Scandinavië Ferry

Scandinavië Ferry passagiers- en autoferry Tickets - Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland Ferry

Reservering kaartjes Scandinavië Ferry, veerboot tijdschema's en passagiersgegevens voor Scandinavië Ferry zeilen, van en naar Bojden, Copenhagen, Esbjerg, Frederikshaven, Fynshav, Gdansk, Gdynia, Gedser, Göteborg, Grenaa, Harwich, Helsingborg, Helsingor, Helsinki, Hirtshals, Hou, Kalundborg, Kapellskar, Karlshamn, Karlskrona, Kiel, Klaipeda, Koge, Kolby Kas, Kristiansand, Langnas, Larvik, Mariehamn, Nynäshamn, Oslo, Puttgarden, Riga, Rodby Faerge, Ronne, Rostock, Saelvig, Sandefjord, Sassnitz, Seysdisfjordur, Spodsbjerg, Stockholm, Stromstad, SwinoujscieTallinn, teer, Torshaven, Travemünde, Trelleborg, Turku, Varberg of Ystad.

Met de nieuwste Scandinavië Ferry overschrijding van de informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van Bojden, Copenhagen, Esbjerg, Frederikshaven, Fynshav, Gdansk, Gdynia, Gedser, Göteborg, Grenaa, Harwich, Helsingborg, Helsingor, Helsinki, Hirtshals, Hou, Kalundborg, Kapellskar, Karlshamn, Karlskrona, Kiel, Klaipeda, Koge, Kolby Kas, Kristiansand, Langnas, Larvik, Mariehamn, Nynäshamn, Oslo, Puttgarden, Riga, Rodby Faerge, Ronne, Rostock, Saelvig, Sandefjord, Sassnitz, Seysdisfjordur, Spodsbjerg, Stockholm, Stromstad, Swinoujscie, TallinnTeer, Torshaven, Travemünde, Trelleborg, Turku, Varberg of Ystad met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw Scandinavië Ferryveerbootreis.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Scandinavië Ferry tickets en naar Bojden, Copenhagen, Esbjerg, Frederikshaven, Fynshav, Gdansk, Gdynia, Gedser, Göteborg, Grenaa, Harwich, Helsingborg, Helsingor, Helsinki, Hirtshals, Hou, Kalundborg, Kapellskar, Karlshamn, Karlskrona, Kiel, Klaipeda, Koge, Kolby Kas, Kristiansand, Langnas, Larvik, Mariehamn, Nynäshamn, Oslo, Puttgarden, Riga, Rodby Faerge, Ronne, Rostock, Saelvig, Sandefjord, Sassnitz, Seysdisfjordur, Spodsbjerg, Stockholm, Stromstad, Swinoujscie, Tallinn, teer, Torshaven, TravemündeTrelleborg, Turku, Varberg of Ystad op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

 

 

Scandinavische veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Scandinavië ferry tickets boeken
van en naar Bojden, Copenhagen, Esbjerg, Frederikshaven, Fynshav, Gdansk, Gdynia, Gedser, Göteborg, Grenaa, Harwich, Helsingborg, Helsingor, Helsinki, Hirtshals, Hou, Kalundborg, Kapellskar, Karlshamn, Karlskrona, Kiel, Klaipeda, Koge, Kolby Kas, Kristiansand, Langnas, Larvik, Mariehamn, Nynäshamn, Oslo, Puttgarden, Riga, Rodby Faerge, Ronne, Rostock, Saelvig, Sandefjord, Sassnitz, Seysdisfjordur, Spodsbjerg, Stockholm, Stromstad, Swinoujscie, Tallinn, teer, Torshaven, Travemünde, Trelleborg, Turku, Varberg of Ystad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Scandinavië Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Scandinavië veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Scandinavië

Er is een constante en langdurige rivaliteit tussen Kopenhagen en Stockholm over welke stad kan beweren de titel als de officieuze hoofdstad van Scandinavië.

Afhankelijk van hoe u rekenen, zijn beide steden de grootste, meest bezocht, en het doel van de meeste investeringen.Echter, na de voltooiing van de Øresund brug, en verdere integratie van Kopenhagen en Malmö - de derde grootste stad van Zweden, deze regio is snel in opkomst als het belangrijkste stedelijke centrum in Scandinavië, terwijl Stockholm aantoonbaar de titel als de mooiste grijpt.

Als gevolg van de hoge latitude, zomeravonden zijn zeer kort en in de meeste noorden is er zelfs middernachtzon in de zomer.

Terwijl de centrale delen van Scandinavië (de Oslo-Stockholm-Kopenhagen driehoek) zijn meer dichtbevolkte zijn bevolkte, in uitgestrekte gebieden in het noorden of in de bergen nauwelijks helemaal gevuld.Vanwege dit zijn ruimte, licht en natuur belangrijke kenmerken van de vier noordelijke landen, met uitzondering van Denemarken.

Scandinavische fjorden

Denemarken grenst aan Duitsland, terwijl Finland en Noorwegen aan Rusland, maar anders de Noordse landen grenzen zijn gescheiden van hun buren door de Oostzee, de Noordzee en de Atlantische Oceaan zelf.Een overvloed van land, water en wildernis is een gemeenschappelijk kenmerk van de Noordse landen (met uitzondering van Denemarken waar het grootste deel van het land is landbouwgrond of nederzettingen). Bijvoorbeeld, Zweden is een van de grootste landen van Europa gebied maar alleen heeft ongeveer 9 miljoen inwoners.De landschappen en natuur, lopen echter uiteen over de Noordse landen.Denemarken is een platte laagland zoals Nederland en Noord-Duitsland.IJsland is zowel vulkanische en arctische.Noorwegen en Zweden delen het Scandinavische schiereiland, dat is het hoogst op de Atlantische kust en geleidelijk lager wordt totdat Zweden voldoet aan de Baltische Zee.

De belangrijkste centra van de Scandinavische landen zijn:- 

 • Aarhus, Denemarken
 • Bergen, Noorwegen
 • Kopenhagen, Denemarken 
 • Göteborg, Zweden 
 • Helsinki, Finland 
 • Oslo, Noorwegen 
 • Reykjavik, IJsland 
 • Stockholm, Zweden 
 • Vaasa, Finland
Dingen te doen en te zien in Scandinavië

Om te zien

 • Lapland straddles het noorden van Noorwegen, Zweden en Finland, fantastische natuur, kariboes en de Sami inheemse mensen het de moeite waard maken om er te gaan.
 • Bezoek aan de ongebruikelijke vrije stad van Christiania in Kopenhagen 
 • Bezoek een Vikingskipshuset in Oslo of Roskilde
 • Bezoek het beroemde pretpark Tivoli Gardens in Kopenhagen 
 • Zie de verbazende Vasa Museum in Stockholm, een hele vlaggenschip dat gezonken in de haven van bijna 400 jaar geleden weergeven
 • Ontspan in een hete lente in IJsland 
 • Cruise een Noorse Fjord, Geirangerfjord is een wereldberoemde schoonheid terwijl Sognefjord is de grootste.
 • Geniet van de eindeloze zomerdagen onder de middernachtzon in het noorden.
 • Ervaar het noordpoolgebied en het ijs beren in de werelden meest noordelijk gelegen nederzetting, Svalbard 
 • Gaan cross country skiën of wandelen in de eindeloze bossen en nationale parken.
 • Ga mager dompelen van een sauna in het Land van een duizend meren (Finland) 
 • Downhill Skiën of snowboarden in enkele van Europa's meest beschaafde en familie vriendelijke ski resorts.
 • Beleef uw jeugd in Legoland, Denemarken.
 • Cruise rond de duizenden schilderachtige eilanden in de Zweedse en de Finse archipel.

Muziekfestivals 

Scandinavië, en met name Denemarken, staat bekend om haar vele muziekfestivals tijdens de zomermaanden.De grootste muziekfestivals in elk land zijn: 

 • Roskilde Festival (Denemarken, begin juli) - een van de werelden meest bekende rockfestivals, met 70.000 tickets voor verkoop en 30.000 vrijwilligers.
 • Ruisrock (Finland), juli - Finlands grootste muziekfestival, gehouden op een eiland in de buurt van Turku, met ongeveer 70.000 toeschouwers.
 • Hultsfred (Zweden), juli - Zwedens grootste rockfestival, vindt plaats in Zuid-Zweden en heeft een opkomst van 30.000.
 • Arvika (Zweden), juli - Zwedens grootste synth festival, vindt plaats dicht bij Noorse grens in Midden-Zweden en heeft een opkomst van 30.000.
 • Quart (Noorwegen), juni/juli - Noorwegens belangrijkste rockfestival, en in Kristiansand in Zuid-Noorwegen.
 • Hove (Noorwegen), juni-juli - Hove Festival mixen grote internationale artiesten met Noorse bands in de unieke setting van een eiland buiten Arendal stad.50.000 kaartjes verkocht.
 • G!Festival (Faeröer-eilanden, juli) - de Faeröer belangrijkste (en misschien wel enige) evenement, met ongeveer 10.000 deelnemers en 6.000 tickets verkocht elk jaar.Voornamelijk lokale en Scandinavische banden.
 • Iceland Airwaves (IJsland, oktober) - een progressief, trendsettend, muziekfestival dat trekt ongeveer 2000 bezoekers per jaar, naast de vele locals opdagen.

Gerechten & Dining Out 

De keukens van alle Scandinavische landen zijn vrij gelijkaardig, maar elk land zijn handtekening gerechten heeft.Zeevruchten beschikt over opvallend in restaurant menu's, hoewel rundvlees, varkensvlees en kip vaker voor in vele dagelijks gerechten komen.Aardappelen zijn de belangrijkste nietje, meestal enkel gekookt, maar ook verfilmd aardappelpuree, aardappelsalade en meer.Specerijen spaarzaam worden gebruikt, maar verse kruiden te accentueren de ingrediënten worden gebruikt.Beroemde Scandinavische gerechten zijn onder andere: 

 • Haring, vooral gebeitst
 • Gehaktballen, geserveerd met aardappelen, bessen en romige saus 
 • Zalm, vooral gerookt of zout-cured (gravlax) 
 • Smörgåsbord, een populaire lunch optie met brood, haring, gerookte vis, koude vleeswaren en meer 
 • Brood komt in tientallen rassen, met een donkere, zware roggebrood een specialiteit, en Scandinavische gebak zijn zo goed bekend dat het woord "Deens" zelfs geïmporteerd in het Engels is.

Drinken

Chillen op de Arctic Icebar, HelsinkiVikings werden beroemde zware drinkers, en ondanks de voortdurende inspanningen van de regering om stempel uit de demon drank door zware belastingen, todays Scandinaviërs voortzetting van de traditie.Brengen in uw volledige belastingvrije uitkering als u van plan bent om te genieten, aangezien in Noorwegen u verwachten kunt betalen tot 60 kr (€7) voor een pint bier in een pub, en Zweden en Finland zijn niet ver achter.Verklein de pijn en is het gebruikelijk om te beginnen thuis drinken voordat u erop uit trekt om te feesten.Het drinken leeftijd is over het algemeen 18 in alle Noordse landen (maar 20 in IJsland), maar vele bars en clubs hebben hun eigen leeftijdsgrenzen.

De belangrijkste tipples zijn bier en wodka lijkende gedistilleerde dranken genaamd brännvin, met inbegrip van aquavit kruid-smaak.Geesten zijn meestal dronken als breuken of ijskoud van shot glazen.

Scandinavië wellicht een liberale beeld, maar drugs met inbegrip van cannabis met nultolerantie worden behandeld door de politie, en bezit van zelfs persoonlijk gebruik hoeveelheden is een ernstig misdrijf in alle vijf landen.Denemarken, lang liberaler dan de rest, ook een hardere lijn in de afgelopen jaren heeft genomen en de Christiania "Pusher Street" is al lang voorbij.

Scandinavië

Scandinavië is niet een land maar een historische culturele-taalgebied in Noord-Europa waarin de drie koninkrijken van DenemarkenNoorwegen en Zweden . Sommigen pleiten voor het opnemen van Finland en IJsland , hoewel de bredere regio is bekend door de landen betrokken als Norden, of de Noordse landen die niet deel uitmaken van Scandinavië.

Geplande auto, passagiers en vracht veerboten Service routes tussen de Scandinavische landen.

 • Noorwegen wordt bediend door veerboten uit Denemarken en Duitsland.
 • Naar Zweden zijn er veerboten van Finland, Estland, Letland, Litouwen en Polen.
 • IJsland is met de veerboot naar Denemarken en de Faroer eilanden verbonden.
 • Er zijn veerboten uit Estland en Duitsland naar Finland.

Als u een reis per veerboot naar Noorwegen of doorheen Åland, zijn er Tax Free verkoop aan boord, aangezien Noorwegen niet deel uit van de EU maakt en Åland onderworpen aan bijzondere regels is.Om dezelfde reden zijn sommige van deze lijnen, met name Stockholm-Helsinki veerboot, bekend als partij boten omdat alcohol de normale zware belasting ontsnapt.

Naast de grote veerboot lijnen die de Hurtigruten veerboten langs Norways geweldige grillige kustlijn, en door spectaculaire fjorden, vanaf Bergen in het zuiden naar Kirkenes in het Arctische noorden uitvoeren, docking in vele kleine gehuchten en dorpen onderweg - bieden u een unieke en zeer Scandinavische ervaring.

Klik hier voor veerboten naar Scandinavië Scandinavische landen kaart

 


Beste beschikbare Scandinavië Ferry ticket prijs garantie

Beste Scandinavië veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Scandinavië Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Scandinavië Ferry naar of van Bojden, Copenhagen, Esbjerg, Frederikshaven, Fynshav, Gdansk, Gdynia, Gedser, Göteborg, Grenaa, Harwich, Helsingborg, Helsingor, Helsinki, Hirtshals, Hou, Kalundborg, Kapellskar, Karlshamn, Karlskrona, Kiel, Klaipeda, Koge, Kolby Kas, Kristiansand, Langnas, Larvik, Mariehamn, Nynäshamn, Oslo, Puttgarden, Riga, Rodby Faerge, Ronne, Rostock, Saelvig, Sandefjord, Sassnitz, Seysdisfjordur, Spodsbjerg, Stockholm, Stromstad, Swinoujscie, Tallinn, teer, Torshaven, Travemünde citerenTrelleborg, Turku, Varberg of Ystad, aan boord accommodatie en voertuig type alle is u zult betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Scandinavië Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Scandinavië Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Scandinavië Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Scandinavië Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Scandinavië Ferry auto en passagiers veerboot tickets en naar Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Scandinavië Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier