Montenegro veerboten

Montenegro passagiers- en autoferry Tickets

Reizen naar Montenegro per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Montenegro ferry tickets en naar de veerboot Montenegro havens van Bar en Kotor online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Montenegro Ferry tickets en naar de Montenegro ferry haven van Bar op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Montenegro Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Montenegro Ferry tickets boeken
veerboot naar de Montenegro havens van Bar en Kotor vanaf Ancona of Bari met Montenegro veerboot lijnen online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Montenegro Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Montenegro Ferry veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Montenegro

Montenegro is coming out van de Joegoslavische schaduw en begin om bewonderd te worden voor de schoonheid van die het is.

Niet langer moeten bezoekers denken dat ze zullen vallen buiten de rand van de wereld als zij reis Oosten voorbij Dubrovnik.Kroatië sapphire blauwe Adriatische zee blijft! 

Maar hier het wordt ondersteund door een steile, grijze gebergte net genoeg ruimte wordt gelaten voor een lint van kustplaatsen op een zwaai van zand stranden en kleine baaien loopt naar beneden naar de Albanese grens.

Stari Bar historische ommuurde steden als Budva, Kotor en Herceg Novi zijn ideaal voor het verkennen van en overal langs de kust vindt u privé kamers in een laze-weg badplaats.

Het interieur is een instelling van dramatische bergen getuft met dennenbossen, bezaaid met meren en scoorde door duizelingwekkend-diepe ravijnen.

Montenegro Ferry haven van Bar

De hoogste regio, het Nationaal Park Durmitor is een favoriet voor de winter skiën en de zomer wandelen in een ongerepte bergwereld terwijl hieronder in Tara de diepe canyon, intrepid balken uitdaging zijn tumbling stroomversnellingen.So much voor een klein land-'s werelds nieuwste natie.

Geschiedenis van Montenegro een verbeten onafhankelijkheid is voor gestreden tegen de meer troepen, die zijn neergestort op een mislukking tegen het rotsachtige Fort interieur.Voor 500 jaar was Montenegro het enige land dat het Turkse leger dat overliep van Zuidoost-Europa te verslaan, en onafhankelijk blijven.Terwijl de omvang van zijn grondgebied geboend en afgenomen was het altijd gericht op de centrale berg kleurvastheid van Cetinje.

Slechts twee keer heeft het land niet meester van haar eigen zaken: eerst van 1166 voor ongeveer 200 jaar wanneer het werd genomen door de Servische Koninkrijk van Raska, en ten tweede in 1916 tijdens de eerste Wereldoorlog toen de Oostenrijkers vielen.Op de achterkant van die gebeurtenis Montenegro bondgenoot nam Servië de gelegenheid om te bezetten Montenegro en het vervolgens bijlage in 1922.Montenegro is nu volledig onafhankelijk voor de eerste keer sinds 1916, en werd de 192e lidstaat van de VN op 28 juni 2006.

Top 6 toeristische attracties in Montenegro

Stari Bar 
De prachtige overblijfselen van Stari Bar zitten op de top van Lundža heuvel.Steile kliffen omringen de oude stad en maken het ontoegankelijk van al maar één kant.Bevindingen van keramiek en metaal hebben bezetting tot 800 v.Chr gedateerd.Tijdens de 3e eeuw, de bezettende Romeinen vernietigd van de oude nederzetting en het verlaten voor een locatie dichter naar de zee.

Drie eeuwen later, de Byzantijnse keizer Justinianus een versterkte toren op de dezelfde heuvel gebouwd, en Stari Bar begon te ontwikkelen naar een actieve centrum aan de Adriatische kust.In de 10e eeuw, Stari Bar werd aangeduid als ' de Antinbaris, zoals in, tegenover de Italiaanse stad, Bari'.Vandaar de huidige naam.

In de 11e eeuw, het was onderdeel van Duklja of Zeta, de eerste Slavische en staat, en werd spoedig daarna een van de belangrijkste politieke, economische en culturele plaatsen op de kust.Bijna alle 240 gebouwen liggen in ruïne, een resultaat van beschietingen door de Montenegrijnen wanneer zij de stad gevangen terug van de Turken in 1878.

Nationaal Park Durmitor
Er zijn vier nationale parken in Montenegro, maar een van hen, vanwege de verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, trekt meer bezoekers dan alle anderen gecombineerd.Dit is Nationaalpark Durmitor.Durmitor vertegenwoordigt op het noorden van Montenegro, ongerepte natuur, met vele bezienswaardigheden en mogelijkheden voor actief toerisme.

Wandelen, Fietsen, bergbeklimmen, wandelen, zwemmen, Skiën, Bungee Jumping, Rafting,... zijn slechts een deel van de activiteiten die u kunt genieten van in Durmitor.Interne voedselhulp en specialiteiten zijn ook onderdeel van het aanbod in die u zult genieten van de verse avonden.

Porto Montenegro ligt in een van de world‟s meeste idyllische nautische speelplaatsen: de baai van Kotor.Een UNESCO World Heritage site, de baai van Kotor is Europa's zuidelijkst gelegen fjord en de grootste natuurlijke haven in het oostelijke Middellandse Zeegebied.

"Jachten worden groter en groter en mensen klagen dat ze niet kunnen goede ligplaatsen voor hen vinden.Dat is geen probleem in Tivat.Het gebruikte om tegemoet te komen aan oorlogsschepen."zegt Peter Munk, Chief investeerder, Porto Montenegro.

Perast, Boka Bay is een van de mooiste kleine plaatsen in de Boka Bay, enkele kilometers van Kotor.Perast is een prachtige oude stad, prachtige oude architectuur.U zult genieten van in vele oude churchs, maar een van de grootste attractie is zeker: onze lieve-vrouw van de rots (Gospa od Skrpjela), eilandje in de Boka Bay, met verbazingwekkende kerk en museum.Om de paar minuten, is er kleine taxi-boten die u aan dit onvergetelijke plaats zal nemen.

Vele kleine restarurants kommuna in het Perast bieden u grote visspecialiteiten.Fantastische bergen rondom de baai, de oude architectuur, de geur van de zee... Perast is plaats voor iedere toerist die ga naar Montenegro moet bezoeken.

Đurađ/Scadar/Scutari Lake ligt in de zogenaamde Zeta-Đurađ vallei die deels tot de gemeente van de stad van Bar en deels tot de gemeente van de stad van Podgorica behoort.

Onbeschrijfelijke en in veel opzichten uniek, met de grootte van 391 km 2, het is de larges meer op het Balkan schiereiland.Rijden door de nieuwbouw Sozina tunnel, het meer is slechts een korte 20 minuten rijden van de Adriatische Zee.De rivier Bojana ontstaat een verbinding tussen Đurađ/Scadar/Scutari Lake en de Adriatische Zee al een grote berg massale die de twee scheidt.

Tweederde van het meer behoort tot Montenegro, terwijl een derde deel uitmaakt van de Republiek Albanië.Het Montenegrijnse deel van het meer, op een grootte van 40000 hectare, werd verklaard een Nationaal Park in 1983.

Sveti Stefan (St Stephen), een van de meest bekende en prestigieuze plekken in Montenegro ligt slechts 15 minuten rijden van Budva.Sveti Stefan is zeker een van de toeristische iconen van Montenegro.Het is geen wonder, bij een bezoek aan deze prachtige plek voelt u zich meteen waarom Sophia Loren, Sylvester Stallone, koningin Elizabeth II en vele andere beroemdheden, Sveti Stefan net koos voor uw favoriete plek om vakantie.

Sveti Stefan is een van de TOP 10 glamoureuze-A-lijst bestemmingen in de wereld!

Montenegro

Montenegro , die "Zwarte berg" betekent, grenst aan Kroatië, Bosnië, Servië, Servië de afvallige provincie van Kosovo en Albanië.Ongeveer de helft van het is bedekt met dikke bos.De kleine Republiek omvat een Adriatische kust, laagland en hoge bergketens.De Tara River canyon is de diepste en langste in Europa.

Montenegro was een van de zes republieken van het voormalige Joegoslavië.In 1992, na het uiteenvallen van het voormalige Joegoslavië, Montenegro ingevoerd een nieuwe Federatie met Servië, de Federale Republiek Joegoslavië.

Montenegro officieel om toetreding tot de EU op 15 December 2008 toegepast.Een andere belangrijke mijlpaal op Montenegro pad naar EU-lidmaatschap werd bereikt aan het einde van 2009, wanneer Montenegrijnse burgers het recht aan visumvrij reizen binnen de Schengen-zone kregen.

Al beroemd om perfecte yachting water die Montenegro is langzaam wordt ontdekt door de westerse Europese toeristen.Toegang is door vliegen of over zee met de veerboot.

Montenegro veerboot lijnen werken regelmatig geplande ferries tussen de Montenegro ferry haven van Bar en Ancona en Bari.

Klik hier Boek een ferry naar Montenegro

Kaart van Montenegro

 


Beste beschikbare Montenegro Ferry ticket prijs garantie

Beste Montenegro Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Montenegro Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Montenegro Ferry of naar de Montenegro ferry haven van Bar citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Montenegro Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te reserveren Montenegro Ferry tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Montenegro Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Montenegro Ferry ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Montenegro Ferry auto en passagiers veerboot tickets en naar de Montenegro ferry haven van Bar op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Montenegro Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier