Japan Ferry

Japan Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Japan Ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Japan Ferry, van en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok zeilen met Tsugaru Kaikyo Ferry en DBS Ferry Cruise lijnen.

Reservatie een Japan Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Japan Ferry prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Japan Ferry tickets en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry en DBS Cruise veerboot lijnen online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar Japan Ferry per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Japan Ferry tickets en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry en DBS Cruise veerboot lijnen online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Japan Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen van en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry en DBS Ferry Cruise lijnen, met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis met Japan Ferry veerboot.

Als zijn reizen naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry en DBS Cruise veerboot lijnen dan een kruising veerboot naar Japan Ferry boek en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Japan Ferry biedt fantastische tarieven en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry en lijnen veerboothavens DBS Cruise Ferry.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Japan Ferry tickets en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry en DBS Cruise veerboot lijnen op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Japan Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Japan Ferry tickets boeken
en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry (Oceaan Raod) en DBS Cruise veerboot lijnen online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Japan Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Japan Ferry veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Major veerboothavens in Japan

Otaru, Hokkaido 
Otaru Ferry Terminal is een busrit van 10 minuten van Otaru-Chikko-Station of een 30 minuten rijden met de bus of 10 minuten met de taxi rit vanaf Otaru Station.Otaru is gelegen op 30 kilometer ten oosten van Sapporo (620 yen, 30-50 minuten met de trein JR). 

Tomakomai, Hokkaido 
Tomakomai is ligt 70 kilometer ten zuiden van Sapporo (45 minuten, 2800 yen door JR beperkt sneltrein, 60 minuten, 1400 yen door JR lokale treinen of 90 minuten, 1300 yen door Hokkaido Chuo snelweg bus). Tomakomai heeft twee poorten, Tomakomai-oosten poort (gebruikt door Shin Nihonkai veerboten) en Tomakomai poort (gebruikt door de meeste andere veerboten). Tomakomai East Haven is ligt 30 kilometer buiten de stad (busverbinding vanaf Tomakomai Station), terwijl Tomakomai poort slechts een korte busrit van het station is.

Muroran, Hokkaido 
Muroran is ligt 140 kilometer ten zuiden van Sapporo (135 minuten, 2000 yen door Hokkaido Chuo snelweg bus of 100 minuten, 4500 yen door JR beperkt sneltrein). Muroran poort is within walking distance from Muroran Station.

Hakodate, Hokkaido 
Higashinihon Ferries en veerboten Seikan hebben aparte ferry terminals in Hakodate, beide gelegen over een 20 minuten met de taxi ten noorden van het centrum van de stad rijden.De veerboothaven Higashinihon kan ook worden bereikt in a 15 minute walk from JR Nanaehama Station, en de veerboothaven Seikan in een 25 minuten lopen van het Station JR Goryokaku.Meer details.Donan veerboot maakt gebruik van de dezelfde veerboothaven als Higashinihon Ferry.

Aomori 
Aomori Ferry Terminal is ongeveer 2 kilometer, een 10 minuten met de taxi of een wandeling van 30 minuten ten noordwesten van Aomori Station.

Oarai, prefectuur Ibaraki 
Oarai is gelegen op 130 kilometer ten noordoosten van Tokio: 100 minuten, 4300 yen beperkt door sneltrein (JR Joban lijn van Ueno, transfer Kashimarinkai spoorweg in Mito Station), 160 minuten, 2500 yen door lokale treinen (dezelfde route) of twee uur, 2200 yen per Ibaraki Kotsu snelweg bus (vanaf Station Tokio). De poort is een taxi 4 minuten rijden van het Oarai Station.

Niigata 
Niigata is gelegen 330 kilometer ten noorden van Tokio aan de kust van de zee van Japan (130 minuten, 10000 yen door JR shinkansen van Tokyo Station of vijf uur, 5300 yen per snelweg bus vanaf Ikebukuro Station). Niigata poort is een 25 minuten met de bus vanaf Station Niigata.

Tsuruga, de prefectuur Fukui 
Tsuruga is ligt op 90 kilometer ten noorden van Kyoto aan de Japanse Zee kust (50 minuten, 3300 yen door JR beperkt sneltrein van Kyoto). De poort is een 10 minute bus of taxi rit van Tsuruga Station.

Maizuru, prefectuur Kioto 
Maizuru is ligt 100 kilometer ten noorden van Kyoto aan de Japanse Zee kust (100 minuten, 3800 yen door JR beperkt sneltrein of 140 minuten, 2300 yen per bus vanaf House-Kawaramachi in centrale Kyoto). De poort is een 10 minuten met de taxi rit van Higashi-Maizuru Station.

Tokyo 
De Tokyo Ferry Terminal bevindt zich op een mens gemaakt eiland in de baai van Tokio, niet ver van Odaiba.De dichtstbijzijnde treinstations zijn dat de Kokusai-Tenjijo-Seimon-Station op de transportmogelijkheden verhoogde trein (20 minuten vanaf Shimbashi Station) en Kokusai-Tenjijo Station op de lijn van Rinkai/Saikyo (30 minuten van Shinjuku Station). Meer details.

Osaka 
Meest binnenlandse veerboten vertrekken vanaf Osaka Nanko (Osaka Zuid-poort). Het dichtstbijzijnde station is Ferry Terminal Station op de Nanko Porttown voering, die kan worden bereikt in 10 minuten vanaf het Cosmosquare Station, de terminal van de Chuo metrolijn.De Hankyu Ferries voor Kitakyushu vertrekken vanaf Izumiōtsu poort, bereikbaar met de shuttlebus vanaf Izumiōtsu Station op de lijn Nankai (20 minuten vanaf Nankai Namba Station). 

Kobe 
Kobe heeft verschillende ferry terminals, met inbegrip van de Kobe Port Terminal (gebruikt door Jumbo Ferry's naar Takamatsu en de Ferry zonnebloem veerboten die van Kobe afwijken) en de Rokko Island Ferry Terminal (gebruikt door Ferry zonnebloem Oita, de Hankyu Ferry's naar Kitakyushu en de Ferry zonnebloem veerboten waardoor een stop over in Kobe). De Kobe Port Terminal kan worden bereikt in een korte busrit of 15 minuten loopafstand van Sannomiya Station of een korte wandeling van poort Terminal Station op de poort voering.Rokko Island Ferry Terminal kan worden bereikt in een korte busrit of 20 minuten lopen van het eiland Kitaguchi Station op de Rokko voering.

Matsuyama, prefectuur Ehime 
Matsuyama de veerbootterminal (Matsuyama Sightseeing poort) ligt een 3 minuten rijden met de bus of 10-15 minuten lopen vanaf het Iyotetsu Takahama Station, de laatste op de tramlijn Takahama (20 minuten, 400 yen van Matsuyamashi Station). Er zijn ook bussen van JR Matsuyama Station naar de haven (20 minuten, 450 yen). 

Yawatahama, prefectuur Ehime
Yawatahama poort is een 5 minute bus of taxi rit van JR Yawatahama Station.Yawatahama Station kan worden bereikt vanaf Matsuyama door beperkte sneltrein (45 minuten, 2700 yen) of door lokale treinen (100-120 minuten, 1240 yen). 

Kitakyushu, prefectuur Fukuoka 
Kitakyushu is de tweede grootste stad van Kyushu, overkant van de straat van Honshu.Kitakyushu van is Kokura een station van de Sanyo Shinkansen.Kitakyushu heeft twee poorten, Shinmoji poort, die wordt gebruikt door de meeste veerboten en Asano poort, die wordt gebruikt door de veerboten uit Matsuyama.Om te bereiken Shinmoji poort van Kokura Station, neem een JR lokale trein naar Moji Station.Van daar is het een 20 minuten met de taxi rit naar de poort.Asano poort is een 10 minuten lopen van Kokura Station.

Beppu, prefectuur Oita 
Beppu poort is een 10 minuten met de bus vanaf Beppu Station.

Shibushi, prefectuur Kagoshima
Shibushi is ligt op 90 kilometer ten oosten van Kagoshima en ten zuiden van Miyazaki (150 minutes by bus from Kagoshima) of 140 minuten, 2100 yen met de lokale trein JR van Miyazaki. De poort is een korte taxirit vanaf Shibushi Station.

Lange afstand Japan Ferry Route kaart  Lange afstand Ferry Routes in Japan

 

Aomori en Hokkaido Ferry Route kaart 

 

 

Seto binnenzee (Seto Naikai) Ferry Route kaart

Japan Seto binnenzee (Seto Naikai) Ferry Route kaart

 

Okinawa en Kagoshima Ferry Route kaart

Okinawa en Kagoshima Ferry Route kaart

Kagoshima 
Kagoshima van poort bestaat uit een haven en een nieuwe poort.De belangrijkste haven (gebruikt door de meeste veerboten) kan worden bereikt in een 10-15 minuten lopen van tram stop Izurodori of een 15-20 minuten met de bus rijden van Kagoshima Chuo Station.De nieuwe poort (gebruikt door Oshima vervoer en Marix lijn Ferry's naar Naha) kan worden bereikt in een 10 minute taxirit van Kagoshima Chuo Station.

Naha, prefectuur Okinawa 
Naha heeft drie poorten: Naha poort, Naha Tomari poort en Naha New Haven.Meeste lange afstand veerboten Naha poort of Naha nieuwe poort gebruiken.

 

Japan internationale veerboten

Yokohama ferryterminal
                                                     Nieuwe Yokohama ferryterminal
Zuid-Korea Japan veerboten

De Pusan-Shimonoseki veerboot route is ook de goedkoopste route tussen Zuid-Korea en Japan, en zonder twijfel, een van de meest populaire.De Kampur Ferry dienst vaartuigen Kampu of Pukwan verlaten Pusan 18u00en aankomen in Shimonoseki bij 8: 30 a.m.de volgende ochtend.

De JK lijn draagvleugelboot is een draagvleugelboot ultrasnelle service.Het traject dat zich slechts drie uur kost ongeveer ons$120 single en US$ 220 terug.

De dagelijkse veerdienst Camellia-lijn duurt ongeveer 15 uur van Pusan Fukuoka tegen een kostprijs van VS$85 single en US$ 120 terug.

Japan naar China Ferry 's

Er is een wekelijkse veerboot service die Shanghai met Osaka/Kobe verbindt.De ferry's bestemming wisselt elke week tussen Osaka en Kobe.De reis duurt twee dagen.Een tweede klas ticket op deze Japan-China International Ferry dienst kost ongeveer ons$180.

Er is een andere per veerboot service genaamd de Shanghai Ferry, die Osaka en Shanghai verbindt.Tickets zijn eveneens geprijsd.

Er zijn ook schepen uit Nagasaki naar Shanghai elke donderdag.Bezoekers willen gaan naar Tanggu (in de buurt van Tianjin) van Kobe kon krijgen op het schip dat Kobe laat elke donderdag om 12.00 uur plaats.Het schip bereikt Tanggu de volgende dag.Economie en eersteklas tickets kosten ons$200 en US$ 300 respectievelijk.

Japan Veerboot Taiwan

Als u naar Ishigaki reist, Miyako, Keelung of Kaohsiung kun je de per ferry dienst, die tussen Taiwan en Okinawa rijdt.

Soms gaat de route via Ishigaki en Miyako in de Japanse prefectuur Okinawa.De poort van Taiwan wisselt tussen Keelung en Kaohsiung.Vertrek van Okinawa is op donderdag of vrijdag; vertrek uit Taiwan is meestal op maandag.De reis duurt 16 tot 19 uur.

Japan veerboten

Japan , bestaande uit verscheidene duizend eilanden, is natuurlijk thuis van een uitgebreid netwerk van binnenlandse veerboot routes.

Terwijl Japan's vier grote eilanden, Hokkaido, Honshu, Kyushu en Shikoku, zijn met elkaar verbonden door bruggen en tunnels, de meeste kleinere eilanden kunnen alleen worden bereikt per veerboot schip.Maar zelfs tussen de vier grote eilanden, veerboten kunnen worden een interessant, als niet snel met name alternatief voor treinen, bussen en vliegtuigen.

Binnenlandse veerboten vervoer personen, voertuigen en lading.Terwijl de kortere routes worden bediend door kleine schepen, kundig voor voeren een paar auto's en een paar tientallen passagiers, zijn grote veerboot voeringen werkzaam op de langere routes.

Er zijn ook verschillende personen, auto- en goederenvervoer cruise veerboot routes tussen Japan en Rusland, Korea, China & Taiwan.

Grotere veerboten kunnen honderden voertuigen en passagiers en zijn meestal uitgerust met een scala aan voorzieningen zoals openbare baden en restaurants.Sommige komen dicht bij luxe voeringen.

Op de meeste interlokale veerboten hebben passagiers de keuze tussen 1e klasse, 2e klasse en duurdere speciale klasse aan boord accommodatie.

Ferry reserveringen altijd zijn noodzakelijk in het weekend en op feestdagen.

Klik hier Boek een Ferry Japan Kaart van Japan

 


Beste beschikbare Japan Ferry ticket prijs garantie

Beste Japan Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Japan Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Japan Ferry of naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry citeren / oceaan weg veerboten en DBS Ferry Cruise lijnen, accommodatie aan boord en voertuig type is alles wat u betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Japan Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Aan Japan Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Japan Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Japan Ferry ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Japan Ferry auto en passagiers ferry tickets en naar Aomori, Hakodate, Donghae, Sakaiminato, Oma of Vladivostok met Tsugaru Kaikyo Ferry en DBS Cruise veerboot lijnen op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Japan Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier