Syrië Ferry

Syrië Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Reservering kaartjes Syrië Ferry, veerboot tijdschema's en passagiersgegevens voor Syrië Ferry zeilen naar en vanaf Tartous en Venetië zo goed zoals veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn.

Reservatie een Syrië Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Syrië Ferry prijzen in real time en de goedkoopste beschikbare Syrië Ferry tickets en naar Tartous en Venetië boek evenals veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar Syrië Ferry per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Syrië Ferry tickets en naar Tartous en Venetië, alsmede veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Syrië Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle afvaarten en naar Tartous en Venetië evenals veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stadsplattegronden zal helpen u plot uw reis met Syrië Ferry veerboot.

Als zijn reizen naar Tartous en Venetië, alsmede tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn vervolgens boek een kruising veerboot naar Syrië Ferry ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Syrië Ferry biedt fantastische tarieven en naar Tartous en Venetië evenals veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn veerboothavens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Syrië Ferry tickets en naar Tartous en Venetië, alsmede veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Syrië Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Syrië Ferry tickets boeken
en naar Tartous en Venetië zo goed zoals veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Syrië Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Syrië Ferry veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Syrië

Syriërs zijn onder de meest vriendelijke en gastvrije mensen in de wereld, en de meeste bezoekers naar hun land uiteindelijk ontwikkelen een levenslang verliefdheid met haar zachte charmes.

Syrië is geen Levantijnse opstuwing - Syrië is een moderne, efficiënte en zeer trots volk met een regering die steeds meer liberale en uiterlijke op zoek door de dag.Het nodig heeft en verdient reizigers om te getuigen van dit feit.

Gelukkig, alle de modernisering betekent niet dat dat Syrië uit zijn verleden het oog heeft verloren.Het land heeft meer dan zijn billijk aandeel van belangrijke historische bezienswaardigheden, die allemaal zijn respect door de autoriteiten wordt bijgehouden.De oude steden van Damascus, Aleppo en Bosra alle staan op de Unesco werelderfgoedlijst, zoals het sensationeel mooie verwoeste stad van Palmyra is.

Syrië

Machtige Crusader kastelen, kronkelende middeleeuwse sougs, juweel-achtige Damascene huizen en heilige Umayyad moskeeën zijn slechts enkele van de lekkernijen aangeboden; Er zijn veel meer voor degenen die graag zoeken ze uit.Beste van alles is het feit dat deze monumenten vaak in de stof van het dagelijks leven - de aanbidding van de lokale bevolking in de moskeeën, winkel in de soeks, drinken thee in de huizen en een picknick in de ruïnes geweven zijn.En ze zijn blij voor reizigers aan hen.

Praten over picknicks brengt ons bij de pièce de résistance als het gaat om een Syrische dus-journ - het voedsel.De nationale gerechten is gewoon prachtig, dus kom met een grote eetlust.U bent gebonden aan worden vol op zoveel manieren als u ten slotte scheuren zelf weg.

De oude steden van Damascus, Aleppo en Bosra alle staan op de Unesco werelderfgoedlijst, zoals het sensationeel mooie verwoeste stad van Palmyra is.

Syrische klimaat & wanneer op bezoek

Syrië heeft een mediterraan klimaat met hete, droge zomers (van juni tot augustus) en milde, natte winters (December tot februari) dicht bij de kust.Binnenland krijgt het geleidelijk droger en meer onherbergzame.Aan de kust is gemiddelde dagelijkse temperaturen variëren van 29 ° C in de zomer tot 10 ° C in de winter en de jaarlijkse regenval ongeveer 760 mm.Op het gebied van de gecultiveerde steppe gemiddelde temperaturen 35 ° C in de zomer en 12 ° C in de winter.Regenval varieert van 250 mm tot 500 mm.De temperaturen zijn hoog in de woestijn, en neerslag is laag.In de zomer, de dagen gemiddeld 40 ° C en hoogtepunten van 46 ° C zijn niet ongewoon.Winter kan worden extreem koude in bergachtige gebieden, met inbegrip van Crac des Chevaliers.

De lente is de beste tijd om te bezoeken zoals temperaturen mild zijn en de winter regent de nevel die verduistert weergaven voor een groot deel van het jaar hebt uitgeschakeld.De herfst is de volgende beste keuze.De drukste periodes van toerisme zijn Pasen, juli, augustus, oktober en islamitische religieuze feestdagen.Tijdens deze tijden is het essentieel Hotel te boeken vooraf.Dit hoofdstuk citaten vaak openingstijden als 'zomer' of 'winter'; zomer uur over het algemeen verwijzen naar April tot September en winter uur tot en met oktober tot en met maart, maar deze zijn niet in steen gebeiteld en kunnen afhankelijk van het weer.

Syrië

Syriërs behoren tot de meest vriendelijke en gastvrije mensen in de wereld, en de meeste bezoekers van hun land uiteindelijk ontwikkelen een levenslang verliefdheid met haar zachte charmes.

Gelukkig, modernisering betekent niet dat dat Syrië uit zijn verleden het oog heeft verloren.Het land heeft meer dan zijn billijk aandeel van belangrijke historische bezienswaardigheden, die allemaal zijn respect door de autoriteiten wordt bijgehouden.

Visemar veerboten werken een geplande veerdienst tussen Venetië en Tartus op de kust van Syrië, evenals veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië.

De Syrische veerboot route wordt geserveerd door de gloednieuwe veerboot één Visemar, die werd gebouwd door Visentini en 200 vrachtwagens, 80 auto's kan dragen en tot 400 passagiers in veel comfort.De Visemar One zal maken de reis vanuit Venetië naar Alexandrië in 60 en vanuit Venetië naar Tartous in 68 uur.Als de route bewijst succesvol, hoop Visemar lijn later toe te voegen een tweede veerboot door het einde van het jaar, een verdubbeling van de capaciteit.

Tartus (ook ooit bekend als Tartous) is één van de twee belangrijkste mediterrane havens op de kust van Syrië, en is een belangrijk handelscentrum.De poort heeft naast de veerdienst naar Venetië en Alexandrië, ook een veerdienst naar het eiland van Arwad.

Houd er rekening mee Als gevolg van de politieke onrust in Syrië alle veerdiensten van en naar Syrië zijn opgeschort tot nader order.

Klik hier Boek een ferry naar Syrië

Kaart van Syrië


Beste beschikbare Syrië Ferry ticket prijs garantie

Beste Syrië Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Syrië Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Syrië veerboot naar of van Tartous en Venetië zo goed zoals tussen Tartous veerboten en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn, aan boord accommodatie en voertuig type alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Syrië Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Syrië Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Syrië Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u zijn in staat om live Syrië Ferry ticketprijzen, check beschikbaarheid en boek Syrië Ferry auto en passagiers veerboot-tickets en naar Tartous en Venetië evenals veerboten tussen Tartous en de Egyptische haven van Alexandrië zeilen met Visemar Ferry lijn op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Syrië Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier