Custom Search 
 

Verzoek om Ferry Ticket wijzigen

Passagiers die al een Ferry Ticket Online hebt gekocht via deze website willen wijzigen kan hun boeking doen via het amendement verzoek formulier hieronder.

BELANGRIJK : De informatie op deze pagina en dit formulier online amendement is alleen voor klanten die hun ferry ticket via een van onze websites gekocht (ze allemaal lijken op deze pagina) of van de Travel Gateway.Als u niet uw online ticket via een van onze websites of The Travel Gateway aangeschaft dan kunnen wij helaas niet helpen u en u zult moeten contact opnemen met de veerboot bedrijf of de website die u uw ticket van voor hulp gekocht.

Aanvullende informatie

Ferry Ticket amendementenU hoeft niet te verzoeken een amendement als uw kentekennummer veranderd van die opgegeven wanneer u uw ticket geboekt mits het nieuwe voertuig in dezelfde klasse is (bijvoorbeeld: het is niet veranderd van een standaard auto naar een mini busje). 

Ferry Ticket amendement Service FeeAlstublieft merk op dat naast een verdere toename van de kosten naar uw oorspronkelijke ferry ticket dat, met uitzondering van voor het toevoegen van een huisdier of aanvragen uitgeschakeld faciliteiten, een service fee van maximaal £25 aan elke wijziging van uw ticket kunnen worden verbonden.

Extra passagiersWenst u alleen toe te voegen kost een extra pasenger op uw ticket die kan je het minder voor het boeken van de extra passagier hun eigen ticket als een 'voet passagier' dan aan uw bestaande ticket wijzigen.Extra passagiers geboekt op deze manier kunnen het nog steeds reizen met u in uw voertuig.Om te bepalen als een "voet passagier" ticket kost minder dan de £25 amendement vergoeding kan u een prijs controle uitvoeren hier . Houd er rekening mee dat niet alle veerboten 'voet passagier' tickets bieden.

Dringende Ferry Ticket amendementenVoor dringende amendementen (dwz: alleen als uw veerboot is te wijten aan varen in de komende 24 uur of minder ) to ferry tickets gekocht via deze website please telefoon 0844 576 0006 tijdens kantooruren (ma-do 8 am - 8 pm, VR aan 8 am – 7 pm, Sat, zon & Bank Hols 9 am-6 pm) anders vul het aanvraagformulier van aangrenzende online ticket amendement.

Boek een Ferry-TicketAls u hebben niet nog uw ferry ticket gelieve geboekt Klik hier voor toegang tot onze dienst online reserveren.

Klik hier om contact met de klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Ferryto.nl maakt deel uit van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten, en meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot-tickets en wij bieden u altijd onze laagste beschikbare veerboot ticketprijs zonder verborgen supplementen op het moment van boeking.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier