Elba eiland Ferries

Elba eiland Ferries passagiers- en autoferry Tickets

Elba eiland Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Elba eiland Ferries zeilen, van en naar het eiland Elba veerboot havens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina.

Boeking Elba eiland Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Elba eiland Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Elba eiland Ferries tickets, van en naar het eiland Elba veerboothavens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Elba eiland Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Elba eiland Ferries tickets en naar de veerboot Elba Eiland havens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Elba eiland Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van het eiland Elba veerboothavens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Elba eiland Ferries.

Als u reist naar het eiland Elba veerboothavens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina vervolgens boeken een kruising veerboot met Elba eiland Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Elba eiland Ferries biedt fantastische tarieven en naar de veerboot Elba Eiland havens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina veerboothavens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Elba eiland Ferries tickets van en naar het eiland Elba veerboothavens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Elba Island Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Elba eiland Ferries tickets
van en naar het eiland Elba veerboothavens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina online tevoren om te genieten van het goedkoopste beschikbare veerboot ticket prijs te varen met Corsica Ferries, Moby lijn of Toremar Ferries.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Elba eiland Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Elba eiland Ferries veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Elba Eiland

Het eiland Elba ligt op slechts 10 km afstand van het Italiaanse vasteland en is de grootste van de eilanden van de Toscaanse archipel, en de derde grootste van de Italiaanse eilanden.Het bijzonder milde klimaat, de verscheidenheid van de 147 km kustlijn en de majestueuze schoonheid van de Monte Capanne mountains (1,019 m hoogte) hebben een internationaal bekende toeristische centrum.

Elba heeft geprofiteerd van het comfort en de hulpmiddelen die door technologie en beschaving zonder afbreuk te doen aan haar natuurlijke erfgoed, landschap, zee en kust, bergen en bossen.Het is niet toegestaan zijn zeer oude deelgemeenten tot worden bedorven of de douane van de duizenden jaren van beschaving om te worden vernietigd.

In de omgeving van een kristalheldere zee en zandstranden, groene kloven en geheime of pure rotswanden is het eiland rijk aan aangename verrassingen.Er zijn schaduwrijke bossen, vlakke landschap en zonovergoten velden waar agave en prickly peren regeren opperste.Er zijn ook de kleine dorpen door de zee, die vaak nog steeds beheren voor het behoud van hun oude gebruik als toevluchtsoord voor vissers, en die zat in de bergen, die denken aan de invallen piraat uit een ver verleden doen.

Elba Eiland vakantieoord

Uit de verscheidenheid van bloeiende wilde dieren in het Middellandse-Zeegebied forest naar de verborgen geheimen als het hogere bos, de vegetatie op Elba is genereus in termen van kleur, parfum en tinten van licht.Paddestoelen, schors, bloemen en kastanjes zijn gemakkelijk te vinden, en de ideale habitat voor de dieren die op het eiland kan gemakkelijk worden verkend.Of men kan gewoon genieten van de schone lucht en de majestueuze schoonheid die de natuur zo gul heeft gegeven naar het eiland, misschien na een smaak van de lokale keuken, die maritieme tradities en typisch Toscaanse gebruiken combineert.

Vrij klimmen op Elba maakt het mogelijk bezoekers te testen hun vermogen als klimmers op de rotsen bij Fetovaia en Capo Sant'Andrea.

Het eiland Elba heeft vele verrassingen in petto voor liefhebbers van vrije klimmen.Op de grote westerse voorgebergte, waar de hoogste bergen op Elba zijn te vinden, is beklimmen mogelijk op de routes gekenmerkt door instructeurs FASI (de Italiaanse gratis klimmen Association).Achter Sant'Andrea, Monte Capanne torens over alle andere bergen op Elba, op een hoogte van 1,019 meter.Richting Pomonte, kan nog steeds op de top van de Capanne Fractie, Monte di Cote (900 m) worden gezien.Naar Marciana biedt Monte Giove (855 m), met zijn rotsen en hun bizarre vormen, een van de meest spectaculaire landschappen op het eiland.

Zelfs de rotswanden in Sant'Andrea kunnen worden beklommen.Echter, moet informatie worden verkregen voordat een klim, aangezien er sommige periodes van het jaar wanneer dit soort activiteiten is verboden om te voorkomen dat de vogels nestelen er verontrustende.

Mountainbiken rond het eiland Elba is uitstekend, en is een van de favoriete bestemming voor mountainbikers altijd geweest.Het complexe netwerk van trajecten heeft betrekking op de mededeling van de oude wegen op de eilanden en voor vele jaren een soort tempel voor mountainbikers, tot het punt dat professionele mountainbikers hebben nam deel voor de World Cup hier geweest.

Men hoeft niet te worden een grote professionele mountainbiker om te rijden in het Toscaanse Archipelago National Park, omgeven door de natuur.Veel van de trajecten die geschikt is voor fietsen zijn ook bedoeld voor onervaren motorrijders.Als u verbeteren uw mountainbiken tijdens uw vakantie wilt, zijn er talrijke gekwalificeerde centra op het eiland bieden cursussen en begeleide excursies.

Als u nog steeds de voorkeur de lieve oude "racing" road bike, kunt u uw helden emuleren door deel te nemen in de Tour van Elba.Na het verlaten van Sant'Andrea, gaat de route richting Patresi, Chiessi en Fetovaia, bereiken Marina di Campo, dan verder naar het Oosten, langs alle de beroemdste plaatsen aan de kust (Porto Azzurro, Rio nell'Elba, Volterraio, Portoferraio). De klim naar Marciana is de laatste voor de afdaling leiden terug naar Sant'Andrea.

Zeekajakken  op Elba combineert de vreugde van ontdekking en verkenning met ontspannende en gezonde lichaamsbeweging.Glijden langs het oppervlak van het water in een kajak: kunt u zich voorstellen een betere manier van het ontdekken van de vele verborgen verrassingen uit het Noord-westelijke kust van Elba?

Kajakken ontspant de geest en versterkt de spieren.Er zijn degenen die deze sport duren mediteren in eenzaamheid en degenen die kijken naar het als een goede sport.Wat uw motivatie, niets in de wereld kan bieden de nauw en persoonlijk contact met de natuur dat deze oude schepen kunnen.Excursies zijn beschikbaar op Elba met de hulp van gekwalificeerde instructeurs, die u perfecte navigatie en roeien technieken hand in hand met de natuur helpen zal, in een van de mooiste stukjes van kusten in de Toscaanse Archipel.Als u niet uw eigen kajak gebracht hebben, is er geen probleem: u kunt een op het strand van Sant'Andrea huren voor een paar euro.

Veerboot reizen naar Elba met de auto, aan boord gaan aan Piombino Marine, waar twee bedrijven van navigatie (Toremar en Moby Lines) veerboot bieden diensten aan de poorten van Portoferraio, Blue haven en Marine rivier.Een snelle verbinding door draagvleugelboot bestaat ook voor het interne vluchtige vervoer, dan in één 20 minuten het kabel, Marine Fractie van rivier vangsten, blijft vervolgens voor Portoferraio, waar het aankomt na anderen 15 minuten van navigatie.

Boottochten rond Elba

Ongerepte baaien, stranden die zijn verlaten zelfs in de zomermaanden, vegetatie groeien tussen de indrukwekkende rotsen bijna tot de rand van het water.Verkennen van de kust van Elba in boten in de buurt van Capo Sant'Andrea, of nog verder weg, bereiken zal het eiland van Capraia, zachtjes gesust door de deining van het water, verrijken uw vakantie met onvergetelijke suggesties en uitzicht.Het biedt ook de mogelijkheid voor degenen die willen om te gaan snorkelen en duiken.

De volledige omvaart van het eiland, gedaan in snelle boten, duurt voor een volledige dag en omvat een stop voor de lunch in een typisch island restaurant.De route omvat talrijke exclusieve plaatsen, met inbegrip van Enfola, het prachtige strand van Forno en Calanova, met haar prachtige strand van witte kiezels.Meer levendige en alledaagse plaatsen zijn natuurlijk ook bezocht waaronder Porto Azzurro, Portoferraio en Marina di Campo, waar kan gaan winkelen of bezoek plaatsen van cultureel belang.

Eiland Elba

Het eiland Elba is de grootste resterende stuk land van de oude tractus die eenmaal het Italiaanse schiereiland naar Corsica verbonden.De noordelijke kust kijkt uit op de Ligurische Zee; de oostelijke kust het kanaal Piombino; de zuidelijke kust van de Tyrreense Zee; terwijl het Corsica kanaal het westelijke uiteinde van het eiland naar naburige Corsica verdeelt.

Het eiland Elba is een eiland van de Tyrreense Zee, 20 km van de ribben stad van Piombino.Het is het grootste eiland van de Toscaanse Archipel.Elba en andere eilanden van de Toscaanse Archipel (Gorgona, Capraia, Pianosa, Montecristo, Giglio en Giannutri) zijn beschermd in het Nationaal Park van de Toscaanse Archipel.

Eiland Elba is verdeeld in acht gemeenten, alle afferent naar de provincie Livorno: de belangrijkste is Portoferraio, de andere Campo in Elba, Capoliveri, Marciana, Marciana, Porto Azure, Rio Marina en Rio in Elba, voor een totaal van ongeveer 30 mijl livings, die aanzienlijk tijdens de zomer vergroten.

Het klimaat van het eiland presenteert voornamelijk mediterrane functies, uitzondering voor de berghutten waar de winters strekken zich uit tot matig koud worden gemaakt.De regenval zijn geconcentreerd in de herfst periode en het resultaat te zijn genoeg ingetogen.

Klik hier Boek Ferries naar de eilanden Elba  Elba Island Ferry Route kaart

 


Beste beschikbare Elba eiland Ferries ticket prijs garantie

Beste Elba eiland Ferries Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Elba eiland Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Elba eiland Ferries naar of van het eiland Elba veerboothavens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina, aan boord accommodatie en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Elba eiland Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Elba eiland Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Elba eiland Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u zijn in staat om live Elba eiland Ferries ticketprijzen te verkrijgen, Controleer beschikbaarheid en boek Elba eiland Ferries auto en passagiers veerboot tickets naar en van het eiland Elba veerboot havens van Piombino, Porto Ferraio en Rio Marina op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Elba eiland Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier