Corsica Ferries

Corsica Ferries auto- en passagiersveerboot Tickets

Corsica Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Corsica Ferries zeilen en naar de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia.

Reservatie Corsica Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Corsica Ferries prijzen in real time bieden snelle citaten zodat u kunt de goedkoopste beschikbare Corsica Ferries tickets te kopen en van de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Corsica Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Corsica Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Corsica Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten van en naar de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en zeilen van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Corsica Ferries.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Corsica Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Corsica Ferries biedt fantastische tarieven en naar de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia veerboten havens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Corsica Ferries tickets naar en van de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia op www.ferryto.nl Corsica Ferries

 

Corsica Ferries
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Corsica Ferries tickets boeken
van en naar de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Corsica Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Corsica Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Corsica Ferries

Corsica Ferries havens zijn in L'ille Rousse, Calvi, Ajaccio, Bastia, Propriano en Porto Vecchio.De kortste routes is minder dan vier uur door een snelle boot Nice verbinden met Calvi en Livorno met Bastia.

Deze twee lijnen zijn ook de goedkoopste waren.Een andere korte route leiden van noordelijke Sardijnse haven van Santa Teresa di Gallura naar Bonifacio in Southern Corsica.Medmar gebruikt om uit te varen tussen Napels en Porto Vecchio, maar deze lijn desn't lijken meer worden geëxploiteerd.

Corsica Ferries

Corsica Ferries en Sardinia Ferries zijn namen die worden gebruikt door een veerboot Frankrijk-gebaseerde bedrijf dat verkeer van en naar de eilanden Corsica en Sardinië werkt, Corsica Ferries marketing.

Corsica Ferries zijn een veerboot bedrijf die diensten begon in 1967 onder de naam van Corsica lijn met de veerboot Corsica Express.Sinds het nederige begin van het bedrijf haar is uitgegroeid tot wat vandaag de leider van de markt naar Corsica en Sardinië als Corsica Ferries Sardinia Ferries is.

Corsica Ferries zijn de premier veerboot operator op de westelijke Middellandse zee vervoer van meer dan 1 miljoen passagiers per jaar aan boord van hun veerboten van en uit Frankrijk en Italië naar Corsica, Sardinië en Elba.

Corsica Ferries 2 terugkeer routes uit Italië naar Sardinië en 10 terugkeer routes uit Frankrijk en Italië naar Corsica, met een totaal van maximaal 13 kruisingen dagelijks werken.

De vloot bestaat momenteel uit 14 schepen.

De meeste van onze veerboten naar Corsica en Sardinië bieden mooie hutten, bars, self-service en à la carte restaurants, kinder speelkamer, zwembad, solarium en winkels.

Corsica Route kaart

In 1996 opende de fast ferry Corsica Express de route Nice naar Corsica.De snelle veerboten maakte het mogelijk om de markt tussen het Franse vasteland en Corsica . Een dergelijke snelle veerboot werd ook gebruikt tussen Italië en Sardinië.

Onze nieuwe veerboot: Mega Smeralda

Het schip, voorheen de kleur Festival, werd gekocht van het Noorse bedrijf Color Lines Cruises en hernoemd tot Mega Smeralda door Corsica Ferries.Het is 171.50 m lang en 28 m breed.De snelheid stijgt tot 28 knopen.Na meegenomen in de Wharf Megatechnica in Griekenland het kunt nemen 2000 passagiers en 560 voertuigen.

Het schip heeft 539 hutten en is comfortabel uitgerust (restaurants, bar, vergaderzalen, speelkamer voor de kinderen, winkels enz.). Vanwege zijn omvang is faciliteiten en een design de Mega Smeralda het vlaggenschip van onze scheepvaartmaatschappij.

Corsica Delux cabine

Sinds 13 juni 2008 heeft het zeilde tussen Italië en Sardinië en sinds 20 juni 2008 ook tussen Italië en Corsica.Mega Smeralda biedt Corsica Ferries met het 14e schip van de vloot.

De Mega Express veerboot
Snel tijdens de dag (tot 30.5 knopen), comfortabele tijdens de nacht (tot 370 hutten) de veerboot Mega Express biedt u alle faciliteiten van een grote schip dat 2100 passagiers en 650 voertuigen kan duren.Geniet van de service aan boord: a la carte restaurant, cafetaria, pizzeria / pasta, ontbijtbuffet, zwembad, bar, video games, winkels.

De veerboot Classic

Onze klassieke ferries Victoria Corsica en Sardinië Regina bieden u de volgende voorzieningen cruises: bioscoop, boetieks, à la carte restaurant, cafetaria, zwembad, gezellige lounges.

Als gevolg van de regelmatige en frequente vertrek van de Shuttle Corsica (Corsica Marina II) kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid van vertrek tijden biedt flexibiliteit om uw reisplannen.

Corsica Resturant

Het schip Sardinië Nova was de eerste gele veerboot naar Livorno en Olbia verbinden.In 1987 werd de vloot aangevuld met de "Sardinië Vera".

De veerboten Express

De snelle veerboten (37 knopen) neemt u mee naar Corsica en Sardinië in een recordtijd!
Aan boord vindt u een bar, een cafetaria en een boetiek.

Ook werden de routes die worden geëxploiteerd door Grimaldi lijnen van Civitavecchia waarschijnlijk stopgezet in 2011.De meeste van onze veerboten naar Corsica en Sardinië bieden mooie hutten, bars, self-service en à la carte restaurants, kinder speelkamer, zwembad, solarium en winkels.

Corsica Ferry

In 2001 werden de Mega Express Ferries geïntroduceerd die verschillende nieuwe routes tussen Toulon en de havens van Ajacco, Bastia, Calvi en Ile Rouse mogelijk hebben gemaakt.

In 2004 van alle veermaatschappijen Corsica Ferries uitgevoerd merendeel van de passagiers naar Corsica.2004 was ook het jaar wanneer de vlag schip van het bedrijf, de Mega Express III in werking op de route naar Sardinië was gesteld.

 


Beste beschikbare Corsica Ferries ticket prijs garantie

Beste Corsica Ferries Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Corsica Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Corsica Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Corsica Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Corsica Ferries.

Groep, School & sociale Club Corsica Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Corsica Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Corsica Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Corsica Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Voor meer informatie over groep reizen op Ferries Corsica gelieve Klik hier

 

Corsica Ferries bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

Corsica Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Corsica Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Corsica Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Corsica Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Corsica Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Corsica Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Corsica Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Corsica Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de Franse havens Marseille, Toulon en Nice en van Italiaanse havens in Savona, Genua, Livorno en Civitavecchia.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.