Isle of Man Ferry

Isle of Man Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Isle of Man Ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Isle of Man Ferry zeilen, van en naar het eiland Man ferry haven van Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead).

Reservatie Isle of Man Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Isle of Man Ferry prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Isle of Man Ferry tickets, van en naar de veerboot Isle of Man haven van Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar de Isle of Man Ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Isle of Man Ferry tickets en naar de Isle of Man ferry haven van Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Isle of Man Ferry veerboot overschrijding informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van het eiland Man haven van Douglas naar Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis veerboot Isle of Man Ferry.

Als reist naar het Isle of Man ferry haven van Douglas naar Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) dan boeken een kruising veerboot met Ferry van Isle of Man en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Isle of Man Ferry aanbiedingen fantastische tarieven en naar de Isle of Man ferry haven van Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) veerboothavens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Isle of Man Ferry tickets naar en van de Isle of Man ferry haven van Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Isle of Man Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Isle of Man ferry tickets boeken
en naar de Isle of Man ferry haven van Douglas naar Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbaar Steam Packet bedrijf ferry prijs van het ticket.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Isle of Man Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een eiland Man veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Isle of Man 

Het eiland Man heeft een oude en gevarieerde verleden.

Begin met de jagers en verzamelaars van het Mesolithicum periode en door de nieuwe steentijd.Het eiland werkte daarna voor het passeren van de bronstijd met haar grafheuvels en verbeterde functies.Het ging door de Keltische IJzertijd met zijn forten en roundhouses.

Kort daarna raakte christendom de Manx oevers, veranderen veel van haar oude overtuigingen.De Vikingen gevolgd om nieuwe manieren van leven als ze vestigden zich op het eiland met de Kelten.

De mensen van het eiland Man zou worden geregeerd door Noorse de Engels en schotten, leven in tijden van oorlog en vrede.De monumenten ze lieten achter rond de kusten, toestaan heuvels en het landschap ons te begrijpen meer over hoe deze mensen ooit woonde.

Begon een manier van leven, die zich ontwikkeld tot een cultuur van de Kelten en de Vikingen.Rond het eiland huis volg ze ooit woonden in, de geschiedenis die bekend werd als Manx.

Port Douglas, Isle of Man

Het eiland Man de economie begonnen met Keltische kolonisten.Deze eenvoudige mensen gemaakt van kleine boerderijen met fundamentele dieren en vissen in het nabijgelegen beken en rivieren.Zoals tijd opschoof landbouw vaardigheden verbeterd en binnenkort de havens kunnen worden gezien gevuld met kleine vissersboten.De visserij handel uitgebreid tot uitvoer van haring en nam zelfs in een beetje smokkel.Landbouw groeide uit tot een bedrijf, koeien en schapen massaal uit nummering de mensen zien.

Tijden veranderd en het eiland zag een einde tot smokkel.Een aantal van de boom te vissen verloren.Het eiland Man moest veranderen de richting.Verplaatsen naar nieuwe lijnen te duwen de economie naar voren.Toerisme was het volgende grote ding en het bleek erg goed voor het eiland.Spoorwegen werden gemaakt, steden groeide ter ondersteuning van het steeds toenemende aantal toeristen en verzending werd een nieuwe drijvende kracht voor het eiland.

Moderne tijd zag auto's nemen van toeristen naar het continent en low cost vluchten naar ver weg buitenlandse bestemmingen en het eiland Man begon te verliezen sommige van zijn glans als een strand vakantielocatie.Om te voorkomen dat de economie ruïne, gewijzigd moest worden gemaakt.Wijzigingen in BTW-tarieven en wetten voor bedrijven duwde de Isle of Man in een nieuwe economie.Een van de internationale verhoudingen, die het eiland zich ontwikkeld tot een Financial centre.

Vandaag vindt het eiland zijn economie voornamelijk gebaseerd op financiële diensten.Landbouw en visserij nog bewijzen een gewaardeerde actief, als andere kleinere industrieën.

Isle of Man Toursit FAQ's

Q.Waar precies is de 'Isle of Man'? 
A.Het eiland Man ligt in de Ierse zee tussen Schotland en Ierland.Het is ongeveer 77 km ten noordwesten van Liverpool, Engeland.Geografie 

Q.Is het makkelijk om rond het eiland te krijgen? 
A.JA!Of u uw voertuig op de boot brengt, een auto huren, rijden op de openbare bussen, of gebruik de vintage vervoer.Het eiland Man werkt veel als elke plaats in het Verenigd Koninkrijk.Vervoer 

Q.Heeft het eiland plaatsen voor kinderen? 
A.Het doet inderdaad.De meeste van de 'verhaal van Mann' is ontworpen met kinderen of families in het achterhoofd.Er zijn ook stranden, zwembaden en water sport.Bioscopen, tien bowling pin, en nog veel meer.Het eiland heeft ook een uitgebreide wildpark.Wildpark 

Q.Spreekt iedereen op het eiland Manx? 
A.De dagelijkse taal van het eiland Man is Brits Engels.Weinig mensen spreken de moedertaal Manx.Manx Language 

Q.Is het Isle of Man-deel van het Verenigd Koninkrijk? 
A.Nee, het eiland Man is een kroon afhankelijkheid die zijn eigen wetten, de rechtbanken en de regering heeft.De regering op het eiland Man is een Parlement genoemd Tynwald.Regering 

Q.Wat vermaak is er op het eiland? 
A.Het eiland heeft vele cafés, clubs en restaurants, evenals een Victoriaanse theater, casino en kunst centrum.Er is iets voor ieders smaak beschikbaar gedurende het jaar.

Q.Zijn er vele mogelijkheden om te winkelen? 
A.Er is een scala aan winkels beschikbaar op het eiland, van de bekende winkels van UK high street, lokale ambachtelijke, kunst en wollen winkels.Tynwald molens en ambachtelijke centrum 

Q.Welke valuta heb ik nodig voor mijn bezoek? 
A.Het eiland Man maakt gebruik van pond sterling, hetzelfde als het Verenigd Koninkrijk.Het wordt echter afgedrukt eigen biljetten en munten, die er enigszins anders naar het Verenigd Koninkrijk gelijkwaardig.Valuta uit het Verenigd Koninkrijk is volkomen aanvaardbaar om te gebruiken op het eiland.

Q.Moet ik mijn paspoort voor een bezoek aan het eiland? 
A.Nr.Het eiland Man maakt deel uit van het gemeenschappelijke reisgebied voor het Verenigd Koninkrijk.Dus is er geen behoefte om te dragen een paspoort als u afkomstig zijn uit het gebied van de reizen van het Verenigd Koninkrijk, Ierland of de Kanaaleilanden.Maar veel luchtvaartmaatschappijen passagiers vereisen om foto-ID voordat je aan boord van het vliegtuig.

Q.Wat is het netnummer van de STD voor de Isle of Man? 
A.Dat zou 01624.

Q.Kan ik het verzenden van brieven met UK stempels? 
A.Nr.Het eiland Man kwesties eigen stempels en hoewel ze als uitzien misschien of zelfs hetzelfde als in het Verenigd Koninkrijk worden geprijsd, u zult moeten kopen Manx postzegels voor het verzenden van brieven van het eiland.

Q.Zal mij zitten kundig voor mijn caravan brengen naar het eiland? 
A.Het eiland Man staat geen aanhangwagen caravans op het eiland zonder een vergunning.Motor Caravans worden verwelkomd.

Leven op het eiland Man

Er is een mix van cultuur en de mensen leven op het eiland Man.Van de inheemse Manx aan immigranten uit Zuid-Afrika, het eiland is als gemengde als het Verenigd Koninkrijk en bloeit wegens het.De meeste mensen zijn van Welsh, Ierse, Schotse en Britse afkomst, maar dit is te verwachten als gevolg van de ligging van het eiland tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland.Het eiland heeft grote aantallen immigranten gezien in de afgelopen jaren, maar er zijn nog genoeg van de lokale bevolking.De Manx zijn van Keltische en Viking afkomst.Dit heeft sterk de cultuur op het eiland, die sterke wortels in de Keltische en Viking tradities heeft verricht.

Van de levensstandaard op het eiland is zeer goed.Er is bijna geen werkloosheid en sterke gemeenschapszin.Velen vergelijken leven op het eiland te veel zoals het is in Noord-Engeland of Wales, en zij zou niet veel verkeerd.Het eiland Man is een scène van kleine zee kant en dorpen met een rustige en meer ontspannen manier van leven.Waar dingen gedaan krijgen in hun eigen tijd.

Het eiland Man heeft een zeer lage criminaliteit.Dit kan te wijten zijn aan een mengsel van lage werkloosheid en hoge gemeenschapszin.Het eiland heeft de neiging om een zeer harde lijn overneemt strafbare feiten.Zelfs kleine misdaden krijgen vaak hoge boetes of gevangenistijd.

Er is een National Health regeling op het eiland Man die lijkt op die van het Verenigd Koninkrijk, maar heeft niet de lange wachtlijsten.Het merendeel van de algemene behandelingen en ingrepen op het eiland zijn gedaan, maar voor meer ingewikkelde procedures stuurt de Isle of Man regering patiënten naar het Verenigd Koninkrijk voor privé behandeling er.

Het onderwijssysteem op het eiland Man loopt net als die van het Verenigd Koninkrijk.Studenten wonen school van 4/5 jaar tot en met 16 jaar met een optionele extra twee.Examens voor SAT, GCSE, en een niveau zijn hetzelfde als in het Verenigd Koninkrijk met uitzondering van de moedertaal Manx, die zijn eigen examens heeft.Een klein verschil is dat vanaf 8 jaar oude Frans wordt onderwezen.

Isle of Man

Het eiland Man is een prachtig eiland met adembenemende landschappen, ongerepte stranden en een ontspannen tempo van het leven.Per vliegtuig of boot boot ligt het binnen handbereik van Engeland, Schotland, Ierland en Wales.

Voor de duizenden bezoekers die er jaar na jaar zijn welkom, is het een onvergetelijke vakantie en korte vakantie bestemming.Het is ook een geweldige plek om vakantie, wonen en werken.

Het eiland Man betekent verschillende dingen voor verschillende mensen.Met de lokale bevolking betekent het een veilige en stimulerende plek om te brengen van een jong gezin.Goede scholen, een ontspannen tempo van het leven, lokaal geproduceerd voedsel en veel belangstelling van de kinderen.

Volg een rondleiding door begeleide wildlife en ontdek het ongelooflijke diversiteit van het wild.Onlangs zijn er waarnemingen van grote peulen van dolfijnen in Ramsey, Douglas en Peel.Ook, het eiland Man is de bestemming van keuze voor veel vogels in de winter.Vogels die veel van hun zomer in het Noordpoolgebied, zoals brent ganzen besteden, zal Zuid aan de relatief warmere omstandigheden van een Manx winter leiden.

Het eiland Man Steam Packet bedrijf geplande veerdiensten naar het eiland opereert vanuit Heysham, Liverpool, Dublin en Belfast, met volwassen tarieven vanaf slechts £19.00€23,00 elk kind wayand van alleen £18.00/€21.50 per enkele reis prijzen.Veerboot schepen op de route zijn conventionele veerboten jaar, aangevuld met fastcraft diensten tijdens de zomermaanden.

Afhankelijk van waar uw ferry vertrekt de vaartijd naar de Isle of Man varieert van zo weinig als twee uur op de fastcraft tot iets minder dan vijf uur op de conventionele veerboot.

Klik hier Boek een veerboot van Man.

Isle of Man Ferry Port kaart

 


Beste beschikbare Isle of Man Ferry ticket prijs garantie

Beste Isle of Man Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Isle of Man Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Isle of Man Ferry naar of van de Isle of Man ferry haven van Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Isle of Man Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar het Isle of Man Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Isle of Man Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u zijn in staat om live Isle of Man Ferry ticketprijzen te verkrijgen, Controleer beschikbaarheid en boek Isle of Man Ferry auto en passagiers veerboot tickets naar en van de Isle of Man ferry haven van Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne of Liverpool (Birkenhead) op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met het Isle of Man Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier