Caronte & toeristische veerboten

Caronte & toeristische veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Caronte & toeristische Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Caronte & toeristische veerboten van en naar het Italiaanse vasteland en Sicilië en van de haven van Salerno zeilen naar Messina.

Reservatie Caronte & toeristische Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Caronte & toeristische veerboten prijzen in real time bieden snelle citaten zodat u de goedkoopste beschikbaar Caronte & toeristische Ferries tickets naar kopen kunt en van het Italiaanse vasteland en Sicilië en van de haven van Salerno naar Messina online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus winkelen of u nu op zoek bent voor een dagje veerboot reis in het buitenland of een vakantie pauze reizen per Caronte & toeristische veerboten is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Caronte & toeristische veerboten auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Caronte & toeristische Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten van en naar het Italiaanse vasteland en Sicilië en zeilen van de haven van Salerno naar Messina met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Caronte & toeristische veerboten.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Caronte & toeristische Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Caronte & toeristische Ferries biedt fantastische tarieven van en naar het Italiaanse vasteland en Sicilië en van de haven van Salerno naar Messina veerboten poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Caronte & toeristische Ferries tickets naar en van het Italiaanse vasteland en Sicilië en van de haven van Salerno naar Messina op www.ferryto.nl Caronte & toeristische veerboten

 

Caronte & toeristische veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Caronte & toeristische Ferries tickets boeken
van en naar het Italiaanse vasteland en Sicilië en van de haven van Salerno naar Messina online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Caronte & toeristische veerboten route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Caronte & toeristische veerboten  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Caronte & toeristische veerboten

Caronte & toeristische Veerboten bieden regelmatige veerdiensten tussen het Italiaanse vasteland en Sicilië van de haven van Salerno naar Messina.

In augustus 1999 nam het bedrijf weer een stap vooruit met de introductie van de Vestfold.Dit is een schip van de nieuwste generatie met dubbele dekken, die machtiger en hogere snelheden dan de vorige modellen kunnen 150 auto's en 25 gelede voertuigen.

Caronte & toeristische veerboten

De Caronte & toeristische S.p.A.vloot samen met die van Caronte & toeristische lijnen S.p.A., heeft 17 schepen alle momenteel in gebruik op de route Messina-Villa San Giovanni, Messina-Salerno – Messina, Milazzo-Eolische eilanden.De meerderheid van de schepen werden gebouwd in Italiaanse schip meter tussen het einde van de jaren zeventig en de vroege jaren ' 90.

Alle vaartuigen zeilen op de Messina Straights, na een recente en diepgaande restyling, bieden onze klanten een steeds efficiënte en aangename service.Restaurant, zelfbediening en Bar diensten zijn beschikbaar aan boord.

De Cartour schepen, alle van de nieuwste ontwerp, dekken de Messina-Salerno route, drie keer per dag per route.Snel en comfortabel, kunnen ze vracht transporters en toeristen om te genieten van een veilige en ontspannen reis.

CAROUNTE & TOERISTISCHE Verwijzigingen voor veertig jaar de straat van Messina.In oktober 2001, om te omzeilen snelweg Salerno - Reggio Calabria onderwerp van eindeloze werk te moderniseren, Caronte en toeristische Ferry boot, lanceren een baanbrekende project "Snelwegen op zee" de poort van Messina koppelen naar Salerno.

Ze openden de eerste fast ferry dienst "Cartour" vanuit Messina naar Salerno in ongeveer zeven uur.De veerdienst momenteel bevat dagelijkse vertrekken en werkten met de m/v Cartour Beta en m/v Cartour Gamma, met een snelheid van 25 knopen, met een lading capaciteit van 800 auto's en 150 bedrijfsvoertuigen en plaats biedt aan maximaal 1000 personen.Aan boord zijn er hutten, zetels, bar en restaurant, Speeltuin en winkels.

Caronte en toeristische Route kaart

Op 1 juli 2003 Caronte en toeristische Ferry boot reorganiseren hun activiteiten, de respectieve takken te geven aan de nieuwe verzending Caronte & toeristische SpA en bestraffen, dus het samenvoegen van de twee bedrijven.

Het bedrijf werd opgericht in 2003 met fusie van het Caronte & toeristische Ferry Boot die hebben zeilde tussen Messina en Villa San Giovanni sinds 1968.Op 07 oktober 2001 lanceerde ze de eerste route tussen Messina en Salerno.De Cartour was het eerste schip op deze route.

Vervolgens in 2006 werd de Cartour Beta geïntroduceerd op de route van Salerno Messina.Op 18 November 2008 werd een derde route geopend vanuit Messina Civitavecchia met de Cartour Gamma, die eerder de route Messina en Salerno diende.

 


Beste beschikbare Caronte & toeristische veerboten ticket prijs garantie

Beste Caronte & toeristische veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caronte & toeristische veerboten ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Caronte & toeristische veerboten auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Caronte & toeristische veerboten ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Caronte & toeristische Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Caronte & toeristische veerboten.

Groep, School & sociale Club Caronte & toeristische Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Caronte & toeristische Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Caronte & toeristische veerboten groep en coach partij passagier reservering veerdienst biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Caronte & toeristische veerboten groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig stellen.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Voor meer informatie over groep reizen op Caronte & toeristische veerboten gelieve Klik hier

 

Bedrijfsvoertuig Caronte & toeristische veerboten, vracht- en lading veerboten

Caronte & toeristische Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Caronte & toeristische veerboten vracht en lading veerboten reserveringsservice van en naar het Italiaanse vasteland en Sicilië en van de haven van Salerno naar Messina.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de veerboten Caronte & toeristische routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Caronte & toeristische veerboten klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Caronte & toeristische veerboten ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek auto Caronte & toeristische veerboten en passagiersschepen ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Caronte & toeristische veerboten naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het UK, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Caronte & toeristische veerboten veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar het Italiaanse vasteland en Sicilië en van de haven van Salerno naar Messina. We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.