Brittany Ferries

Brittany Ferries auto- en passagiersveerboot Tickets

Brittany Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Brittany Ferries van en naar Portsmouth zeilen naar Caen, St Malo en Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje.

Reservatie Brittany Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Brittany Ferries prijzen in real time die snelle citaten zodat u kunt de goedkoopste beschikbare Brittany Ferries tickets te kopen en van Portsmouth aan Caen en Cherbourg, St Malo Poole Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Brittany Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Brittany Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Brittany Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen aan en uit Portsmouth Caen, St Malo en Cherbourg, Poole aan Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Brittany Ferries.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Brittany Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Brittany Ferries biedt fantastische tarieven en naar Portsmouth St Malo, Caen en Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje veerboten poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Brittany Ferries tickets en naar Portsmouth Caen en Cherbourg, St Malo Poole aan Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje op www.ferryto.nl Brittany Ferries

 

Brittany Ferries
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Brittany Ferries tickets boeken
en naar Portsmouth St Malo, Caen en Cherbourg, Poole aan Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Brittany Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Brittany Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Brittany Ferries

Onze cruise en high speed ferry diensten zeil van Portsmouth, Poole of Plymouth direct naar Bretagne, Normandië en noorden van Spanje.

Brittany Ferries bieden een dienst die is gericht op hun luxe cruise veerboten, waardoor dat uw vakantie begint de minuut die u stap aan boord van het schip.

De entertainment is gevarieerd en het eten is Franse keuken die natuurlijk een grote reputatie heeft.

Brittany Ferries

Op langere reizen zoals uit Engeland naar Spanje kan de cabine die je krijgt een enorme verschil maken.

U kunt ook winkelen in de vele boetieks, of ontspan in uw accommodatie, die ze hebben geprobeerd om zo comfortabel en luxe, als ze kunnen.

Ferry routes naar Frankrijk

  • Portsmouth naar Caen
  • Portsmouth aan St Malo
  • Portsmouth aan Cherbourg
  • Poole aan Cherbourg
  • Plymouth aan Roscoff

Ferry routes naar Spanje

  • Portsmouth naar Bilbao
  • Portsmouth naar Santander
  • Plymouth naar Santander
Bretagne Route kaart

Krijgen van een cabine kunt u privacy tijdens de dag samen met een plaats om uw bezittingen te beschermen en door nacht biedt u met een comfortabele plek om te slapen.

Onze vloot

Bretagne Armorique Ferry


Armorique
Een van onze negen Ferry's naar Frankrijk, Armorique werd specifiek ontworpen en gebouwd voor Brittany Ferries, en in het bijzonder onze Plymouth-Roscoff route, Armorique is ingevoerd om de vloot in 2009.

Elk van hun bestemmingen op het continent beschikt over zijn eigen karakter en is gewoonlijk vol van leven met grote plekken om te winkelen, drinken en eten.In het verleden, de on-board winkels vaak opgenomen een fotografie winkel met film ontwikkelen en voorzieningen echter afdrukken, de toename in populariteit van digitale fotografie heeft geleid tot deze winkels wordt verwijderd.

Eind 2009 hebt Brittany Ferries geïnstalleerd een betaalde wifi service over haar vloot van traditionele veerboten.


Uitvoering tot 1500 passagiers en 470 auto, volgt het schip een modern design met een inrichting die prachtig de lichten, de kleuren en de ruimte van de regio Bretagne en het maritieme erfgoed vangt.Ook zijn een aantal kunstenaars en hun werk vieren Bretonse cultuur, de tradities, de geest en de innovatie.

Brittany Ferries bieden een brede selectie van ferry routes over het kanaal aan Frankrijk, evenals een veerdienst tussen Frankrijk en Ierland.Wanneer u met Brittany Ferries varen is uw bestemmingspoort meer dan alleen een poort.

Bretagne Ferry 4 ligplaats cabine

Bretagne Armorique FerryVaren naar Plymouth en Roscoff

Armorique biedt passagiers een keuze van 247 hutten - die allemaal badkamer en air conditioning- plus een aantal gereserveerde lounge zetels verspreid door middel van het schip.Er zijn ook een aantal cabines aangepast voor gehandicapten.

Alle schepen hebben hun eigen wisselkantoor, met uitzondering van de Finistère Cap en de Armorique die, beurtelings, bieden een ATM dat opleidingscyclus euro.De meeste schepen hebben een bioscoop en gokken/speelautomaten.


Bretagne

Actief op onze Portsmouth naar St Malo route, Bretagne heeft eersteklas aan boord voorzieningen, met inbegrip van uitstekende dineren, winkelen en live entertainment, en is geschikt voor meer dan 2000 passagiers, bijna de helft van hen in een cabine accommodatie.
Brittany Ferries schepen hebben een scala aan boord voorzieningen.Deze omvatten winkels, self-service en à la carte restaurants, bars en cafés.

Bretagne Bretagne FerryVaren naar Portsmouth en St Malo


Zwembad Cap van Bretagne-Finistere

GLB Finistère

Dit, de nieuwste toevoeging aan onze vloot, voelt als een "boutique hotel". Het heeft een intieme, minder formele ambiance dan Pont-Aven, met behoud van een gevoel van ruimte en comfort.

GLB Finistère biedt een zeer comfortabele manier om te cruise naar Spanje.Aan boord zijn er ontspannen dining gebieden, buiten dekken en cafés, degustatie sessies met onze eigen deskundigen, zelfs make-over en massage sessies.


Alle met de gebruikelijke superlatieve Brittany Ferries-service.

GLB Finistère zeilen tweemaal per week uit Portsmouth Bilbao en eenmaal per van Portsmouth naar Santander.
Na twee jaar van dienst en blijkt zeer populair met haar korte kruising keer, Brittany Ferries aangekondigd de aankoop van het schip op 15 januari 2007.

Bretagne GLB Finistere Ferry

Bretagne Mont St Michel FerryVaren naar Portsmouth en Caen

Mont St Michel
Genoemd na de prachtige Normandië stad van Mont St Michel, biedt het schip passagiers een gastheer van andere eigenschappen met inbegrip van ruime cabines, een keuze aan restaurants, en faciliteiten, waaronder bars, bioscopen, een disco club en video gaming gebied ontworpen specifiek voor tieners.

Uitvoering tot 2.200 passagiers en met meer dan twee kilometer van voertuig ruimte, het schip ook biedt een heel scala van state-of-the-art navigatie en veiligheid managementsystemen maken het niet alleen een van de meest comfortabele kanaal cruise veerboten drijven, maar ook een van de beste uitgerust.


Normandie

Na het succes van de Bretagne, Brittany Ferries in opdracht van de Normandie in 1991 voor de route tussen Portsmouth en Caen.

Het is vernoemd naar de Franse regio met dezelfde naam, ingericht in traditionele Normandische stijl en kleuren, en functies eersteklas on-board faciliteiten, waaronder uitstekende dineren, winkelen en live entertainment.

Bretagne Normandie FerryVaren naar Portsmouth en Caen


High speed ferries

Bretagne Condor Express

Condor Express

Gelanceerd in 1997, biedt de hoge snelheid Condor Express de snelste ferry overtocht naar Cherbourg uit het Verenigd Koninkrijk.

De Condor Express is een snelle aluminium twin enkelwandige catamaran kan opereren en passagiers en vracht van Poole aan Cherbourg in gewoon 2hrs en 15mins.Condor Express werkt een dagelijkse dienst van Poole tot Cherbourg tussen mei en September Poole verlaten om 07: 00 en terugkeer van Cherbourg op 11: 30.


Normandie Express

Normandie Express is een snelle aluminium twin enkelwandige catamaran kan opereren en passagiers, voertuigen en vracht op een maximale snelheid van 42 knopen (ongeveer 78 kilometer per uur). 

Aan boord van u hebben ruimte om te ontspannen en vrijheid om te lopen rond deze hoge snelheid Ferry.Voor de korte ferry vindt overtocht naar Frankrijk u zitcomfort, bars, café en een boetiek waardoor het een aangenaam alternatief voor vliegreizen.

Bretagne Normandie Express Lounges

Het schip opereert een seizoensgebonden service, meestal tussen het einde van maart en eind oktober.Kruising keer het gemiddelde slechts 180 minuten aan Cherbourg en 225 minuten van Caen.Normandie Express loopt tot twee heen-en terugreis per dag aan Cherbourg en een dagelijkse service naar Caen elke vrijdag, zaterdag en zondag ter aanvulling van de drie terugkeer kruisingen die per dag door het conventionele cruise Ferry's naar Frankrijk.

 


Beste beschikbare Brittany Ferries ticket prijs garantie

Beste Brittany Ferries ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Brittany Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Brittany Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Brittany Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Brittany Ferries tickets boeken Klik hier

 

Veerboot rabais de groupe Brittany Ferries.

Groep, School & sociale Club Brittany Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Brittany Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Brittany Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Brittany Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Brittany Ferries Klik hier

 

Brittany Ferries commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Brittany Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Brittany Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar Portsmouth naar Caen, St Malo en Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Brittany Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Brittany Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.ie bent u in staat om te verkrijgen live Brittany Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Brittany Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Brittany Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Brittany Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Portsmouth St Malo, Caen en Cherbourg, Poole aan Cherbourg, Plymouth aan Roscoff in Frankrijk en Portsmouth en Plymouth naar Santander en de nieuwe route Portsmouth naar Bilbao in Spanje.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.