boot services stoppen met werken door eind oktober en hervatten door April.Neem contact op met de exploitant of gebruik die de levende veerboot prijs en route faciliteit boven controleren alvorens vertrek plannen.Alle diensten zijn ook onderworpen aan vertragingen en annuleringen in ongunstige weersomstandigheden.

Er zijn twee snelle auto veerboten (Nissos Mykonos en Nissos Rodos) naast de hoge snelheid catamarans Highspeed 1, Highspeed 4, Highspeed 5, Highspeed 6, Flyingcat 3 en 4 van de Flyingcat met de remiander van de veerboot routes wordt geëxploiteerd door conventionele cruise veerboten.

De belangrijkste toeristenbestemmingen van de Griekse eilanden in de Cycladen en hun primaire attracties zijn:-

 • Amorgos — heeft een beroemde klooster en slechts een paar stranden
 • Anafi — een kleine ongerepte eiland gelegen ten oosten van Santorini 
 • Antiparos — een klein eilandje net ten westen van Paros, ontspannen en met mooie stranden 
 • Andros — het grootste en meest noordelijke eiland, traditionele en rustige, groene en bergachtig, met vele stranden
 • Delos — een klein onbewoond eiland dicht bij Mykonos, beroemd om zijn archeologische vindplaatsen.
 • Folegandros — een mooie, rustige eiland ten westen van Santorini 
 • IOS-bekend als een jonge mensen partij eiland 
 • KEA — een rustig eiland populaire meestal met vakantie Grieken, dicht bij Athene, maar het voelt externe 
 • Kimolos — kleine satelliet eiland van Milos 
 • Kleine Cycladen — een groep van kleine eilandjes ten zuidoosten van Naxos, met inbegrip van Ano Koufonisi, Kato Koufonisi, Iraklia, Schinousa en Donousa 
 • Milos — de minst toeristische van de grotere Cycladen, vulkanische met spectaculaire rotsformaties 
 • Mykonos-een populaire toeristische bestemming, met uitstekende stranden en de meest levendige nachtleven 
 • Naxos — het grootste en groenste eiland in de groep, met uitstekende stranden 
 • Paros — een populaire toeristische eiland met aantrekkelijke landschap en goede stranden 
 • Santorini — een spectaculaire vulkanische eiland, een van de mooiste en meest romantische plaatsen in de wereld, met verbazingwekkende landschap, ongebruikelijke stranden en een bruisend nachtleven 
 • Serifos — een klein, rustig eiland met grote stranden, traditionele stad 
 • Sifnos — een schilderachtige, rustige traditionele eiland, met goede stranden en wandelingen 
 • Sikinos — een klein rotsachtig eiland met een paar stranden en goede wandelingen 
 • Syros — een traditionele eiland met Italiaanse architectuur, grote stad, goede stranden 
 • Thirassia — een kleine satelliet eiland Santorini, waarmee het hetzelfde eiland gevormd tot de enorme vulkanische uitbarsting van 2e millennium v.Chr. 
 • Tinos — een traditionele eiland, kathedraal is belangrijk bedevaartsoord, goede stranden 

De traditionele architectuur van de dorpen van de groep van eilanden van de Cycladen zijn wereld bekend en zijn componeren een cliché van Griekenland: kleine witte kubieke huizen met blauwe deuren en ramen en Bougainville voetgangers steegjes.

Griekenland staat ook wereld bekend om zijn actieve nachtleven en de Griekse eilanden Cycladen hebben het meest levendige nachtleven in Griekenland.Er is een ruime keuze aan bars en nachtclubs, en sommige gebieden zijn gedraaide ook in partij eilanden.Als u op zoek bent voor een vakantie met het heel gezin wordt u geadviseerd om te doen wat huiswerk voordat u kiest voor uw bestemming.

Cyclade eilanden

De Griekse eilanden van de Cycladen worden zo genoemd van een losse cirkel ("kyklos" in het Grieks), ongeveer gecentreerd op het heilige eiland Delos.

Voor veel mensen is Grieks eiland gewoon een Cycladische eiland met kubieke witgekalkte huizen, een doolhof van kleine straatjes, kleine kerken en kapellen op elke hoek, kristalheldere zee.Bezoekers van de Cycladen, die verwachten dit dat zijn nooit teleurgesteld.

De Cycladen, Griekenland zijn samengesteld uit 39 eilanden waarvan er 24 bewoond.De Cycladen zijn de meest bekende van alle Griekse eilanden met Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos.

Elk eiland heeft te bieden iets anders en ieder heeft zijn eigen karakter, stijl, levensstijl, tradities en douane.Reizen hier, waar men levendige kosmopolitische nachtleven vindt en op de dezelfde tijd rust en vrede.

Veerboot verbindingen zijn uitstekend in Cyclades, met name in hoog zomer.Piraeus, Rafina en Lavrio poorten sluit Cycladen eilanden met het vasteland van Griekenland.

Regelmatig geplande Cyclade Island ferry overtochten worden geëxploiteerd door ANEK lijn, Blue Star Ferries, Egeïsche snelheid lijnen, Agoudimos Ferry lijn, Cyclades snel Ferries en veerboten zee Jets.

Klik hier Boek een veerboot Cyclades

Cycladen Ferry Route kaart


Beste beschikbare Cyclade eilanden Ferry ticket prijs garantie

Beste Cyclade eilanden veerboot Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Cyclade eilanden Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cyclade eilanden veerboot of naar Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cyclade eilanden Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar de Cyclade eilanden Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cyclade eilanden veerboot klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Cyclade eilanden Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Cyclade eilanden veerboot auto en passagiers veerboot tickets en naar Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Ios, Kea, Kimolos, Folegandros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros en Tinos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Cyclade eilanden veerboot naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier