Balearia veerboten

Balearia veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Balearia Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Balearia Ferries zeilen naar en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia, de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma.Tangier in Spanje te Algeciras in Marokko.

Reservatie Balearia Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Balearia Ferries prijzen in real time bieden snelle citaten, dus je kunt de goedkoopste beschikbare Balearia Ferries tickets te kopen en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia, de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma.Tangier in Spanje te Algeciras in Marokko online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Balearia Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Balearia Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Balearia Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia, de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma.Tangier in Spanje te Algeciras in Marokko met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis ferry Balearia Ferries.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Balearia Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Balearia Ferries biedt fantastische tarieven naar en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia, de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma.Tangier in Spanje te Algeciras in Marokko ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Balearia Ferries tickets naar en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia, de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma.Tangier in Spanje te Algeciras in Marokko op www.ferryto.nl Balearia veerboten            

 

Balearia veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Balearia Ferries tickets boeken
naar en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma, Tanger in Spanje Algeciras in Marokko online tevoren bij Ferryto.nl en u zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Balearia Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Balearia Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Balearia veerboten

Baleària is de enige veerboot operator in Spanje die de vier Balearen met het vasteland van Spanje, evenals het verstrekken van dagelijks afvaarten tussen hen verbindt.

In juni 2003 begon de fast ferry Ramon Llul actief.De lengte van deze veerboot is 83,35 meter, en het was gebouwd om te worden in kleine havens kunnen krijgen.Het werkt de Barcelona-Mallorca (Alcudia Alcudia) - Minorca (Ciutadella en Mahon) traject, en in 2004 de Nixe ik en Nixe II schepen werden toegevoegd aan Balearia's vloot.

Balearia veerboten

Het bedrijf exploiteert momenteel ook in de straat van Gibraltar.Baleària het bedrijf richt zich op het gewone vervoer over zee van passagiers en vracht.

BALEARIA FERRY BESTEMMINGEN
Balearia Ferry uitvoeren veerdiensten tussen de Spaanse havens van Barcelona en Denia en de Balearen havens van Ibiza, Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma evenals een fast ferry dienst van Tanger in Spanje tot Algeciras in Marokko.

OVER BALEARIA VEERBOTEN
Eurolinies Maritimes begon, onder de merknaam Balearia, in juli 1998 gedreven door een groep van voormalige bestuurders, kapiteins en officieren van de scheepvaartmaatschappij Flebasa.Adolfo Utor Martinez werd president van het nieuwe bedrijf genomineerd.

Vanaf het allereerste begin, Balearia opgesteld een actieplan voor de uitbreiding en modernisering van de vloot, waaronder de directe toevoeging van nieuwe schepen.Balearia genoten van de inzet van haar personeel in haar streven naar kwaliteit, vandaag tot uiting in hoge niveaus van beveiliging, service en klant zorg.

Balearia Route kaart

In eerste instantie bediend Balearia de Denia-Ibiza-Palma routes (veerdiensten), Ibiza-Formentera (veerdiensten en snelle schepen), Ibiza-Palma (veerdiensten) en Denia-Ibiza (diensten van Ro-Ro-veerboten en). Deze routes werden voltooid met de Valencia-Palma-route (Ro-Ro-lading verkeer), die werd ingehuldigd in juni 2000, en de route Alcudia-Mahon geëxploiteerd sinds juli 2002.

Ferry Balearia

De opname - in juni 2001 - van Federico García Lorca, een supersnelle snelle veerboot die actief is de route Denia-Ibiza-Palma en voert ook rechtstreekse diensten Denia-Palma, betekende een volledige verandering in de communicatie tussen en binnen de Balearen.

Balearia nog steeds gericht is op uitbreiding en groei, en werkt aan toekomstige projecten zoals de opneming van nieuwe regels en de uitbreiding van de vloot.Balearia gelanceerd in oktober 2002, de super snelle snelle veerboot Ramon Llull, gebouwd op de scheepswerf van Rodriquez, die vanaf juni 2003 operationeel zal zijn.

Bovendien, aan het begin van het jaar 2003 Balearia gemaakt de Nautas Al-Maghreb, bedrijf, die start op April een nieuwe maritieme route Tanger-Algeciras wordt beheerd door een super snelle veerboot.De functies om te doen de overschrijding in minder dan een uur.

In 2004 BALEARIA de vloot werd uitgebreid met twee super snelle veerboot catamarans: Nixe Nixe II en ik.De eerste ingehuldigd de Denia-Ibiza-Formentera route in augustus 2004.

De kwaliteit, de frequentie en het concurrentievermogen van de diensten van Balearia over de routes die zij beheert hebben deze rederij om zich te positioneren als een leider in het verkeer binnen de eilanden - zowel in termen van personenauto volume en verkoop - en als de absolute leider in de Balearen passagier volumeprocent toegestaan.

Voor Balearia is het van fundamenteel belang om een brug te slaan tussen de Balearen en het Iberisch schiereiland.Na de 11 September was aanval er een belangrijk omwenteling in de toeristische industrie, die voor de Balearen bedoeld een afname van het aantal verbindingen met het Iberisch schiereiland.

Balearia Catamaran

In deze moeilijke tijden, Balearia zijn gehechtheid aan de Balearen gehandhaafd doordat alle de routes binnen de eilanden en met het vasteland, en bleef met haar projecten van nieuwe routes openen en de integratie van nieuwe schepen.

In 2009 werden nieuwe schepen gelanceerd die zal bieden de passagiers met een hoge mate van aan boord comfort en stijl.Met een stevige passagier basis Balearia haar klanten met een waardevolle service - zowel in termen van personenauto volume en verkoop bieden.Het is de absolute marktleider in de Balearen passagier volumeprocent.


Beste beschikbare Balearia Ferries ticket prijs garantie

Beste Balearia veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Balearia Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Balearia Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Balearia Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Balearia Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting groepsreizen ferry Balearia Ferries.

Groep, School & sociale Club Balearia Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Balearia Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Balearia Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Balearia Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Balearia Ferries Klik hier

 

Balearia veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Balearia veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Balearia Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice naar en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma, Tanger in Spanje Algeciras in Marokko.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Balearia Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Balearia Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Balearia Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Balearia Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Balearia Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Balearia Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen naar en van de meeste van de Spaanse havens, waaronder Barcelona, Denia, de Balearische eilanden Ibiza en Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma.Tangier in Spanje te Algeciras in Marokko.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.