Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries auto- en passagiersveerboot Tickets

Celtic Link Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Celtic Link Ferries van en naar de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare zeilen.

Reservatie tickets Celtic Link Ferries is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Celtic Link Ferries prijzen in real time snelle citaten verstrekken zodat u de goedkoopste beschikbare Celtic Link Ferries tickets en naar de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare online met onmiddellijke bevestiging kopen kunt geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Celtic Link Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Celtic Link Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Celtic Link Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Celtic Link Ferries.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Celtic Link Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Celtic Link Ferries biedt fantastische tarieven en naar de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare veerboten poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Celtic Link Ferries tickets en naar de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare op www.ferryto.nl Celtic Link Ferries

 

Celtic Link Ferries
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Celtic Link Ferries reserveren van kaartjes
en naar de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Celtic Link Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Celtic Link Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries personen- en goederenvervoer diensten biedt aan Rosslare en Cherbourg.Celtic Link Ferries is een Ierse-eigendom lage tarieven ferry-maatschappij.

Celtic Link Ferries werd in 2005 opgericht als een nieuwe veerboot transactie om te voldoen aan de groeiende vraag voor een regelmatige en betrouwbare transport service voor auto's, vracht en passagiers tussen Rosslare en Cherbourg.

Celtic Link Ferries

Keltische Link Resturant

Met 3 kruisingen per week van en naar Ierland en Frankrijk hebben reizigers nu extra opties als aanvulling op de bestaande exploitant veerdiensten.

Dit luxe schip beschikt over fantastische faciliteiten, waaronder twee bars, een bioscoop, een kinderclub speelzaal en het schip woonruimten.

De Keltische Horizon is het nieuwste en snelste schip zeilen tussen in Ierland Rosslare en Cherbourg in Frankrijk.Celtic Horizon is het enige schip in Ierland dat het hele jaar naar Frankrijk vaart.


Aan boord van faciliteiten omvatten 110 hutten, bar, restaurant, lounges, bioscoop en een winkel.

Celtic Horizon heeft een fantastische keuze aan hutten waaronder 2 ligplaats buiten, 4 ligplaats binnen en buiten hutten en voor de eerste keer Celtic Link Ferries nu bieden een keuze van zes ligplaats binnen of buiten hutten.

Celtic Link Ferries service en prijzen is ontwikkeld om te zorgen voor een lage tarieven, zonder franje, waar voor hun geld dienst.

Keltische Link Deluxe cabineKeltische Link 4 ligplaats cabine

De Keltische Horizon heeft capaciteit voor maximaal 1000 passagiers, 200 auto's en maximaal 120 vrachtwagens.

Rosslare Harbour
Rosslare Harbour ligt in Ierland de magische zonnige Zuid-Oost.Rosslare ligt dicht bij enkele van Ierlands meest prominente locaties met inbegrip van de Ierse hoofdstad Dublin, de middeleeuwse stad van Waterford of andere dicht door pittoreske locaties, waaronder Kilmore Quay in Wexford of Brittas Bay in Wicklow

Cherbourg
Cherbourg is één van Frankrijks mooiste locaties.Het is dicht bij de prachtige locaties zoals Mont Saint Michelle of Parijs.

Parijs bezit enkele van's werelds meest spectaculaire artefacten waaronder de Eiffeltoren jaw-dropping of de mystieke Louvre art gallery.

Groepsreizen met Celtic Link Ferries
Als u op zoek bent om te reserveren voor 10 of meer voetgangers groep u misschien in aanmerking komen voor onze speciale Celtic Link Ferries prijzen.

Keltische Route kaart

 


Beste beschikbare Celtic Link Ferries ticket prijs garantie

Beste Celtic Link Ferries ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Celtic Link Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Celtic Link Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Celtic Link Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Celtic Link Ferries tickets kunt u boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Celtic Link Ferries.

Groep, School & sociale Club Celtic Link Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Celtic Link Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Celtic Link Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Celtic Link Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Celtic Link Ferries Klik hier

 

Celtic Link Ferries commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Celtic Link Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Celtic Link Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Celtic Link Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Celtic Link Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Celtic Link Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Celtic Link Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Celtic Link Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Celtic Link Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de haven van Cherbourg in Noord-Frankrijk en Ierland de magische zonnige Zuid-Oosten van Rosslare kiezen.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.