Shetlandeilanden veerboten

Shetlandeilanden passagiers- en auto Ferry Tickets

Shetlandeilanden ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Shetlandeilanden Ferries van en naar de Shetland hoofdstad van Lerwick zeilen van Aberdeen met Northlink Ferries.

Als reist naar de Shetland hoofdstad van Lerwick van Aberdeen met Northlink Ferries dan een kruising veerboot naar Shetland eilanden boek en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Shetlandeilanden Ferries tickets naar en van de Shetland hoofdstad van Lerwick van Aberdeen met Northlink Ferries op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Shetlandeilanden Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Shetlandeilanden Ferries tickets
en naar de Shetland hoofdstad van Lerwick van Aberdeen met Northlink Ferries online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Shetlandeilanden Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek je ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Shetlandeilanden Ferries veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over de Shetland-eilanden

Bezoek Shetland  op zult elk moment van jaar en u betoverd worden door de ruige schoonheid van het landschap.Zijn dramatisch veranderende kleuren en texturen zal uw adem weg te nemen.Of voor de eerste keer aankomen of waarna u terugkeert kunt er zeker van een grote welkom.

Elk jaar meer bezoekers ontdekken deze verrassende honderd eilanden aan de bovenkant van Groot-Brittannië.En elk jaar meer en meer van hen ontdekken één bezoek niets als genoeg.Shetland - waar Schotland samenkomt met Scandinavië en de Noordzee voldoet aan de Atlantische Oceaan.Waar de Shetland pony's vandaan komen, en de truien, en de Vikingen.

Deze bruisende archipel van 22.500 mensen beschikt over ongebondenheid, een spectaculaire kustlijn, tientallen grote archeologische sites en meer geologische verscheidenheid dan een soortgelijk formaat gebied in Europa.

De 567 sq.mijl (1468km²) graafschap van Shetland is een hypnotiserende spelmanieren mengsel van Schotland en Noorwegen.

Lerwick Ferry haven-Shetland
Reizen naar Shetland door veerboot van Aberdeen

Shetland is nu beter gediend door veerboten dan ooit tevoren, met vertrek zeven nachten per week in beide richtingen op de Aberdeen-Lerwick route hele jaar door, met drie belt een week op Kirkwall, Orkney, onderweg.Bezoek de website Northlink Ferries voor volledige details en boekingen.

Voordelen van reizen met de veerboot:

  • Omdat de 12-13 uur overschrijding is's nachts, krijgt u twee dagen op uw Shetland vakantie - dagen wanneer u anders zou zijn reizen naar luchthavens, opknoping rond om te controleren in- en meestal besteden meer tijd op de grond dan in de lucht.
  • Het is gewoonlijk minder duur per ferry - vooral voor familie groepen.
  • Het is een meer ontspannen manier om te reizen, met goed eten en entertainment beschikbaar aan boord, prachtig uitzicht en de kans om nieuwe vrienden te ontmoeten.
  • U kunt de auto nemen met u (en uw hond!)
  • Er is een goede kans van het zien van dolfijnen of van bruinvissen van het schip, evenals ontelbare zeevogels.

De twee 'cruise veerboten' op de route - de Hjaltland en de Hrossey - zijn zeer comfortabel boten met een uiterst stipte service: you be in Lerwick op 7.30ben op de stip (hoewel je niet het schip te verlaten moet totdat je hebt genoten van een ontspannen ontbijt). 

Dingen te doen In Shetland Isles

Shetland is een geweldige plek voor een actieve vakantie met het gezin.Er is iets voor iedereen - van mountainbiken te vissen op forel, duiken tot 24-uurs golf.Met 19 uren van daglicht midzomer, kunt Shetland u actief houden hele dag lang.

Natuur
Shetland is bekend als een wereldklasse locatie voor vogels kijken, evenals zegel en otter spotten.De verschillende natuurreservaten gelegen in Shetland zijn bewijs van de eilanden ongerepte omgeving.Shetland is zelfs thuis te unieke soorten die zijn aangepast aan de eilanden, zoals de prachtige miniatuur Shetland pony's.Zijn meer dan 100 plaatsen van geologisch belang hebben verdiend Shetland lidmaatschap van het wereldwijde netwerk van Geoparks en met meer dan 1.500 km kustlijn en 138 zand stranden, spectaculaire landschap is om elke hoek.

Historische 
Shetlanders hebben altijd gereisd heinde en verre.Vandaag trekt Shetland vele bezoekers op zoek te sporen hun Genealogie terug door de eilanden.Muness Castle de kwaliteit en het belang van de Shetland archeologische sites werd erkend door de Rough Guide 2006 naar Schotland: Mousa broch werd genoemd als Schotland's top bezoeker attractie en Jarlshof derde! 

Culturele
Shetland heeft een rijk cultureel erfgoed, belichaamd in de spectaculaire Up-Helly-Aa Viking brand festival.Shetland heeft veel Scandinavische kenmerken, versterkt door de oorlogstijd banden met de weerstand in Noorwegen behouden.Het juweel van de Shetland cultuur is de eilandbewoners wereldberoemde proeve van bekwaamheid voor muziek, met name met de viool.

Ambachten & winkelen 
Winkelen in commerciële straat Shetland produceren bedrijven veel fijne goederen, zoals handgemaakte violen, juwelen, leerproducten en traditionele natuurlijke zeep.Waarom niet zien wat er op bieden door middel van een ontspannende wandeling wel Commercial Street, de mooie oude stad winkelstraat in het centrum van Lerwick.

Festivals
Er zijn talrijke jaarlijkse festivals en evenementen in Shetland elk jaar, met iets om te voldoen aan bijna elke smaak.Onder de eerste van de jaarlijkse evenementen is de Lerwick Up Helly Aa, de grootste van de eilanden brand festivals, die plaatsvindt op de laatste dinsdag van januari, dan de wereldberoemde Shetland Folk Festival, die een eclectische internationale programma, aanbieden loopt voor vier dagen rond het begin van mei.Een maand of zo later - rond midsummer - hebben we de Bergen-Shetland Races.

Shetlandeilanden

Shetland Noordse was tot 8 September 1468, wanneer de eilanden waren lang naar Schotland 8.000 florijnen als onderdeel van de overeenkomst van het huwelijk tussen de toekomstige James III en prinses Margaretha van Denemarken.In 1472 gehecht de Schotten zowel Shetland en Orkney-eilanden.

Shetland maatregelen ongeveer 70 km van Sumburgh hoofd in het zuiden aan Muckle Flugga van de kust van Unst in het noorden.Met een oppervlakte van 567 vierkante mijl omsloten door een kustlijn van 900 mijl, nergens is meer dan drie mijl van de zee, en zeer weinig plaatsen zijn uit het zicht van het.

Het is geen verrassing dat de zee leven op Shetland vandaag domineert, aangezien er door de geschiedenis heen.Visserij is van vitaal belang voor de economie, hoewel de grootste bijdrage aan de economie van vandaag uit een andere oogst van de zee komt.Olie werd ontdekt onder de Noordzee in de jaren zeventig en veel van het is aan de wal doorgesluisd naar de Sullom Voe olieterminal voor overdracht aan tankers.Dit heeft aanzienlijke welvaart aan Shetland.

De Shetland hoofdstad en enige stad is Lerwick.Dit ligt ongeveer in het centrum van de Shetland hoofdeiland, vasteland.De oude vissershaven enorm is uitgebreid, maar veel van haar charme behoudt.

Geplande veerdiensten door NorthLink veerboten link Lerwick met Aberdeen en Kirkwall.Er zijn ook veerboot links naar een aantal Scandinavische bestemmingen met inbegrip van de Faeröer en IJsland.

Klik hier voor Shetland eiland veerboten. Shetalnd Island Ferry Routes


Beste beschikbare Shetlandeilanden Ferries ticket prijs garantie

Beste Shetlandeilanden Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Shetlandeilanden Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Shetlandeilanden Ferries naar of van de Shetland hoofdstad van Lerwick van Aberdeen met Northlink Ferries, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Shetlandeilanden ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Shetlandeilanden Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Shetlandeilanden Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Shetlandeilanden Ferries ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Shetlandeilanden Ferries auto en passagiers veerboot tickets naar en van de hoofdstad Shetland in Lerwick van Aberdeen met Northlink Ferries op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Shetlandeilanden Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier