Noorwegen veerboten

Noorwegen passagiers- en autoferry Tickets

Noorwegen ferry ticket-reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Noorwegen Ferries van en naar de Bergen, Kopenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger en Stromstad zeilen.

Als u reist naar Bergen, Kopenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger en Stromstad vervolgens boeken een kruising veerboot naar Noorwegen en arriveren op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

 

Vergelijken, boek en betaal minder voor Noorwegen Ferries tickets en naar Bergen, Kopenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger en Stromstad op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

   

Veerboot Noorwegen
Ticket prijzen & reserveringen


Boek uw Ferry tickets naar Noorwegen
en Bergen, Kopenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord veerboot Stavanger en Stromstad online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijzen.

Veerboot diensten van en naar Noorwegen worden geëxploiteerd door Color Lines, DFDS Seaways, Fjord Lines, Stena Line en Smyril Line ferries.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die u voor uw geselecteerde Noorwegen veerboot route krijgt, aan boord accommodatie en voertuig type is alles wat u zal besteden en dat is een belofte.

Krijg de prijs voor het ticket van Noorwegen veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

 

Meer over Noorwegen

Veerverbindingen bieden eenvoudig links tussen Noorwegen en Denemarken, Duitsland, IJsland, de Faeröer, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Color Line, DFDS Seaways, Fjord Line en Stena Line werken veerboten tussen Noorwegen en Denemarken.

Color Line heeft ook een dagelijkse ferry link tussen Kiel en Oslo van medio juni tot medio augustus, alsmede veerdiensten tussen Sandefjord en Strömstad terwijl Smyril Line tussen Lerwick (Shetland) en Bergen, van mei tot medio September.

Smyril Line loopt eenmaal per week van mei tot medio September tussen Bergen en Seyðisfjörður (IJsland), via Lerwick (Shetland, Schotland) en de Faeröer.

De populaire DFDS Seaways levert diensten van Newcastle en Bergen tweemaal per week, alsmede Stavanger en Haugesund.

De haven van de veerboot van de bergen

 

Noorwegens klimaat  zou uw primaire overweging moeten zijn bij de beslissing wanneer besluit om het te bezoeken.Het toeristische seizoen (die samenvalt met de Noorse en andere Europese schoolvakanties) loopt van medio juni tot medio augustus.Tijdens deze periode, wordt openbaar vervoer vaak uitgevoerd, VVV-kantoren en toeristische bezienswaardigheden zijn open en vele hotels bieden voordelige tarieven.

Noorwegen is op haar best en helderste ivoor een groot deel van de periode van mei tot September.Eind mei is bijzonder aangenaam: bloemen bloeien, fruit (met name in Hardangerfjord), meeste Jeugdherbergen, campings en toeristische bezienswaardigheden liggen open en zijn niet zwaar bezet. Als u Noorwegen komt bezoeken om te wandelen, vele routes en hutten zullen niet open zijn tot eind juni of begin juli.Kleinere bergwegen lopen meestal niet tot en met juni.

 De ware middernachtzon is zichtbaar in het noorden van de poolcirkel ten minste een dag per jaar, en bij de Nordkapp van 13 mei tot en met 29 juli.

Op elk moment van het jaar, kan de tempartuur extrem oplopen; temperaturen zijn boven 30 ° C in de zomer en onder - 30 º c in de winter zijn niet ongewoon.Openbaar vervoer loopt zelden; meeste Jeugdherbergen en campings zijn gesloten; en bezienswaardigheden, musea en toeristische kantoren zijn een slechts beperkte uren open, of helemaal niet.

De Noorse jaar is ook boordevol uitstekende festivals en sommige van hen zijn zeer de moeite waard om uw reis er om heen te plannen.

Steden & plaatsen van belang

De voornaamste steden en dorpen in Denemarken bezocht door bezoekers zijn:- 

 • Oslo -de hoofdstad en grootste stad van Noorwegen, met musea van nationaal belang, een prachtige omgeving en bruisend nachtleven en culturele scène
 • Bergen -Eens de hoofdstad van Noorwegen, oude Hanzestad handelscentrum met een rijke cultuur en dramatische landschappen, de tweede grootste stad van Noorwegen.Heerlijk schattig houten gebouwen, een prachtige bergachtige omgeving en tonnen nachtleven en sfeer.Dit is uw toegangspoort tot de westelijke fjorden.De stad is dubbed "de meest regenachtige stad in Europa" met een gemiddelde van 250 dagen regen per jaar.Brengen een paraplu.
 • Bodø -De gateway naar de prachtige eilanden van de Lofoten.En de plaats van Saltstraumen, de sterkste maalstroom van werelden.
 • Drammen -Bekend als industriële en groezelige, maar recente opknappen geboekt Drammen een leuk uitstapje van Oslo.
 • Fredrikstad -Een prachtige oude stad onderscheidt zich van de rest van de eerder onopvallend stad.Briljant als een dag reis van Oslo.
 • Kristiansand -De vrolijke hoofdstad van het zuiden.
 • Stavanger  -De vierde grootste stad, en de derde grootste agglomeratie.Commercieel belangrijk als gevolg van de olie business.De houten, geplaveide centrale gebied is een van de meest charmante plaatsen in Noorwegen.Thuisbasis van een van Noorwegen van middeleeuwse kerken, u kunt ook een bezoek brengen IJzertijd huizen, stenen tijdperk grotten en websites waarop de Viking koningen gebruikt om te voldoen aan Ullandhaugtårnet.Stavanger is waar Erik de rode was geboren.
 • Tromsø -Een prachtige, moderne kathedraal
 • Trondheim -Beroemd om zijn prachtige kathedraal (Souk). Prachtige rivier scheepswerven, houten gebouwen en de beste student nachtleven in Noorwegen geven prachtige, lommerrijke Trondheim zijn charme.

Plaatsen van uitzonderlijke schoonheid  in Noorwegen zijn:- 

 • Atlanterhavsveien -"De mooiste weg in de wereld". Een unieke weg verbonden met spectaculaire bruggen omgeven door de wildernis van de Atlantische Oceaan.
 • Jostedalsbreen -De grootste gletsjer op het Europese vasteland.
 • Jotunheimen  -Een majestueuze landschap en huis van Noorwegen de hoogste bergen.
 • Lofoten  -Ervaar de middernachtzon in dit traditionele visserij-district in de noordelijke provincie met eilanden en bergen.
 • Nordkapp -Deze klif is het noordelijkste punt van het vasteland van Europa.Uitstekende plaats om te ervaren de middernachtzon.
 • Sognefjord -Gletsjers, bergen en schilderachtige steden zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden op de Sognefjord.Flåm en Nærøyfjorden (ook een UNESCO World Heritage site) zijn onderdelen van de machtige Sognefjord systeem.

Noorwegen is een groot land , met name het noorden, is duur en tijdrovend.De beste manier om de Noorse wildernis en het platteland te zien is door het hebben van toegang tot uw eigen voertuig. Op deze manier u kunt stoppen waar u maar wilt, en het uitzicht bewonderen.

 

Noorwegen

Noorwegen is, een van de mooiste landen ter wereld, maar dat schoonheid brengt een verantwoordelijkheid met zich mee die zwaar op de Noren weegt. Hier is een volk met een blijvende liefde voor de natuurlijke wereld die diep in het nationale karakter geëtst is.

In het verleden was dit tot uiting in de Noorse traditie van geïsoleerde boerderijen die de meest afgelegen hoeken van het land wildernis gekoloniseerd waren.

Veerboot  eenvoudige verbindingen tussen Noorwegen en Denemarken, Duitsland, IJsland, de Faeröer, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. De meeste veerdiensten bieden package deals die een auto en passagiers bevatten, en de meeste lijnen bieden aanzienlijke kortingen voor senioren, studenten en kinderen.

Geplande veerdiensten  naar Noorwegen worden geëxploiteerd door Color Line,DFDS SeawaysFjord Line ,Stena Line en Smyril

 Line veerboten.

Klik hier om te boeken Noorwegen ferry tickets

Kaart van Noorwegen

 


Beste beschikbare Ferries Noorwegen ticket prijs garantie

Beste Noorwegen veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Noorwegen ticketprijzen aan en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en ook  rekenen wij u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Noorwegen Ferries naar of van Bergen, Kopenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger en Stromstad citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alles wat u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde alle inclusief Noorwegen Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator vindt  beloven wij dat we ons best doen om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie. Voor Noorwegen Ferries tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ferries Noorwegen klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact

Op ferryto.nl bent u in staat om live Ferries Noorwegen ticketprijzen te verkrijgen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers ferry tickets naar en van Bergen, Kopenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger en Stromstad op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk die de mogelijkheid biedt om met meer dan 80 grote Europese veerdiensten te boeken en met meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier