Dodekanisos Express veerboten

Dodekanisos Express veerboten auto- en passagiersveerboot Tickets

Dodekanisos Express Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Dodekanisos Express Ferries zeilen, van en naar de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus.

Reservatie Dodekanisos Express Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij alle Dodekanisos Express Ferries prijzen vergelijken in real time bieden snelle citaten zodat u de goedkoopste beschikbaar Dodekanisos Express Ferries tickets naar kopen kunt en vanuit de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Dodekanisos Express Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Dodekanisos Express Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Dodekanisos Express Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en vanuit de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Dodekanisos Express Ferries.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Dodekanisos Express Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Dodekanisos Express Ferries biedt fantastische tarieven en naar de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dodekanisos Express Ferries tickets en naar de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus aan www.ferryto.nl Dodekanisos Express

 

Dodekanisos Express veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek Dodekanisos Express Ferries tickets
Geniet van en naar de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dodekanisos Express Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Dodekanisos Express  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Dodekanisos Express veerboten

De eerste hoge snelheid catamaran Dodekanisos Express de reis begon in April 2000 naar de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus.

Dodekanisos Express en Dodekanisos trots, de twee schepen van de vennootschap, alle de Dodecanese Eilanden (Agathonissi, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Lipsi, Leros, Nisyros, Patmos, Rhodes, Simi, Tilos, Chalki) te verbinden met elkaar.

Dodekanisos Express

Dodekanisos Seaways biedt u de kans om te ontsnappen aan een van onze prachtige eilanden voor ontspanning en recreatie.Of u in Rhodes of Simi u bent kunnen verkennen de nabijgelegen Griekse eilanden met daagse cruises.

De vloot

DODEKANISOS EXPRESS

 • Schip Type: Auto & passagier Catamaran hogesnelheidsvaartuig
 • Maximale snelheid: 33 knopen
 • Service snelheid: 31 knopen
 • Passagiers capaciteit: 341 zetels
 • Hoofddek: 242 zetels
 • Upper Deck: 99 zetels
 • Garage: 6 voertuigen

DODEKANISOS TROTS

 • Schip Type: Auto & passagier Catamaran hogesnelheidsvaartuig
 • Maximale snelheid: 33 knopen
 • Service snelheid: 32 knopen
 • Passagiers capaciteit: 280 zitplaatsen
 • Hoofddek: 214 zetels
 • Upper Deck: 66 zetels
 • Garage: 9 auto 's
Dodekanisos Route kaart
In juli 2005 begon van het bedrijf tweede hoge snelheid catamaran Dodekanisos Pride zijn reis.In November 2011 werd een nieuwe stap gesteld dat is gericht op de volledige dekking van Dodecanese mariene transportbehoeften.

P ANAGIA SKIADENI

 • Schip Type: Auto en passagiers
 • Maximale snelheid: 17 knopen
 • Service snelheid: 16 knopen
 • Passagiers capaciteit in de zomer: 700 zetels
 • Passagiers capaciteit in de Winter: 590 zetels

Met een Ro op en Ro uit passagiers- en auto schip Panagia Skiadeni, het bedrijf van plan is om oplossingen te bieden op het gebied van comfortabel en veilig vervoer van passagiers, voertuigen en koopwaar hoofdzakelijk tot de kleinere eilanden van de Dodekanesos-complex.

 


Beste beschikbare Dodekanisos Express Ferries ticket prijs garantie

Beste Dodekanisos Express veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Dodekanisos Express Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dodekanisos Express Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dodekanisos Express Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Dodekanisos Express Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Dodekanisos Express Ferries.

Groep, School & sociale Club Dodekanisos Express Ferries Reserveringen

Verdisconteerd groepsreizen met Dodekanisos Express Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Dodekanisos Express Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Dodekanisos Express Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Voor meer informatie over groep reizen op Dodekanisos Express veerboten gelieve Klik hier

 

Dodekanisos Express veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Dodekanisos Express veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Dodekanisos Express Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Dodekanisos Express Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Dodekanisos Express Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Dodekanisos Express Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Dodekanisos Express Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Dodekanisos Express Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Dodekanisos Express Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos en de grotere poort van Griekenland en Piraeus.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.