Grimaldi lijnen

Grimaldi lijnen auto- en passagiersveerboot Tickets

Grimaldi lijnen ticket boekingen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Grimaldi lijnen zeilen, van en naar de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona.

Reservatie tickets Grimaldi lijnen is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Grimaldi lijnen prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Grimaldi lijnen tickets, van en naar de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door Grimaldi lijnen is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Grimaldi lijnen auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Grimaldi lijnen overschrijding informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en vanuit de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, zal Ancona, met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Grimaldi lijnen.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Grimaldi lijnen en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Grimaldi lijnen biedt fantastische tarieven en naar de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Grimaldi lijnen tickets en naar de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona op www.ferryto.nl Grimaldi lijnen

 

Grimaldi lijnen
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Grimaldi lijnen tickets boeken
en naar de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Grimaldi lijnen route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een prijs van het ticket Grimaldi lijnen en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Grimaldi lijnen

Grimaldi lijn  varen met regelmatige vertrek naar Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo, Trapani vanuit de havens van Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona.

Tijdens het zomerseizoen is er ook een wekelijkse service tussen Civitavecchia, Livorno en Porto Vecchio Corsica.

Grimaldi lijnen

Alle Grimaldi lijnen zijn comfortabele en moderne vaartuigen met grote personenauto capaciteiten, vele hutten en suites pullman zetels.
Grimaldi lijnen Route kaart

Grimaldi lijnen is een leider van de scheepvaartmaatschappij voor vervoer van passagiers op de snelwegen van de zee.

Onze Ro-pax en Cruise veerboten zijn van nieuwe generatie, snel en comfortabel en dankzij de kwantiteit en de kwaliteit van hun faciliteiten aan boord, zij verzekeren een prettige en onderhoudende reis.

GLD lijnen is een joint venture tussen Grimaldi veerboten & Louis Dreyfus Lines, twee van Europa's grootste reders.

GLD Lines bieden geregelde veerdiensten tussen de havens van Brégaillon Toulon en Civitavecchia Rome, twee van de mooiste mediterrane regio's bieden een alternatief voor het overbelaste transalpiene wegen te koppelen.

Elk schip beschikt over een vriendelijke en gastvrije bemanning, selfservice restaurants, bars en andere eersteklas voorzieningen verwachten van een van Europa's toonaangevende veermaatschappijen.

De vloot van Grimaldi 

M / Cruise Rome / Barcelona

Cruise veerboot nieuw concept.55.000 bruto ton, lengte 225 m, breedte 30.4 m, snelheid van 28 knopen.411 air-conditioned cabines met douche en toilet, 50 junior suites, suites van 18 eigenaar, 150 zetels.

A la carterestaurant, cafetaria selfservice restaurant, een zwembad met bar en fast food.Salone, Smaila de disco, casino, Wellness, Spelkamer, kinderen kamer, conferentieruimte.Boutique, Mini-markt.Passagiers capaciteit: 2300 - capaciteit garage: 3000 m / s + 215 auto's.

Grimaldi Rome /Barcelona

Grimaldi Florencia

M / n Florencia

Florencia is een ro / pax van nieuwe ontwerp en de bouw (die kwam in dienst in November 2003) die de Italiaanse vlag voert en heeft een kruissnelheid van 22.5 knopen.

Het heeft 93 hutten verdeeld tussen interne en externe, allemaal met prive faciliteiten, waaronder 2 speciaal ontworpen voor twee passagiers met beperkte mobiliteit.


M / Sorrento

Sorrento is een ro / pax van nieuwe ontwerp en de bouw (die kwam in dienst in November 2003) die de Italiaanse vlag voert en heeft een kruissnelheid van 22.5 knopen.

Het heeft 62 comfortabele verstelbare zetels en 93 hutten verdeeld tussen interne en externe, allemaal met prive faciliteiten, waaronder 2 speciaal ontworpen voor twee passagiers met beperkte mobiliteit.

Grimaldi Sorrento

Grimaldi Catania

M / Catania

Catania is een ro / pax van nieuwe ontwerp en de bouw (die kwam in dienst in November 2003) die de Italiaanse vlag voert en heeft een kruissnelheid van 22.5 knopen.Het heeft 62 comfortabele verstelbare zetels en 93 hutten verdeeld tussen interne en externe, allemaal met prive faciliteiten, waaronder 2 speciaal ontworpen voor twee passagiers met beperkte mobiliteit.


M / n Ikarus Palace

De Ikarus Palace is een ro / pax lijnen gebruikt op Marokko en heeft een kruissnelheid van 27 knopen.Lengte: 200.65 m, breedte: 25.8 m.

Het beschikt over vele faciliteiten aan boord: 181 lucht zitplaatsen (ats), 133 binnen hutten, 43 buiten hutten, 18 suites, 2 gehandicapte buiten cabines, disco, roltrap, restaurant, fastfood, self service bar, EHBO, ruimte kinderen, accommodatie voor huisdieren, winkel-board, slotmachines, zwembaden.

Grimaldi Ikarus Palace

Grimaldi Zeus Palace

M / Zeus Palace

Passagiersveerboot gebouwd in 2001, omgezet in 2005.28.000 bruto ton, lengte 211.9 m, breedte 25 m, snelheid 32 knopen.202 hutten met airconditioning, douche en toilet, 151 zetels.

Bar, discotheek, restaurant en selfservice "à la carte", video game room, winkel, speelkamer en zwembad met bar, gezondheidscentrum.Garage capaciteit: 1.950m / s + 150 auto's.


M / n Translubeca

Behoren tot de klasse Hansa, is de Translubeca een schip dat biedt de mogelijkheid om een comfortabele rit dankzij haar grote buiten hutten, alle met eigen badkamer, satelliet-TV, Airconditioning.

Aan boord vindt u ook een zelfbedieningsrestaurant en een stuurprogramma's Lounge.

Grimaldi Translubeca

 


Beste beschikbare Grimaldi lijnen ticket prijs garantie

Beste Grimaldi lijnen ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Grimaldi lijnen ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Grimaldi lijnen auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Grimaldi lijnen ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Grimaldi lijnen tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Grimaldi lijnen.

Groep, School & sociale Club Grimaldi lijnen Ticket-reserveringen

Groepsreizen met Grimaldi lijnen discounted -Ferryto.nl bieden een toegewijde groep van persoonlijke en betaalbare Grimaldi lijnen en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialisten Grimaldi lijnen groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Grimaldi lijnen Klik hier

 

Grimaldi lijnen commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Grimaldi lijnen bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Grimaldi lijnen vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen transit bestelauto's nemen op een van de Grimaldi lijnen routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Grimaldi lijnen klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Grimaldi lijnen ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Grimaldi lijnen auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten Grimaldi lijnen met meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Grimaldi lijnen veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Barcelona, Valencia, Tunis, Tanger, Malta, Patras, Porto Torres, Palermo en Trapani in Italië en Civitavecchia, Livorno, Salerno, Venetië, Ancona.