GA veerboten

GA veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Ticket GA Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor GA Ferries zeilen, van en naar de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden.

Reservatie tickets GA Ferries is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle GA Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare GA Ferries tickets, van en naar de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden eilanden online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per GA Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U GA Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste GA Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en vanuit de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden Eilanden met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Ferries GA.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met GA Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

GA Ferries biedt fantastische tarieven en naar de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden eilanden veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor GA Ferries tickets en naar de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden eilanden op www.ferryto.nl GA veerboten    

 

GA veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


GA Boek Ferries tickets
en naar de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden eilanden online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde GA Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket GA Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over GA veerboten

De schepen vanGA veerboten verbinding maken met dagelijkse Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos.Ze maken ook dagelijkse reizen tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden eilanden.

Het bedrijf dankt 5 highspeed vaartuigen.De oudste één werd gebouwd in 1996 en de jongste een in 2005, op scheepswerven in Nederland en Australië.Ze zijn alle catamaran-personenwagens veerboten en kunnen honderden passagiers en voertuigen naar Cycladen, Griekenland.

GA veerboten

Naast populaire eilanden omvat GA Ferries altijd in de eilanden routes van de "kale" lijn die eilanden die zijn niet een gemeenschappelijke bestemming, als gevolg van hun geografische ligging of hun geringe bevolkingsdichtheid, gezien het feit dat een van de fundamentele beginselen van GA Ferries is voor de behandeling van alle eilandbewoners transportbehoeften met alle respect, ongeacht hoe externe kunnen zij.

Jet Ferry 1: De faciliteiten omvatten economie en eerste klas zitplaatsen, economie en eersteklas bars, televisietoestellen, een cadeauwinkel, air conditioning, rookvrij gebieden, WC voor gehandicapten, huisdier hutten en een pay telefoon.

Anthi-Marina F/B: Deze ferry heeft economie en eerste klas zitplaatsen, economie en eersteklas bars, een restaurant, televisietoestellen, een cadeauwinkel, een receptie, een instapweigering roltrap, air conditioning, rookvrij gebieden, hutten en WC voor gehandicapten, huisdier hutten en een pay telefoon.

Daliana F/B: Onder de faciliteiten van dit schip, economie en eerste klas zitplaatsen zijn opgenomen, evenals economie en eersteklas bars, televisietoestellen, een restaurant, een receptie, een cadeauwinkel, Airconditioning, rookvrij gebieden, juwelen Kluisverhuur gebieden, hutten en WC voor gehandicapten en huisdier hutten, terwijl het een ATM-service en een pay telefoon binnenkort zal hebben.

GA veerboten zitplaatsen

M Arina F/B: Het biedt passagiers met economie en eerste klas zitplaatsen, economie en eersteklas bars, een restaurant, televisietoestellen, een receptie, een cadeauwinkel, air conditioning, rookvrij gebieden, hutten en WC voor gehandicapten, huisdier hutten, een telefooncel en een disco.Binnenkort zal er een ATM-service.

Milena F/B: De faciliteiten omvatten economie en eerste klas zitplaatsen, economie en eersteklas bars, een restaurant, televisietoestellen, een cadeauwinkel, een receptie, Airconditioning, rookvrij gebieden, hutten en WC voor gehandicapten, huisdier hutten en een telefooncel.Binnenkort zal er een ATM-service.

Rodanthi F/B: Zijn diensten aan boord omvatten economie en eerste klas zitplaatsen, economie en eersteklas bars, een restaurant, televisietoestellen, een receptie, een cadeauwinkel, air conditioning, rookvrij gebieden, hutten en WC voor gehandicapten, huisdier hutten, een pay telefoon en een disco, terwijl er zal binnenkort een ATM-service en instapweigering roltrappen.

Romila F/B: Deze ferry heeft economie en eerste klas zitplaatsen, economie en eersteklas bars, een restaurant, televisietoestellen, a reception area, air conditioning, rookvrij gebieden, hutten en WC voor gehandicapten, huisdier hutten, evenals een telefooncel.

Dimitroula F/B: Dit schip biedt economie en eerste klas zitplaatsen, economie en eersteklas bars, televisietoestellen, een restaurant, een receptie, een cadeauwinkel, air conditioning, rookvrij gebieden, hutten en WC voor gehandicapten, huisdier hutten en een pay telefoon, terwijl er zal binnenkort een ATM-service.

Het bedrijf doet haar best om aan te bieden de passagiers een veilige en ontspannen reis, niet alleen met zijn comfortabele schepen, maar ook met routes op zelfs de kleinere en minder populaire Griekse eilanden, zoals Anafi, door en Lipsi Sikinos.

De veerboten allemaal aan boord van selfservice restaurants, voorbereiden u smakelijke gerechten dagelijks, die u met verse salades, zoete desserts, fruit en drankjes begeleiden kan.

GA veerboten hutten
Sommige van de schepen hebben dineren restaurants, waar u een scala aan heerlijke keuzes kunt ontdekken.

Een fast-food restaurant is beschikbaar op de veerboot Anthi Marina alleen.Er is aan boord entertainment met een Disco en genieten van een drankje of een vers sap in de bars van het schip.Kinderen kunnen ook genieten van de reis, spelen en plezier in speciaal ontworpen playlands.

 


Beste beschikbare GA Ferries ticket prijs garantie

Beste GA veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare GA Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde GA Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve GA Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve GA Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen GA Ferries.

Groep, School & sociale Club GA Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met GA Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare GA Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist GA Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen GA Ferries Klik hier

 

GA veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

GA veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare GA Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de GA Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam GA Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live GA Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek GA Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met GA Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies GA Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Piraeus met Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini en de Dodekanesos en tussen Aghios Konstantinos en de Sporaden.