Fjord Line

Fjord Line auto- en passagiersveerboot Tickets

Fjord Line reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Fjord Line zeilen tot en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals Stavanger te Bergen en van Langesund aan Hirtshals.

Reservatie Fjord Line tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Fjord Line prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Fjord Line tickets naar en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals Stavanger te Bergen en van Langesund aan Hirtshals online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Fjord Line is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Fjord Line auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Fjord regelgegevens kruising en tijdschema's voor alle veerboten varen tot en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals Stavanger te Bergen en van Langesund aan Hirtshals met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Fjord Line.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Fjord Line en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Fjord Line biedt fantastische tarieven tot en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals naar Stavanger en Bergen en van Langesund aan Hirtshals veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Fjord Line tickets tot en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals Stavanger en Bergen en naar Langesund aan Hirtshals op www.ferryto.nl Fjord Line

 

Fjord Line
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Fjord Line tickets boeken
naar en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals Stavanger te Bergen en van Langesund aan Hirtshals online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Fjord Line route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Fjord Line veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Fjord Line

Fjord Line vracht van alle soorten lading combinatie van bulk aanhangwagens, opleggers en andere deklading biedt.

We doen ons best om u te bieden een flexibele en aangepast comfort aan boord onze veerboten.

Fjordline

Aan boord kunt u winkelen belastingvrij tegen goede prijzen, eet lekker eten in één van onze 3 restaurants, ontspannen en genieten van goede muziek en entertainment.Komen frisse en ontspannen bij aankomst in Noorwegen.

Aan boord de Fjord Line MS Bergensfjord de veerboot vaart de route tussen Hirtshals Stavanger (Risavika) en Bergen.

De veerboot is een gecombineerde passagiers en lading schip met een groot aanbod van restaurants, lounges en comfortabele hutten.

De veerboot zeilen met cruise gasten, bussen, auto's, caravans, Campers, motorfietsen en vrachtwagens.

Aan boord de Fjord Line Express Neem de veerboot van Hirtshals naar Kristiansand in Noorwegen in slechts 2 uur en 15 minuten.De veerboot vaart met eerlijke Trek bezoekers, bussen, auto's, motorfietsen, caravans en campers.

Fjord routekaart
S eten
Fundamentele (Vliegtuig zitbank - inbegrepen in de ticketprijs)
Grote lounge op Deck 2 met economy-stoelen met een kleine tafel (zoals op een vliegtuig). De zetel is gereserveerd tijdens de gehele oversteek.Het is mogelijk om voedsel aan boord van het schip restaurants in te kopen.Geschikt voor gasten in een rolstoel.Passagier moet reizen met een voertuig met een maximale hoogte van 1.95m.

Hutten 
Er zijn diverse categorieën van hutten om uit aan boord MS Bergensfjord te kiezen.

Alle cabines hebben een badkamer met douche en een toilet.Zij variëren naar gelang grootte, hulpstukken en standaard, van de economie hutten aan onze top-of-the-line, Fjord klasse, die zijn comfortabel en luxe.

Wij hebben ook hutten speciaal ontworpen voor gasten met een handicap.Roken is niet toegestaan in een van onze hutten, die op dekken 4 en 5 liggen.

Fjord hutten

C omfort (Comfort-stoel met inbegrip van tabel op het bovenste dek)
Voor de reizigers die een comfortabele lounge met comfortabele stoelen rond de tafel willen.De stoelen zijn in groepen van vier, zes en acht rond een tafel.De zetel is gereserveerd tijdens de gehele oversteek.Het is mogelijk om voedsel aan boord van het schip restaurants in te kopen.Niet geschikt voor gasten in een rolstoel.

Comfort met All-Inclusive Buffet (Top-dek)
Voor de reizigers die een comfortabele lounge met comfortabele stoelen rond de tafel willen.Bevat een buffet met Scandinavisch voedsel.Het ontbijtbuffet tabel zullen beschikbaar zijn tot 30 minuten vóór aankomst.Mineraalwater, bier, wijn en koffie zijn opgenomen (geen bier of wijn inbegrepen in het ontbijt). De zetel is gereserveerd tijdens de gehele oversteek.Niet geschikt voor gasten in een rolstoel.

Fjord Line Express heeft het blauwe lint voor het overschrijden van de Atlantische Oceaan met een gemiddelde snelheid van 44.6 knopen (80 km/h). Het schip zeilen van April tot September, tot drie keer per dag tussen Hirtshals Kristiansand - in slechts 2 uur en 15 minuten.

Nieuwe cruise veerboten 
Stavangerfjord van MS en MS Bergensfjord 

Fjord Line is begonnen met een spannende reis.Twee gloednieuwe cruise veerboten, MS Stavangerfjord en MS Bergensfjord, zullen onze passagiers Keppelborg tijdens 2012/2013.

De nieuwe schepen hebben een draagvermogen van 3900 ton en een totale lengte van 170 meter.Elk schip zal bieden 306 hutten, waarvan vele suites zal worden, en zal geschikt voor 1500 passagiers.De lading dekken heeft capaciteit voor 600 persoonlijke voertuigen of een kleiner aantal in combinatie met grotere vrachtwagens en lading.

Het is een volledig nieuw concept, met dagelijkse vertrekken vanaf elke poort op hetzelfde moment, grotere schepen met moderne faciliteiten van alle soorten, een scala aan restaurants, cafés en bars, winkels en all-nieuwe entertainment concepten.

Op deze pagina's bent u welkom om te verkennen Fjord Line van nieuwe schepen.We hopen door de presentatie van de schepen te geven u een snelle inzicht van wat is om te komen en blijf up to date over de vorderingen.Wij verheugen ons u te mogen verwelkomen aan boord 1.Oktober 2012.

Geniet van de reis en The Express veerboot naar Noorwegen in comfortabele stoelen, een lekker ontbijt, lunch of diner eten, en te profiteren van koopjes in onze tax free shop.

 


Beste beschikbare Fjord Line ticket prijs garantie

Beste Fjord Line Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Fjord Line ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Fjord Line auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Fjord Line ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Fjord Line tickets kunt u boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Fjord Line.

Groep, School & sociale Club Fjord Line reserveringen

Verdisconteerd groepsreizen met Fjord Line -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Fjord Line groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialisten Fjord Line groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Fjord Line Klik hier

 

Fjord Line bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

Fjord Line bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Fjord Line vracht- en lading veerboten reserveringsservice naar en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals Stavanger en Bergen en naar Langesund aan Hirtshals.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Fjord Line routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Fjord Line klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Fjord Line ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Fjord Line auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten Fjord Line met meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Fjord Line veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen tot en van Hirtshals naar Kristiansand en van Hirtshals Stavanger te Bergen en van Langesund aan Hirtshals.