Zuid-Korea veerboten

Zuid-Korea Ferries - passagier en auto Ferry Tickets

Zuid-Korea ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Zuid-Korea veerboten varen, van en naar de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland met DBS Cruise Ferries.

Reizen naar Zuid-Korea per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Zuid-Korea ferry tickets en van de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland met DBS Cruise Ferries online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Als zijn reizen naar de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland met DBS Cruise Ferries vervolgens boeken een kruising veerboot aan Zuid-Korea en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Zuid-Korea Ferries tickets naar en van de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland met DBS Cruise Ferries op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Zuid-Korea Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Zuid-Korea ferry tickets boeken
en naar de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland met DBS Cruise Ferries online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren u voor uw geselecteerde Zuid-Korea ferry route, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Zuid-Korea Ferries veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Zuid-Korea

Korea heeft met zijn schilderachtige schoonheid en de unieke culturele en historische erfgoed, een veel te bieden bezoekers.Korea ligt op een schiereiland land met vier verschillende seizoenen, schilderachtige valleien, bergen, rivieren en stranden.

In deze prachtige natuurlijke landschap zijn er talrijke oude tempels en heiligdommen, koninklijke paleizen, sculpturen, pagodes, archeologische opgravingen, vestingen, folk dorpen en musea.

Seoul is waar er is een besmettelijke energie hier en het is gemakkelijk te raken in de Koreaanse joie de vivre, alsook non-stop attracties van de stad.Minder modern, maar niet minder aantrekkelijk is de oude stad Gyeongju, waar tempels, pagodes en koninklijke graftombes een bron van veel fascinatie zijn.

Verder zuidwaarts, de bruisende haven stad van Busan is een beetje ruw rond de randen maar beloont die reizigers bereid om te volharden.

Er zijn geen beperkingen voor de meeste burgers van andere landen invoeren van Korea.De meeste bezoekers niet een visum nodig hebben, maar als uw land niet op het visum-vrije lijst is, moet u een.

Landschap van Zuid-korea

Internationale veerboten varen naar en Zuid-Korea overwegen als je reizen rond Noord-Azië en tijdelijke vermelding voor particuliere auto's is toegestaan voor passagiers die aankomen met de veerboot, verstrekken dat stuurprogramma's verkrijgen van de juiste documentatie waard zijn.

Verschillende veermaatschappijen, zoals de Pukwan Ferry, Korea Ferry en Korea Marine Express, bieden geregelde veerdiensten die Busan met de Japanse havens van Shimonoseki, Fukuoka en Hakata koppelen.Een andere veerdienst lagen tussen Incheon en de Chinese havens van Tianjin en Weihai.

U kunt een veerboot naar Incheon in Zuid-Korea vangen van een aantal Chinese havens, reizen rond Zuid-Korea, en vervolgens verlaten op een snelle veerboot van Busan naar Japan.Een andere optie van de veerboot is reizen naar of uit Rusland via Sokcho in Gang·won-do.

Ferries naar Zuid-Korea uit China
Veerboten verbinding vormen tussen 10 Chinese havens met Incheon.Sommige zijn vol met kleine handelaren, maar ze bieden een goedkopere optie dan vliegen.De goedkoopste tarieven bieden een dunne matras op een slaapzaal verdieping, terwijl de meer dure tarieven u een kleine cabine met stapelbed en TV geven.Kindertarieven zijn meestal de helft van het volwassen tarief, en sommige veerboot bedrijven bieden studenten een korting van 20%.Genoemde prijzen zijn voor one-way tickets en zeilen tijden zijn onderworpen aan variatie.Meeste veerboten vertrekken Incheon vanaf Yeonan Pier, maar de grotere boten vertrekken vanaf Terminal 2 International.

Een veerboot-en-trein pakket is beschikbaar via steden in Korea naar Beijing, Shanghai en Hangzhou Shenyang in China via de veerboot Incheon-Tianjin.Veerboten ook laat in Jeollabuk-do Gunsan voor Qindao in China drie keer per week en 18 uren in beslag nemen.De internationale veerboothaven is een W7500 taxi rijden van Gunsan busterminal.

Vier seizoen Cruise wordt twee keer per week uitgevoerd tussen Mokpo in Jeollanam-do en Shanghai in China.

Ferries naar Zuid-Korea uit Japan
Op de eerste verdieping cabines in de internationale veerhaven in de buurt van metrostation Jungang in Busan verkopen tickets voor overnachting ferries naar drie Japanse steden: Fukuoka, Shimonoseki en Osaka. 

Voor een snelle reis naar Fukuoka op de Kobe of kever draagvleugelboten, lopen boven naar de 2e verdieping.Er zijn vijf dagelijkse vertrekken plus één extra vertrek op vrijdag ochtend.Andere bestemmingen zijn Hitakatsu en Izuhara.

Ferries naar Zuid-Korea uit Rusland
Dongchun voert een veerboot tweemaal per week (maandag en donderdag) van Zarubino en Vladivostok in Rusland naar Sokcho in Gang·won-do.Met het goedkopere tarief slapen je op de vloer en aandeel faciliteiten.De duurdere tarieven recht op een cabine voor twee of vier mensen met uw eigen bed, TV en badkamer.U kunt aansluiten op de Trans-Siberische spoorweg, hoewel meeste passagiers Koreaans en grens op een pakketreis naar Paekdusan op de Koreaanse Chinese–North.

Dingen te doen en Places To See in Zuid-Korea

Seoel 
Gelegen langs de rivier Hangang, is Seoul uitgegroeid tot een krioelende metropool met een bevolking van meer dan 10 miljoen.Door de jaren heen, de hoofdstad is sterk uitgebreid in het proces van verstedelijking en industrialisatie en blijft groeien als het bruisende centrum van's lands politieke, economische, culturele en educatieve activiteiten.

De must-see attracties zijn in Seoul, de oude koninklijke paleizen van de Joseondynastie: Gyeongbokgung, Deoksugung Changdeokgung en Changgyeonggung.Jongmyo, de Koninklijke voorouderlijke heiligdom van de Joseon dynastie, en Changdeokgung van aangrenzende Huwon (achtertuin ook bekend als the Secret Garden) staan bekend om hun prachtig aangelegde tuinen en klassieke structuren.

Andere attracties ten zeerste aanbevolen voor bezoekers zijn het nationale Museum van Korea, het National Gugak Center, de Sejong Center for the Performing Arts, de Ho-Am Art Hall en Korea huis.Het nationale Museum of Contemporary Art in Gwacheon, een zuidelijke satellietstad, verdient ook een bezoek.

Seoul omgeving & Gyeonggi-do provincie
Gyeonggi-do provincie bevindt zich in de westelijke regio van het midden van het Koreaanse schiereiland, met de Hangang loopt door het midden.De rivier de provincie is verdeeld in een noordelijk berggebied en open velden in het zuiden.Hoewel Seoul haar bezoekers bezig met zoveel intrigerende en verleidelijk dingen houdt te zien en te doen, kan dit gebied buiten Seoul een verfrissend en verkwikkende vakantie bieden.

Oostelijke regio
Gangwon-do provincie ligt in het centraal oostelijke regio van het Koreaanse schiereiland.De meeste van het land is bedekt met dichte bossen, een overvloed van mooie vergezichten voorzien van minder woonwijken dan in andere provincies.Zowel de externe beboste bergen en ravijnen als kleine kuststeden zijn rijk aan schilderachtige pracht.

Centrale regio
Chungcheongbuk-do en Chungcheongnam-do provincies liggen in het westerse centrum van het schiereiland.Chungcheongbuk-do is alleen niet aan zee grenzende provincie van het land, maar met de voltooiing van de regering-Complex in de hoofdstad Daejeon en de onlangs geopende internationale luchthaven in Chungcheongbuk-do's hoofdstad Cheongju, zijn de twee provincies worden omgezet in een strategische kerngebied voor de binnenlandse economie.

Daejeon is ongeveer twee uur ten zuiden van Seoul met de auto en is een grote trein knooppunt voor de Seoul-Busan en Seoul-Gwangju-Mokpo lijnen.Het ontwikkelt zich snel tot een van de grote wetenschap en technologie centra-Korea's.Expo Park, de site van de internationale Taejon Expo ' 93, is gerenoveerd en omgebouwd tot een openbare science park.

Zuidwestelijke regio
Korea's zuidwestelijke regio omvat de provincies Jeollabuk-do en Jeollanam-do.De regio is relatief vlak, die brede strekt zich uit van rijstvelden, en haar grillige kustlijn maakt veel kleine havens.Het is een vruchtbaar en warme regio beschut door hoge bergen in het Oosten en noorden en kalme zeeën en vele eilanden in het westen en zuiden.Vanwege de invloed van zowel continentaal en Oceaan klimaten, de regio zeer gevarieerd weer.

Zuidoostelijke regio
Korea de zuidoostelijke regio, omvat de provincies Gyeongsangbuk-do en Gyeongsangnam-do, is een gebied rijk aan toeristische attracties, culturele goederen en historische plaatsen.Hallyeo Maritime National Park en de bergen van Jirisan en Gayasan behoren tot deze regio's meest uitstekende natuurlijke hulpbronnen.In toevoeging, de hele stad Gyeongju, de oude hoofdstad van het Koninkrijk Silla (57 v.Chr.-A.D.935), is nu een uitzonderlijke openlucht museum.Koninklijke graftombes, tempel sites met verweerde stenen pagodes en Fort ruïnes zijn verspreid rondom de stad en vele oude schatten hebben opgeleverd.

Eiland Jeju en zuidelijke kustgebieden 
Reizigers in Korea bereikbaar binnen een uur vlucht van Seoel, Busan en Daegu, een land van een heel ander karakter.Erkend als het best bewaarde gebied in de natie, is Jeju-Korea's enige eiland provincie.

Het eiland is-Korea's meest populaire huwelijksreis bestemming.Bekend als 'Little Hawaii' voor de vulkanische landschap, schilderachtige subtropische landschap, zandstranden, watervallen en wandelpaden, is het een van's werelds top tien toeristische attracties met meer dan zeven miljoen bezoekers per jaar.

Zuid-Korea

Zuid-Korea , vaak aangeduid als het "Land van de ochtend rustig", Korea heeft een bevolking van 49.78 miljoen (2011) en een oppervlakte van 100, 033㎢ (2010). Gelegen op een belangrijke kruispunt van Noordoost-Azië.

Jaren van snelle economische ontwikkeling aangedreven het land tot de twaalfde grootste handelspartner van de wereld.Korea's industriële basis verschoven van landbouw tot productie en verschuift nu naar diensten.

Enkele internationale reizigers ontdekken het platteland, die een tragedie en een zegen is.Serene tempels, pittoreske bergen, weelderige rijstvelden, ongerepte vissersdorpjes en eindeloos wandelen mogelijkheden tot nu toe off the beaten track zijn, is het onwaarschijnlijk dat u zult sommige westerlingen (of zelfs Engelstaligen) ontmoeten op de weg die minder gereisd.

Er is een besmettelijke energie hier en het is gemakkelijk te raken in de Koreaanse joie de vivre, alsook non-stop attracties van de stad.Minder modern, maar niet minder aantrekkelijk is de oude stad Gyeongju, waar tempels, pagodes en koninklijke graftombes een bron van veel fascinatie zijn.Verder zuidwaarts, de bruisende haven stad van Busan is een beetje ruw rond de randen maar beloont die reizigers bereid om te volharden.

Geplande auto, passagiers en vracht voertuig veerdiensten Exploitatiedoor DBS Cruise veerboten zeil tussen de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae in Yongdok, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland.

Klik hier Boek een Zuid-Koreaanse ferry-ticket.

Kaart van Zuid-Korea Ferry Routes


Beste beschikbare Zuid-Korea Ferries ticket prijs garantie

Beste Zuid-Korea Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Zuid-Korea Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Zuid-Korea Ferries naar of van de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland met DBS Cruise Ferries, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Zuid-Korea Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Zuid-Korea Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Zuid-Korea Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Zuid-Korea Ferries ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Zuid-Korea Ferries auto en passagiers veerboot tickets naar en van de Zuid-Koreaanse ferry haven van Donghae, Sakaiminato in Japan en Vladivostok in Rusland met DBS Cruise Ferries op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Zuid-Korea Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier