Egeïsche snelheid lijn Ferry

Egeïsche snelheid lijn Ferry auto en passagiers veerboot-Tickets

Egeïsche snelheid lijn Ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Egeïsche snelheid lijn Ferry zeilen en naar Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de route Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos.

Reservatie Egeïsche snelheid lijn Ferry tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Egeïsche snelheid lijn Ferry prijzen in real time bieden snelle citaten zodat u kunt de goedkoopste beschikbare Egeïsche snelheid lijn Ferry tickets te kopen en van Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de route Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus winkelen of u nu op zoek bent voor een dagje veerboot reis in het buitenland of een vakantie pauze reizen per Egeïsche snelheid lijn Ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.U Egeïsche snelheid lijn Ferry auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Egeïsche snelheid lijn Ferry overschrijding informatie en tijdschema's voor alle ferries naar te varen en van Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de route Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Egeïsche snelheid lijn Ferry.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Egeïsche snelheid lijn Ferry en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Egeïsche snelheid lijn Ferry biedt fantastische tarieven en naar Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de route Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Egeïsche snelheid lijn Ferry tickets en naar Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de route Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos op www.ferryto.nl Egeïsche snelheid lijn

 

Egeïsche snelheid lijn Ferry
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Egeïsche snelheid lijn Ferry tickets boeken
en naar Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de veerboot routes naar Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos.Boeken van uw veerboot-tickets online op voorhand op Ferryto.nl en zal u altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Egeïsche snelheid lijn Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Egeïsche snelheid lijn Ferry  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Egeïsche snelheid lijn Ferry

Egeïsche snelheid lijnen opgericht in 2005 met de medewerking van de Eugenides groep van bedrijven en de Britse Group of Companies "Sea Containers". Egeïsche snelheid lijnen was de eerste Grieks bedrijf om in dienst een Europese Unie vlag schip in de Griekse cabotage, SPEEDRUNNER ik, in het kader van de deregulering van de veerboot diensten in ons land.
Egeïsche snelheid lijn veerboten

Egeïsche snelheid regels gewijzigd in 2006, haar aandeelhouders synthese na de desinvestering van zeecontainers terwijl de Eugenides Group of Companies zijn bedrijf niet te verwaarlozen aandeel gehandhaafd.Deze nieuwe regeling vloeide voort uit de synergie van gerespecteerde beleggers die Griekse kustvaart als een sector van de Griekse economie met hoge vooruitzichten overwegen.

Vandaag, is Egeïsche snelheid lijnen een van de snelst groeiende bedrijven in de industrie met een belangrijk kenmerk van de zorg voor de behoeften van de moderne reiziger en de ontwikkeling van de eilanden.In dezelfde zin dekt het Egeïsche snelheid lijnen (sinds 2005 tot vandaag), vervoer behoeften van de westerse Cycladische eilanden, omdat het bedrijf is ervan overtuigd dat oplossingen door het aanbieden van een veelheid van vervoer katalytische aan de groei en de welvaart van alle bewoners van de regio is.

In 2010 Egeïsche snelheid lijnen ook de routes naar Piraeus, Paros en Naxos.

Sinds 2009, dan de routes van Piraeus-westelijke Cycladen (Serifos, Sifnos, Milos, Kimolos, Folegandros), de vloot van Egeïsche snelheid lijnen hebben ook serveert de Piraeus-Syros-Tinos-Mykonos, Piraeus-Thira-Ios en Sikinos.

Van het bedrijf en van het vaartuig medewerkers worden voortdurend opgeleid met de hoogste opleidingsnormen van de.Speedrunner ΙΙ is uitgerust met de beste navigatie systemen alsook met de modernste veiligheidsvoorzieningen.Bemanning van het schip inspecteert voortdurend de gemeenschappelijke ruimten van de boot, de systemen voor communicatie, de garage, alsmede de brandbeveiligingssystemen.

Beveiligingssystemen van het schip zijn doublechecked door gespecialiseerde technici wanneer passagiers beginnen of uitstappen van het schip, controleren vanaf het begin, alles, ongeacht de voorafgaande inspecties van de bemanning.

Egeïsche zee Route kaart

Om te voldoen aan haar doelstellingen, Egeïsche snelheid lijnen maakt gebruik van drie ultramoderne snelle schepen: SPEEDRUNNER II, SPEEDRUNNER III en SPEEDRUNNER IV die toonaangevende comfort, kwaliteit en veiligheid voldoen.Alle materiaal dat wordt gebruikt voor de bouw van het schip zijn vuurvaste en recycleerbaar.

Speedrunner volgt op het gebied van veiligheid, de nationale en internationale veiligheidsvoorschriften.De veiligheid van onze passagiers is de belangrijkste zorg voor elk initiatief en we maken het besluit.Elke interventie op de boot is gericht op de verbetering van het vaartuig hoge standaard beveiligingssysteem.

Egeïsche snelheid lijnen is eigenaar van Speedrunner II, die een capaciteit van 720 passagiers en 150 auto's heeft.

Egeïsche Speedrunner III

De snelheid van het schip is 32 knooppunten en het is speciaal ontworpen voor personen met speciale behoeften.Speederunners III en IV zijn capaciteit voor 720 passagiers, 170 auto's en ze reizen met 24 knooppunten.

Egeïsche snelheid lijnen veerboten dienen de eilanden Serifos, die geweldloos 73 km, Sifnos die geweldloos 75 km, Kimolos die geweldloos 88 km, Milos die geweldloos 86 km en Folegandros die geweldloos 103 km.

Egeïsche snelheid lijnen bieden een keuze voor Business en Economy Class zitplaatsen, en een scala aan koffie en snackbars.

Egeïsche Speedrunner IV

Andere aan boord diensten omvatten een souvenir- en cadeau winkel, van airconditioning voorziene lounges, televisies, Rookvrije gebieden, buiten zitjes, draadloze internetverbinding en mindervaliden in.


Beste beschikbare Egeïsche snelheid lijn Ferry ticket prijs garantie

Beste Egeïsche snelheid lijn Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Egeïsche snelheid lijn Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Egeïsche snelheid lijn Ferry auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Egeïsche snelheid lijn Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te reserveren Egeïsche snelheid lijn Ferry tickets Klik hier

 

Korting groep veerboot reizen op de Egeïsche zee snelheid lijn Ferry.

Groep, School & sociale Club Egeïsche snelheid lijn Ferry Ticket reserveringen

Verdisconteerd groepsreizen met Egeïsche snelheid lijn Ferry -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Egeïsche snelheid lijn Ferry groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Egeïsche snelheid lijn Ferry groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Egeïsche snelheid lijn Ferry Klik hier

 

Egeïsche snelheid lijn Ferry bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

Egeïsche snelheid lijn Ferry bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Egeïsche snelheid lijn Ferry vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de route Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Egeïsche zee snelheid lijn Ferry routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Egeïsche snelheid lijn Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Egeïsche snelheid lijn Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Egeïsche snelheid lijn Ferry auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Egeïsche snelheid lijn Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Egeïsche snelheid lijn Ferry veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Piraeus-westelijke Cycladen (Sifnos, Milos, Serifos, Kimolos, Folegandros) en de route Piraeus, Syros, Tinos, Mykonos, Piraeus, Santorini, Ios en Sikinos.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.