IJsland veerboten

IJsland Ferries - IJsland passagiers- en auto Ferry Tickets

IJsland ferry ticket-reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor veerboten zeilen aan en uit Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line.

Reservatie IJsland ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle IJsland veerboot prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare IJsland veerboten tickets en naar Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar IJsland met de ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope IJsland ferry tickets en naar Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste IJsland veerboten overschrijding van de informatie en tijdschema's voor alle afvaarten naar en onze gedetailleerde route en stad kaarten van Hirtshals, Seysdisfjordur en Torshaven met Smyril Line met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen help u plot uw IJsland ferry reis.

Als zijn reizen naar Seysdisfjordur, Hirtshals Torshaven met Smyril Line boek een ferry overtocht naar IJsland hier en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

IJsland Ferries biedt fantastische tarieven en naar Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor IJsland Ferries tickets en naar Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

 

IJsland veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


IJsland Ferry tickets boeken
en naar Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbaar ferry ticket prijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde IJsland Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een veerboot IJsland prijs van het ticket en uw ferry-ticket boeken veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer informatie over IJsland

IJsland  is een land van extreme contrasten.

IJsland is een plaats waar fire and ice naast elkaar bestaan.Waar donkere winters worden gecompenseerd door de middernacht van de zomerzon.Een land waar insulaire bestaan heeft aangespoord een rijke en levendige cultuur.Waar ligt het uitgestrekte, ongerepte natuur op de stoep van een zeer moderne stedelijke gemeenschap.Een plek waar een vreedzame en vooruitstrevende bevolking in harmonie met de vaak gewelddadige krachten van de natuur woont.

IJsland is een verbluffend mooie plek als u genieten van vreemde en desolate landschappen.

Omdat het zo dicht bij de poolcirkel, verschilt de hoeveelheid daglicht aanzienlijk per seizoen.De zon kort elke nacht in juni, maar het niet volledig donker te krijgen voordat het terugkomt omhoog opnieuw.

In de maart en September zijn equinoxen, dagen en nachten van ongeveer gelijke lengte, net als elders in de wereld.Als je in December, is het bijna 20 uur van de duisternis.

Zomer is zeker de beste tijd om te gaan, en zelfs dan is het toeristische verkeer nog mild.The midnight sun is een prachtig gezicht en zeker niet te missen.Het is gemakkelijk te verliezen spoor van de tijd wanneer de zon nog steeds hoog in de lucht om 11 PM is.

Vroege of late winter, kan echter ook worden verrassend goede tijden om te bezoeken.Eind januari, daglicht is van ongeveer 10 AM tot 5 PM, prijzen zijn lager dan in het hoogseizoen en de sneeuw bedekt landschap is griezelig mooi.

IJslandse keuken erg veranderd in de afgelopen decennia van waarbij vooral lam of vis in een formulier of andere, zoals de populariteit van andere soorten voedsel is toegenomen.Een vegetarisch dieet is lastiger te handhaven, maar er zijn diverse vegetarische restaurants in Reykjavík en vegetarische gerechten verkrijgbaar bij andere restaurants.

IJslandse geisers
Kenmerkend IJslandse voedsel omvat:
 • Harðfiskur, gedroogde vis stukken gegeten als snack met boter (ook goed met Koolsla)
 • Skyr, een yoghurt-achtige zuivel product beschikbaar in gearomatiseerde en niet-gearomatiseerde rassen over het hele land
 • Hangikjöt, gerookte lam en gerookte worst lam
 • Svið, gekloofde schapenmelk hoofd
 • Slátur, bestaat uit lifrarpylsa, een worst gemaakt van de slachtafvallen van schapen en blóðmör which is similar to lyfrapylsa alleen met de schapen bloed in het gemengd.

IJsland is ook beroemd om zijn walvis vlees, en is een van de weinige plekken in de wereld waar het mogelijk is om te eten dwergvinvis is.Walvisvangst is al lang een traditie in IJsland, alhoewel het een controversieel onderwerp is geworden in de afgelopen tijd.Echter, de meeste restaurants die tegemoet te aan toeristen komen walvis vlees zal verkopen, en als je een beetje meer avontuurlijk voelt sommige plaatsen geraspte papegaaiduiker mee zal dienen als je het vraagt.

IJsland steden & steden 

De primaire steden en dorpen in Icleand zijn:-

 • Reykjavik (REYG-ya-veeg) — De hoofdstad van IJsland en is de grootste stad
 • Akureyri (Ahk-oo-rey-ree) — Hoofdstad van het noorden en de grootste stad buiten het zuidwesten 
 • Egilsstaðir (AY-yell-stath-er) — Belangrijkste stad in het Oosten, heeft een aantal van de beste weersomstandigheden IJsland te bieden heeft 
 • Hafnarfjörður (HAP-nar-FYERTH-er) — De gezellige stad aan de rand van de National capital region
 • Höfn (HERP'n) — Belangrijkste stad op de Zuidoost kust 
 • Húsavík (HOOS-ah-veek) — Één van's werelds meest betrouwbare whale watching sites 
 • Keflavik (KEP-la-veek) — De locatie van de internationale luchthaven, maar ook een interessante stad in zijn eigen recht 
 • Ísafjörður (EWS-ah-FYERTH-er) — De grootste stad van de West fjorden van IJsland 
 • Selfoss (SEL-fos) — Zuid-IJsland's grootste stad, hub van de belangrijkste agrarische regio 
 • Stykkishólmur (STICK-is-gat-mur) — Belangrijkste stad op het schiereiland Snæfellsnes, toegangspoort tot de eilanden van Breiðafjörður 

De overige vaste delen van IJsland zijn voornamelijk gehuchten van drie of vier boerderijen met aanzienlijke afstand tussen hen en de volgende dichtstbijzijnde gehucht.

IJsland

IJsland is niet een bestemming.Het is een avontuur.Reizen naar IJsland om ervaring de prachtige IJslandse aard, de schoonheid van het ruige landschap en de creativiteit van het IJslandse volk.Kom naar IJsland om uw vakantie te genieten, of vind de perfecte setting voor uw conferentie of uw incentivereis

IJsland biedt een ruime keuze van ervaringen voor de reiziger, ongeacht wanneer u bezoek aan het land.Elk seizoen heeft zijn eigen unieke charme en er zijn altijd mogelijkheden om te ervaren van nieuwe dingen, ontdekken de schoonheid en worden mesmerized door de versheid en de kleuren van de natuur.

IJsland unieke natuur, hechte bevolking en ondernemende geest hebben allemaal bijgedragen aan een dynamische, originele culturele scène.Van de oude saga's award-winnende films zijn IJslanders een over het algemeen schrijven, acteren, componeren, ontwerpen, schilderen en beeldhouwen onder vele belangen.

Ondanks haar naam heeft IJsland verrassend milde winters voor een land op dat latitude als gevolg van de opwarming van de aarde effect van de Atlantic Gulf Stream, vooral wanneer in vergelijking met de Russische gebracht.

Smyril Line werken een reguliere passagiers- en auto veerboot schema tussen IJsland en Europa, en verscheidene cruiseschepen maken ook regelmatige bezoeken aan IJsland.

Smyril Line Ferries naar IJsland ook bieden een ideale Salonboot oplossing voor passagiers slechts bekwaam om te genieten van een korte pauze.

Klik hier Boek een ferry naar IJsland  Kaart van IJsland

 


Beste beschikbare IJsland Ferries ticket prijs garantie

Beste IJsland Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare IJsland Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde IJsland Ferries naar of van Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief IJsland Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar IJsland Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam IJsland Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live IJsland Ferries ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek IJsland Ferries auto en passagiers ferry tickets en naar Seysdisfjordur, Hirtshals en Torshaven met Smyril Line op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met IJsland Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier