Anen lijnen

Anen lijnen auto- en passagiersveerboot Tickets

Anen lijnen ticket boekingen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Anen lijnen zeilen en naar Piraeus met Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion.

Reservatie tickets Anen lijnen is nooit zo eenvoudig, dat wij alle Anen lijnen prijzen vergelijken in real time te voorzien snelle citaten zodat u kunt de goedkoopste beschikbare Anen lijnen tickets te kopen en van Piraeus Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion online met onmiddellijke bevestiging van geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Anen lijnen een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Anen lijnen auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Anen lijnen overschrijding informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en vanaf Piraeus met Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Anen lijnen.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Anen lijnen en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Anen lijnen biedt fantastische tarieven en naar Piraeus met Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Anen lijnen tickets en naar Piraeus met Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion op www.ferryto.nl Anen lijnen              

 

Anen lijnen
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Anen lijnen tickets boeken
en naar Piraeus met Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Anen lijnen route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Anen Lines Ferry  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Anen lijnen

Anen lijnen zijn een Griekse veerboot bedrijf gespecialiseerd in veerdiensten van vasteland Griekenland naar de Griekse eilanden.Anen lijnen bestemmingen Gytheion, Kissamos, Kalamata, Kithira en Antikythera.

Met Anen lijnen ervaart u de magische Griekse geest zodra u aan boord en met zoveel prachtige Griekse ervaringen beschikbaar met Anen van Griekse havens van gesprek die de sart van geen Griekse Ferry ervaring met een specialist van de Griekse veerboot zoals Anen lijnen worden moet.

Anen lijnen

Er zijn twee bedrijven die ferrydiensten van poort Kissamos opereren.Deze omvatten ANEN lijnen, een uitloper van de lijn ANEK Shipping Company.Deze lijn biedt frequente reizen van poort Kissamos naar nabijgelegen Crete bestemmingen.

Haven van Kissamos: ANEN lijnen
ANEN lijnen werkt veerboten op de volgende routes: Kissamos aan Antikithira (2 uur); Kissamos aan Kithira (4 uur); en Kissamos aan Githeio (7 uren).

Kissamos aan Kithira veerdiensten
Het duurt ongeveer 4 uur om van Kissamos haven naar de haven van Kithira, met diensten die worden geëxploiteerd door zowel ANEN lijn en Myrtidiotissa auto Ferry.Echter, er zijn snellere diensten op bepaalde dagen.

Het is altijd raadzaam om naar de poort vroeg als u van plan bent om uw voertuig op de veerboot.De poort is gelegen in het zuidelijke deel van het kleine eiland van Kithira.Kithira de poort is zeer klein met beperkte faciliteiten.

Anen Route kaart

Kissamos te Githio veerdiensten
Er zijn verschillende operaties die diende voor deze route tijdens de week, uitgevoerd door ANEN lijn en Myrtidiotissa auto Ferry.De reis duurt ongeveer 7 uur en de zee kunnen nogal ruw afhankelijk van de maand.Githio is een zeer kleine stad en als zodanig, de poort is klein met zeer weinig faciliteiten.Echter, de stad ligt vrij dicht bij de haven en de meeste voorzieningen kunnen er worden gevonden.

Kissamos Kalamata veerdiensten
Kruisingen nemen ongeveer 10 uur van Kissamos Kalamata.Tijdens het laagseizoen, de veerdiensten worden gesneden en het is het beste om te controleren met de agenten voorafgaand aan planning van uw reis.De haven van Kalamata is niet erg groot, maar het biedt elementaire voorzieningen zoals een klein café, telefoons en openbare toiletten.

ANEN lijnen vloot bestaat uit de Anemos, een recente toevoeging aan de vloot die een capaciteit voor 170 auto's, 15 vrachtwagens en maximaal 700 passagiers heeft.Er zijn 53 privé hutten aan boord, evenals plaatsing gebieden voor mensen zonder hutten.Eetgelegenheden omvatten een selfservice restaurant, alsmede een à la carte restaurant.


Anen niet langer actief zijn in 2009, en veel van de dezelfde routes en eilanden worden nu bediend door Lane zee lijnen.

 


Beste beschikbare Anen lijnen ticket prijs garantie

Beste Anen lijnen ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anen lijnen ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Anen lijnen auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Anen lijnen ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Anen lijnen tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Anen lijnen.

Groep, School & sociale Club Anen lijnen Ticket-reserveringen

Groepsreizen met Anen lijnen discounted -Ferryto.nl bieden een toegewijde groep van persoonlijke en betaalbare Anen lijnen en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialisten Anen lijnen groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Anen lijnen Klik hier

 

Anen lijnen commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Anen lijnen bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Anen lijnen vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar Piraeus met Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Anen lijnen routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Anen lijnen klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Anen lijnen ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Anen lijnen auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Anen lijnen tot meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Anen lijnen veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Piraeus met Kythira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata en Gytheion.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.