Custom Search 
 

Verzoek om Ferry Ticket annuleren

Passagiers die al een Ferry Ticket Online hebt gekocht via deze website willen annuleren kan hun boeking doen via het amendement en annulering aanvraagformulier hieronder.

BELANGRIJK : De informatie op deze pagina en deze online annulering / wijziging formulier is alleen voor klanten die hun ferry ticket via een van onze websites gekocht (ze allemaal lijken op deze pagina) of van de Travel Gateway.Als u niet uw online ticket via een van onze websites of The Travel Gateway aangeschaft dan kunnen wij helaas niet helpen u en u zult moeten contact opnemen met de veerboot bedrijf of de website die u uw ticket van voor hulp gekocht.

Aanvullende informatie

Ferry Ticket amendementenGelieve staat dat u wenst te annuleren het ticket in de sectie "Details van amendement" op het formulier.

Ferry Ticket amendement Service FeeHoud er rekening mee dat in sommige gevallen is het niet mogelijk uw boeking te annuleren en u ontvangt een restitutie van de prijs betaald.U zal hebben gesteld van dit voordat u uw boeking, samen met eventuele andere annuleringskosten bevestigd.Een variatie van zulke bedingen en voorwaarden die u zou hebben afgesproken voordat wij uw boekingsaanvraag geaccepteerd zijn uitsluitend ter beoordeling van de aanbieder van de dienst die u hebt gekocht.

Extra passagiersAls u een terugbetaling openstaan, zal bijvoorbeeld voor een geannuleerde boeking, dit alleen worden gemaakt naar de kaart oorspronkelijk gebruikt om de boeking te maken.Let op: wij zijn niet in staat om het bedrag naar een andere betaalkaart te betalen.

In een klein aantal gevallen, kan een restitutie worden gedaan in de vorm van reisbonnen.In casu, zal u worden bewust gemaakt van dit voordat de annulering plaatsvindt

Dringende Ferry Ticket amendementenVoor dringende annuleringen (dwz: alleen als uw veerboot is te wijten aan varen in de komende 24 uur of minder ) to ferry tickets gekocht via deze website please telefoon 0844 576 0006 tijdens kantooruren (ma-do 8 am - 8 pm, VR aan 8 am – 7 pm, Sat, zon & Bank Hols 9 am-6 pm) anders vul het aangrenzende online ticket annulering aanvraagformulier.

Boek een Ferry-TicketAls u hebben niet nog uw ferry ticket gelieve geboekt Klik hier voor toegang tot onze dienst online reserveren.

 

Klik hier om contact met de klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Ferryto.nl maakt deel uit van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten, en meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot-tickets en wij bieden u altijd onze laagste beschikbare veerboot ticketprijs zonder verborgen supplementen op het moment van boeking.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier