Ierland veerboten

Ierland veerboten passagiers- en auto Ferry Tickets

Ierland Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Ierland Ferries zeilen, van en naar de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon.

Reservatie Ierland Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Ierland Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Ierland Ferries tickets, van en naar de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door Ierland Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Ierland Ferries tickets en naar de Ierse veerboot havens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Ierland Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis Veerboot Ierland Ferries.

Als de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne naartoe reist, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon vervolgens boeken een kruising veerboot met Ierland Ferries en arriveren op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Ierland Ferries biedt fantastische tarieven en naar de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ierland Ferries tickets en naar de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Veerboot Ierland
Ticket prijzen & reserveringen


Ierland Ferry tickets boeken
en naar de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon online tevoren om te genieten van de goedkoopste prijs van het ticket beschikbare veerboot te varen met Stena Line, Steam Packet Ferries, P & O Ierse zee Ferries, Celtic Link, Irish Ferries, Brittany Ferries of Fastnet lijn.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ierland Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Ierland Ferries veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Ierland

Het eiland Ierland bestaat historisch uit 32 graafschappen, waarvan zes, gezamenlijk bekend als Noord-Ierland, zijn gebleven als onderdeel van het Verenigd Koninkrijk omdat de rest van Ierland onafhankelijkheid in 1922.

De naam "Ierland" is van toepassing op het eiland als geheel, maar in het Engels is ook de officiële naam van de onafhankelijke staat.

Gelegen op het noordwestelijke puntje van Europa, is dit de enige plek in de wereld waar zelfs de tijd verdwalen moeite waard zal zijn.

Met oude mythen en legenden te ontdekken, gaan verbazingwekkende landschappen te verkennen en de ' locals ' die zal meer dan blij om te onthullen onze verborgen pareltjes, gewoon waar het eiland Ierland neemt u.Gegarandeerd, zult u weer thuis met herinneringen die zal een leven lang meegaan!

De Ierse cultuur heeft duizenden jaren te ontwikkelen, zo koesteren elk moment van uw culturele ontdekking genomen.

Als je naar Ierland in juli of augustus, kunt u verwachten redelijk warm weer, langere dagen en een levendige menu van festivals.Echter, dit is piekseizoen, waarin sommige uitdagingen als you wanting een beetje van eenzaamheid.

Ierse platteland

Ierland veerboten 

Enkele landen hebben een toeristische afbeelding zo geplaagd door cliché als Ierland.Van shamrocks en shillelaghs kabouters, lief schurken en veertig tinten van groen is er een overvloed aan gemeenplaatsen te waden door voordat u scramble aan wal op de echte Ierland.

De Ierse zee Geniet van een van de meest concurrerende en best onderhouden auto, passagiers en vracht veerboot diensten in Europa.

Een verrassend ruime keuze van routes worden geëxploiteerd door Stena Line, Steam Packet Ferries, P & O Ierse zee Ferries, Celtic Link, Irish Ferries, Brittany Ferries en Fastnet lijn band Ierland met vasteland UK en Frankrijk over de Ierse zee.

Holyhead naar Dublin : Stena Line lopen snel diensten (2 uur) naar Dun Loaghaire, 7 km ten zuiden van Dublin, en conventionele veerboten (3 uren 15 mins) naar Dublin zelf.Elke route heeft twee vertrekken elke manier dagelijks.Irish Ferries vier kruisingen elke manier dagelijks tussen Holyhead en Dublin.Snelle veerboot duurt 1 uur, 55 minuten, conventionele 3 uur 45 minuten veerboot.

Douglas (Isle of Man) naar Ierland en Engeland : Isle of Man Steam Packet services worden uitgevoerd tussen Douglas en Heysham, Liverpool, Belfast en Dublin.

Pembroke naar Rosslare : Stena Line veerboten rijden van Pembroke in Zuid-west Wales naar Rosslare, Ierland.Er zijn twee kruisingen elke manier dagelijks, en de reis duurt 3 uur en 45 minuten.

Ierland veerboothavens

Fishguard naar Rosslare : Stena snel lopen en conventioneel veerboten tussen Fishguard in Pembrokeshire en Rosslare in Wexford, Ierland.Er zijn 4 kruisingen elke manier dagelijks in het hoogseizoen, maar Express alleen loopt tot 28 September in 2008.Reistijden zijn 2 uur (snel) en 3 uur 30 minuten (conventionele).

Swansea naar Cork : In begin juni 2009, Fishguard Ferries gelanceerd hun nieuwe Swansea - Cork service met een grote, comfortabele en redelijk moderne schip.

Extra Ierse zee Ferry overtochten:-

Fleetwood naar Larne : Fleetwood is net ten noorden van Blackpool.Deze route wordt beheerd door Stena, en er zijn twee afvaarten elke manier dagelijks in het hoogseizoen, nemen ongeveer 8 uur.

Troon, (Schotland) Cairnryan naar Larne (Noord-Ierland : Een drukke goederen- en personenvervoer route Exploitatiedoor P & O Ierse zee Ferries.Snelle kat dienst 1 uur 50 minuten Troon naar Larne.Conventionele veerboten 1 uur 45 minuten Cairnryan naar Larne.Ongeveer 8 afvaarten elke manier dagelijks.1 Uur voor vertrek inchecken.

Stranraer naar Belfast : Stena werken deze route tussen Schotland en Ierland.Veerboten lopen het hele jaar door, en er zijn meestal 6 afvaarten elke manier dagelijks.Crossing tijd is 2 uur op de snelle veerboot en 3 uur 15 minuten op een conventionele veerboot.

Belfast naar Liverpool : DFDS NorfolkLine uitgevoerd een eenvoudige tijdschema op deze route: een vertrek elke manier op 10.30ben en 10.30 uur.Grote, moderne veerboten werken deze route, en de reistijd is ongeveer 8 uur.

Spoor- en zeil

FerryTO bieden ook een spoor-en-zeil  optie voor voetgangers van overal in het Verenigd Koninkrijk naar Dublin, waarvan de prijs omvat zowel verdisconteerd trein en ferry tickets.Voor meer info gelieve Klik hier .

Vermaak en activiteiten In Ierland

Vele uiteenlopende evenementen en festivals plaatsvinden in het hele land in het jaar.De beste manier om te trainen in Ierland is om uit het hoofd naar het platteland te voet of cyclus.De betoverende landschappen zal meer dan make-up voor de occasionele bestraffen heuvel.

Natuurlijk, als straffen heuvels uw ding zijn, zijn er sommige grote berg-klimmen kansen.U bent ook nooit ver van de zee, die duikers, zeilers en surfers genieten zullen.

 • Februari ziet het Dublin International Film Festival.
 • Met Pasen houden vele kleine steden parades en stedelingen kloof zich op chocolade-eieren.
 • 16 Juni is Bloomsday in Dublin, met re-enactments van Ulysses en lezingen over de hele stad.Listowel in County Kerry heeft een Writers' Week literair festival in juni, en er is een Jazz & Blues Festival in Belfast.
 • Juli is wanneer marcheren echt in haar pas in Noord-Ierland krijgt, en elke Orangeman treffers de straten op de Glorious 12e om te vieren de protestantse overwinning bij de slag aan de Boyne.
 • Augustus is Paardensport maand, met de Dublin Horse Show en races in Tralee.Ook in county Kerry, in Killorglin, de oude Puck eerlijke herauten onbeperkte drinken voor dagen en nachten.
 • In September, Cork heeft de Film Festival en Belfast heeft een Folk Festival.
 • In oktober, Dublin heeft zijn theaterfestival, Ballinasloe in County Galway gastheren van het land grootste vee en Feria del Caballo en Kinsale in County Cork is thuis van Ierlands gastronomische festival.
 • In Wexford is het November Opera Festival een internationaal evenement.
 • Kerstmis is een rustige affaire op het platteland, hoewel op 26 December de oude praktijk van Wren jongens is reenacted, wanneer groepen van kinderen, traditionele muzikanten en Ierse dansers uit te voeren op gebied huizen, vragen donaties in ruil voor een jaar ter waarde van goed geluk.

Een bezoek aan Dublin 

In het kielzog van een opmerkelijke economische boom veranderd Dublin landschap in de afgelopen tien jaar enorm.Deze dagen Dublin behoort tot de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa, en deze levendige stad zoemt met een tastbaar gevoel dat het is het creëren van een nieuwe culturele erfgoed.

De stad uitbarsting van welvaart gaf het een nieuwe zeker glans, maar wat blijft er over speciale is de geest van de mensen die ervoor zorgen dat, ondanks de wervelwind veranderingen, Dublin één van Europa's meest down-to-earth, vriendelijk en toegankelijk steden blijft.

Dublin ligt aan de oostkust van Ierland, met grotere Dublin uitgestrekte rond de boog van Dublin Bay, in het noorden door de heuvels van Howth en in het zuiden begrensd door de Dalkey landtong.

De stad is verdeeld - fysiek en psychologisch - door de rivier de Liffey; het noorden is van oudsher armere en de rijkere zuiden.Twee kanalen - de Canal Grande in het zuiden- en de Royal Canal in het noorden vormen halfronde bogen rond het centrum.

Ten noorden van de rivier, de belangrijkste straten voor bezoekers zijn O'Connell St, de grote winkelstraat die tot Parnell Square leidt, en Gardiner St, een B & B en hostel hotspot.

Naar het westen, is het gebied Smithfield ontpopt zich als een toeristische trekpleister.Busáras, het centrale busstation en Connolly station, een van de twee grote treinstations, zijn in de buurt van de zuidelijke einde van Gardiner St.Immediately ten zuiden van de rivier is het centrum van Dublin, Temple Bar, waar u een concentratie aan pubs, restaurants, winkels en een aantal kunstgalerijen vindt.

Nabijgelegen Trinity College is aan de zuidkant van Grafton St, de meest exclusieve winkelstraat van de stad.Aan de zuidkant vind je ook de beste voorbeelden van Georgian Dublin, met statige huizen en elegante parken.

Uit eten In Dublin

Ierlands grootste stad is ook het culinaire kapitaal van de natie.Van de lowliest vettig lepel diner serveren het soort gefrituurd voedsel dat uw slagaders zal opnieuw, naar de schitterendste restaurant met Michelin-ster waar eten is een ware culinaire reis, is Dublin een gulzigaard verrukking.

Dublin uitgaansavonden

Terwijl Dublin nachtleven heeft zijn jacked-up in de afgelopen jaren en nu een duizelingwekkende rotonde van trendy bars, cafés en clubs bevat, oefent de plaatselijke pub nog steeds een centrifugale aantrekken plezier.De pub is een ontmoetingsplek voor vrienden en vreemden gelijk, de plaats waar de Dubliners zich bij hun meest gezellige.

Winkelen in Dublin

Stijlvolle crystal, dikke gebreide en off-beat artefacten.Als het gemaakt in Ierland, kan u het waarschijnlijk kopen in Dublin.Traditionele koopt omvatten Ierse breigoed, Celtic-stijl juwelen, kristal, fijne china en linnen.Maar er zijn ook een heleboel kleine winkels verkopen excentrieke en avontuurlijk waren en uw souvenir trinket doesn't have to be bezadigd.

Activiteiten in Dublin

Buiten inspanningen zijn verrassend populair in deze doorweekt stad.Voor de literair geneigd, natrekken Leopold Bloom illustere reis overal in de stad is een must, maar zelfs gewoon wandelen rond de stad voor plezier is een vreugde.De hardier kunt proberen zwemmen of pit van hun Latijn tegen Ierse vis.

 • Wandelen  -Dublin is een mooie, oude en compacte stad, dus het is geen verrassing dat het beschikt over vele grote rondleidingen te voet.Mooie parken, geschiedenis-rijke buitenwijken en enkele van de beste Georgische architectuur in de wereld maken voor dromerige landschap.

 • Zwemmen -Als je kunt nemen zijn de gans-pimpling temperaturen er sommige stranden, zoals de nabijgelegen Sutton, duik je teen in; of je kunt doen evenals Buck Mulligan en zwemmen in de veertig voet Pool op Dun Laoghaire.

 • Visserij -Visserij is enorm populair, en de kustgebieden van Howth en Dun Laoghaire zijn grote zee-visplaatsen.Verbazingwekkend, de rivier de Liffey heeft eerlijke vissen op zalm en forel bijna springen naar uw lijn in de buurt van Clane, 20 km (12 mi) van het centrum van de stad.

 • Slapen -Dublin centrum ritziness verdunt als u uit het hoofd naar de betaalbare 'burbs.Maar de stad weekend populariteit kunt maken het vinden van een bed vrij taai in elke prijsklasse, met name in de zomer.Maken van een reservering maakt leven veel gemakkelijker.

Plaatsen om te zien / bezoek In Dublin

Hoewel de meeste mensen niet teveel tijd galerij in de kroegentocht plannen, bieden Dublin musea een schat aan collectibles.Uit de spreekwoordelijke pot van Ierse goud aan de artistieke rijkdom van het boek van Kells naar een host van eigenzinnige 'objets d'religious', het is een stad van archieven en artefacten.In tegenstelling tot Londen hebben veel van de beste plaatsen om te bezoeken gratis toegang tot alle bezoekers.

 

 • Trinity College
  College Green bel voor info: (01) 677 294107:00-24: 00
  Ierlands premier Universiteit is zowel een rustig toevluchtsoord van de drukte van de stad en het huis van Dublin grootste attractie, het boek van Kells.Is vastgesteld door stellig protestantse Elizabeth I in 1592 in een poging om te stoppen 'popery', van de Universiteit oude klimop bedekte muren crawl met geschiedenis en een gevoel van gelegenheid.
  Toegangsprijs: concessie 6.50 volledige 7,50 familie 15.00St Patrick's Cathedral
  St Patrick's Close Call voor info: (01) 475 4817Mar-Oct 09: 00-18: 00; Nov-Feb-ma-vr 09: 00-18: 00, zat 09: 00-17: 00, zon van 09: 00-15: 00

 • St Patrick's Cathedral staat op één van de vroegste christelijke sites van Dublin.St Patrick wordt gezegd dat zijn gedoopt worden omgezet in een put op het terrein van de kathedraal.Hoewel een kerk stond op de site uit de 5e eeuw, het huidige gebouw dateert van 1191, en verscheidene belangrijke wijzigingen hebben aangebracht sinds die tijd.
  Toegangsprijs: concessie 3.20 volledige 4.20 familie 9,50

 • James Joyce Museum
  Bel voor info: (01) 280 9265Apr-Oct Mon-Sat 10: 00-13: 00-14: 00-17: 00, Sun 14: 00-18: 00
  Gehuisvest in een Martello toren die uitkijkt op de baai van Dublin, het James Joyce Museum memorabilia van de gevierde schrijver levenslange combineert met een dramatische instelling die een verhaal alle heeft eigen.
  Toegangsprijs: familie €17.50 volledige €6,25 kind €3,75

 • National Gallery of Ireland
  Merrion Sq West Bel voor info: (01) 661 5133Mon-wo & vr-za 09: 30-17: 30, do 09: 30-20: 30, Sun 12: 00-17: 30
  De National Gallery geopend in 1864 en een aanzienlijke deelneming van Ierse, Britse en Europese kunst heeft opgebouwd.De collectie is uitgegroeid, voornamelijk door middel van legaten, tot ongeveer 12.500 kunstwerken, met inbegrip van oliën, aquarellen, tekeningen, verf en sculpturen.
  Toegang: gratis

 • National Museum of Ireland -Archeologie & geschiedenis
  Kildare St oproep voor info: (01) 677 7444Tue-Sat 10: 00-17: 00, zon 14: 00-17: 00
  Het Nationaal Museum is de thuisbasis van een fantastische overvloed van goud Bronstijd, IJzertijd Celtic metaalwerk, Viking artefacten en indrukwekkende oude Egyptische relikwieën.De Palladiaanse stijl Victoriaanse gebouw is een fijne instelling voor de collectie, met 18 meter (62) koepels rotonde, marmeren kolommen en mozaïekvloeren.
  Toegang: gratis

 • Guinness Storehouse
  James St oproep-info: (01) 408 480009:30-17: 00
  Net als een Disneyland voor bierliefhebbers, de Guinness Storehouse is een all-singing, all-dancing extravaganza combineren geavanceerde vertoont met meer dan een pintful van de marketing hype.Het beste deel van de opslagplaats tour is het dak Gravity Bar, waar u met een pint van de zwarte spullen ontspannen kunt.
  Toegangsprijs: kind €5.00 concessie €9,00 volledige €13.50 familie €30,00

 • Het kasteel van Dublin
  Dame St oproep voor info: (01) 677 7129Mon-vr: 10: 00-17: 00, za-zo 14: 00-17: 00
  Het centrum van de Britse macht in Ierland, gebouwd op bevel van koning John in de vroege 13e eeuw, Dublin Castle is meer correct beschreven als een paleis.Van de oorspronkelijke Anglo-Normandische fort gebouwd op de fundamenten van Viking, blijft alleen de Record toren.De meest fascinerende deel van het kasteel is ondergrondse-een stuk van de oude stad muren en gracht.
  Toegangsprijs: volledige €4.00 concessie €3.00

 • Kathedraal van Christ Church
  Christchurch Pl Bel voor info: (01) 677 809909:45-17: 00
  Dublin's meest imposante kerk, Christ Church, ligt in het oude hart van de middeleeuwse Dublin.De stenen kathedraal werd gebouwd op de plaats van een bestaande houten Viking kerk, opdracht in 1172 door de Anglo-Normandische veroveraar van Dublin, Richard de Clare ('Strongbow') en aartsbisschop Laurence O'Toole.
  Toegangsprijs: concessie €2.50 volledige familie €5,00 €7,00

 • National Museum of Ireland - Natural History
  Merrion St oproep voor info: (01) 677 7444Tue-Sat 10: 00-17: 00, zon 14: 00-17: 00
  Dit museum is nauwelijks veranderd sinds 1857, toen Schotse explorer Dr David Livingstone de inaugurele leverde.Het krakende interieur geeft weg naar een overweldigende weergave van gevulde dieren en gekoppelde hoofden, gepropt als iets uit een Hitchcock-film.Van de twee miljoen soorten tentoongesteld in het museum zijn velen lang uitgestorven.
  Toegang: gratis

 • Chester Beatty Bibliotheek
  Schip St oproep voor info: (01) 407 0750Mon-vr: 10: 00-17: 00, zat 11: 00-17: 00, Sun 13: 00-17: 00
  De verbazingwekkende collectie van New York mijnbouw magnaat die Sir Alfred Chester Beatty de basis voor een van de beste in Dublin, is als minder bezochte, musea.Een fervent reiziger en verzamelaar, Beatty vergaarde meer dan 20.000 manuscripten, zeldzame boeken, miniatuurschilderijen, kleitabletten, kostuums en andere voorwerpen d'art.
  Toegang: gratis

 


Beste beschikbare Ierland Ferries ticket prijs garantie

Beste Ierland veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Ierland Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ierland Ferries naar of uit de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Ierland Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Ierland Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ierland Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek Ierland Ferries auto te verkrijgen live Ierland Ferries ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar de Ierse veerboothavens van Dublin, Cork en Rosslare naar Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea en Troon op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Ierland Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier