CTN Tunesië veerboten

CTN Tunesië veerboten auto- en passagiersveerboot Tickets

Ticket CTN Tunesië Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor CTN Tunesië Ferries zeilen, van en naar de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis.

Reservatie CTN Tunesië Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle CTN Tunesië veerboten prijzen in real time bieden snelle citaten zodat u de goedkoopste beschikbaar CTN Tunesië Ferries tickets naar kopen kunt en vanuit de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus winkelen of u nu op zoek bent voor een dagje veerboot reis in het buitenland of een vakantie pauze reizen per CTN Tunesië veerboten is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U CTN Tunesië veerboten auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste CTN Tunesië Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten varen naar en vanuit de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot CTN Tunesië veerboten.

Als met de auto reist, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met CTN Tunesië Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

CTN Tunesië Ferries biedt fantastische tarieven en naar de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis veerboten poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor CTN Tunesië Ferries tickets en naar de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis op www.ferryto.nl CTN Tunesië veerboten

 

CTN Tunesië veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


CTN Tunesië Ferries tickets boeken
Geniet van en naar de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde CTN Tunesië Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket CTN Tunesië veerboten  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over CTN Tunesië veerboten

CTN veerboten biedt regelmatige veerdiensten tussen Genua in Italië en Marseille in Frankrijk tot Tunesië.CTN Tunesië veerboten zijn onderdeel van de Tunesische navigatie bedrijf gespecialiseerd in personen- en goederenvervoer veerboot reizen.

CTN bieden een moderne en efficiënte vloot van veerboten.De CTN vlaggenschip is de CF Carthago die is een enorme passagiersveerboot staat over 2000 passagiers te dragen.Het schip beschikt over een breed scala aan faciliteiten, waaronder drie restaurants, drie bars, een zwembad, een nachtclub, een bibliotheek en een gebied en games speelkamer voor de kinderen.

CTN Tunesië veerboten

C TN veerboten biedt regelmatige verbindingen tussen Tunesische poorten en North meditrranean poorten doordat u een recente en moderne vloot voor zowel personen- en goederenvervoer.CTN aan te passen aan verkeersniveau en in overeenstemming met de kwaliteit, de veiligheid, de snelheid en de stiptheid essentials geschetst door de relevante autoriteiten.

C/F TANIT 
Alle passagiers aan boord van schip TANIT hebben een comfortabel, luxe en vriendelijke service.Alleen u kunt reizen en vindt u het plezier van het comfort en luxe aangeboden in de grote ruimten.

Constructie: Zuid-Korea 
Datum van operatie: juni 2012 
Lengte: 212 m 
Breedte: 30 m 
Snelheid: 27,5 knopen 
Passagiers capaciteit: 3200 personen 
Voertuigen capaciteit: 1060 voertuigen.

De reis is nog leuker met de faciliteiten beschikbaar aan boord: 
Informatie - Home 
Arts
Restaurants 
Nachtbar, koffiebar, bar bij het zwembad 
Speelkamer voor kinderen 
Zwembad, kinderbad, Jacuzzi
Duty free shops.

CTN routekaart

Comfort
Alle van de passagiers aan boord "Carthago" reizen met comfort, luxe en vriendelijke service.U hoeft alleen te reizen met haar zodra ervan overtuigd te zijn dat het haar comfort en luxe zijn uniek.

C /F CARTHAGO
Bouw: Norvège 
Datum van operatie: juin 1999 
Lengte: 180 m 
Breedte: 27, 50 m 
Snelheid: 23,5 nœuds 
Passagiers capaciteit: 2208 personen 
Voertuigen capaciteit: 666 voertuigen.

De reis is nog leuker met de faciliteiten beschikbaar aan boord: informatie - Accueil, Medical Doctor, Restaurants, Bar nacht, café bar, bar piscine, Salle de jeux pour enfants, Piscine, piscine enfants, jacuzzi, boetieks vrij van invoerrechten.

M/V ULUYSSE 
Bouw: Allemagne 
Datum van operatie: 1997
Lengte: 161, 5 m
Breedte: 25, 8 m
Snelheid: 20 nœuds
Passagiers capaciteit: 100 personen
Voertuigen capaciteit: 128 remorques.

CTN Uluysse Ferry

CTN Elyssa Ferry

AMILCAR et ELYSSA
Constructie: Pays bas 
Overname door de CTN: 1er trimestre 2010
Lengte: 193 m
Breedte: 26 m
Snelheid: 21,2 Nouds
Capacité nl Remorques: 180 unités roulantes
Capacité nl conteneurs: 680EVP.


M/S EL KEF 

Bouw: Japon 
Datum van operatie: 1982 
Lengte: 161, 5 m
Breedte: 23 m 
Snelheid: 15,9 nœuds.

CTN werd opgericht in 1959 tot banden tussen de havens in Tunesië en andere mediterrane havens opereren en vervolgens verder een veld in Duitsland en de Benelux-landen, Italië en Spanje.

CTN El Kef Ferry
Het bedrijf vervoert passagiers via veerboten en naar Tunis-Marseille-Genua.Het bedrijf heeft uitgebreid en meer recentelijk heeft besloten om zijn oude vaartuigen voor meer eco-vriendelijke cruiseschepen.Beste beschikbare CTN Tunesië Ferries ticket prijs garantie

Beste CTN Tunesië veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare CTN Tunesië veerboten ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde CTN Tunesië Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve CTN Tunesië veerboten ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Op CTN Tunesië Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen CTN Tunesië Ferries.

Groep, School & sociale Club CTN Tunesië Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met CTN Tunesië Ferries -Ferryto.nl bieden een toegewijde groep van persoonlijke en betaalbare CTN Tunesië veerboten en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist CTN Tunesië Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen CTN Tunesië Ferries Klik hier

 

CTN Tunesië veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

CTN Tunesië veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare CTN Tunesië veerboten vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de CTN Tunesië Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de CTN Tunesië veerboten klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat te verkrijgen live CTN Tunesië veerboten ticketprijzen, beschikbaarheid, veerboten Dienstregelingen bekijken en boek CTN Tunesië veerboten auto en passagiers veerboot tickets op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken met inbegrip van met CTN Tunesië Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het UK, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika meer dan 80 grote Europese veerdiensten.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies CTN Tunesië veerboten veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse en Tunis.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.