Tenerife Ferry

Tenerife Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Reservering kaartjes Tenerife Ferry, veerboot tijdschema's en passagiersgegevens voor Tenerife Ferry zeilen en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries.

Een Tenerife Ferry tickets boeken is nog nooit zo eenvoudig geweest, vergelijken alle Tenerife Ferry prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Tenerife Ferry tickets en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar Tenerife Ferry per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Tenerife Ferry tickets en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Tenerife Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle afvaarten en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Tenerife Ferry.

Als zijn reizen naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries vervolgens boeken een kruising veerboot naar Tenerife Ferry en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Tenerife Ferry biedt fantastische tarieven en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met veerboothavens Acciona Ferries.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tenerife Ferry tickets en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Tenerife Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Tenerife Ferry tickets boeken
en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tenerife Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Tenerife Ferry veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Tenerife

Tenerife is het grootste van de zeven eilanden van de Canarische eilanden (2034sq km), de hoogste een (3718) en ook de meest bevolkte, met een geschatte bevolking van 655,656 inwoners.

Dit vulkanische eiland is gelegen aan de Atlantische Oceaan en de Afrikaanse kust het slechts 300 km ver is.

De Canarische eilanden worden gesplitst in 2 Spaanse provincies: de westelijke eilanden van Tenerife, La Palma, Gomera en Hierro, van de provincie van Santa Cruz de Tenerife (belangrijkste stad Santa Cruz) en de Oost-eilanden van Gran Canaria, FuerteVentura en Lanzarote die gevormd van de Spaanse provincie Las Palmas de Gran Canaria.

Tenerife de centrale berg, Mt.Teide, bedraagt 12.200 voeten, en het is de hoogste van Spanje.Een kabelbaan rit naar de top biedt ongeëvenaard uitzicht van de maan-achtige landschap van de vulkanische hellingen.De weergave van het hoogtepunt op een van de frequente kristal heldere dagen is gewoon adembenemend.Kleuren van de verschillende soorten vulkanisch gesteente zijn in feite duidelijk tinten van oker, oranje en roest, groen, zwart en beige, een hele kleurenpalet gezien!Op de hogere hellingen groeien een variëteit aan planten zoals de borstelige bosjes van Teide daisy bloem.

De noordelijke kust van Tenerife is begrensd door steile kliffen, maar het zuidelijke deel van het eiland hellingen tot een van de weinige regio's van niveau kustvlakte in de vulkanische eilanden van de archipel.Tenerife heeft traditionele landelijke gemeenten, dorpen heuvel en buitengewoon ongebruikelijk landschappen gevormd uit de gedraaide lava-rots van Teideberg.Het is inderdaad een paradijs voor toeristen en maakt een idyllische vakantiebestemming.

De resorts van Playa de las Americas en Los Cristianos hebben alle maar gefuseerd tot vorm één grote speeltuin voor de jongere toeristen, met felle lichten en levendige clubs en bars.Puerto de la Cruz is stiller, koeler en meer populair bij de oudere menigte.De hoofdstad van het eiland, Santa Cruz de Tenerife, is een vrolijke stad afgestemd voor toerisme.De haven, waar zodra de eerste schoten van de Spaanse Burgeroorlog werden afgevuurd, is vandaag een moeras van veerboten en jetfoils vrachtschepen.

Volgens sommige wetenschappers betekent de naam Tenerife met sneeuw bedekte berg in Guanche taal.Tenerife is ook bedoeld als het eiland van twee gezichten, een eiland met een 'Noord-Zuid'-kloof, maar het zuiden ontvangen meer toeristen dan in het noorden, een van de redenen is omdat in dat deel van het eiland is heter, naast het feit dat de infrastructuur meer zijn ontwikkeld.

Hotel in Tenerife
Het eiland geniet van een perfect klimaat met opvallend kleine veranderingen in de gemiddelde temperaturen tussen zomer en winter--variërend tussen 15şC en 24şC.Er is slechts heel af en toe regen.Met weelderige bossen in het noorden, bergen, desserts, vulkanen, exotische planten, dierlijk leven en spectaculaire stranden (met zwart vulkanisch zand) is het ieders droomvakantie.Beginnen verpakken uw koffers.Hemel op aarde! 

Op warme, zonnige dagen, kunt u gewoon rond zonnebaden op het strand en nemen af en toe koeling dips in de zee.Activiteiten zoals balspelen, water sport, surfen en strand volleybal zijn ook populair.U kunt ook genieten van wandelen, klimmen, paragliden, Fietsen, fotografie of andere buiten uitoefening die van het heerlijke klimaat en de diversiteit van de topografie en landschap profiteert.

Voor sommige oefening en exploratie, kunt een wandelen langs de minder bevolkte strekt zich uit van de prachtige kusten.Tenerife biedt de unieke ervaring van zwemmen en zonnebaden op de stranden, terwijl slechts een paar mijl afstand is glinsterende sneeuw op de top van de Mount Teide.

Toerisme is een van de belangrijkste industrieën in de Canarische eilanden (pisos economicos), en tegenwoordig Tenerifee is één van de meest bezochte eilanden.Volgens de statistieken van de autonome regio van de Canarische eilanden (ISTAC) is de toeristen die het vulkanische eiland bezoeken in het jaar van 2007 3.410.165 en de meeste van de toeristen zijn van Nederland, met een gemiddelde van 1.712.048 visitants.

Tenerife

Tenerife is de grootste van de Canarische eilanden en is een geweldige plek om te reizen.Britse en Duitse toeristen komen in hun tienduizenden mensen elk jaar voor een bezoek aan spectaculaire stranden en een bruisend nachtleven.

Het is ook erg populair bij vakantiegangers uit de Spaanse schiereiland, met name tijdens Pasen tijd.

Weelderige bossen, exotische flora en fauna, woestijnen, bergen, vulkanen, ongelooflijk mooie kustlijn en spectaculaire stranden bieden is Tenerife waarschijnlijk een van de laatste Europese paradijs eilanden.

Tenerife  heeft twee belangrijkste zeehavens: de haven van Santa Cruz de Tenerife (Puerto de Santa Cruz), die de verschillende hoofdsteden van de Canarische eilanden, vooral die in het westen, en de haven van Los Cristianos (Puerto de Los Cristianos), die de verschillende eiland hoofdsteden van de provincie van Santa Cruz de Tenerife serveert serveert.Er zijn plannen om te bouwen van een nieuwe poort in het zuiden van het eiland, in Granadilla de Abona, en in andere in het westen, op Fonsalía.

Klik hier Boek een ferry ticket naar Tenerife Kaart van Tenerife


Beste beschikbare Tenerife Ferry ticket prijs garantie

Best Tenerife Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tenerife Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Tenerife Ferry of naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tenerife Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te reserveren Tenerife Ferry tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tenerife Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Tenerife Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Tenerife Ferry auto en passagiers veerboot tickets en naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferries op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Tenerife Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier