Vergelijken, boek en betaal minder voor ferry tickets op www.ferryto.nl  

 

Reizen, vakantie & verdeling verzekering 


Analyse en herstel verzekering . Adviseren wij dat u neemt out geschikt Europese verdeling cover met wegenwachtdiensten en reisverzekering af te sluiten dat ook zou gelden voor alle medische uitgaven als gevolg van een ongeval.

Als u niet wegenwacht- en wegsleepdiensten verzekering hebt nog of als uw bestaande verzekering u niet buiten uw land dekt, raden we dat u profiteren van Deze aanbieding die dekt u met meer dan één langs de weg naar het vliegveld in zowel het Verenigd Koninkrijk en de EU.

Als een welkome bonus bieden Swinton gratis UK en EU wegenwacht- en wegsleepdiensten dekking aan de klanten van Ferryto.nl voor de eerste drie maanden.

Gelieve voor verdeling, herstel en reisverzekering van Swinton Klik hier .

Het is ook uiterst belangrijk dat u:-

  • Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij dat u verzekerd bent om te rijden in het buitenland
  • Controleer of u een groene kaart moet / Visa voor het land dat u bezoekt
  • Controleer of u een internationale rijden toestaan moet
  • Vertrouwd jezelf met de drijvende wetten van de landen die u bezoekt
  • Uw voertuig service vóór het verlaten van het Verenigd Koninkrijk en op zijn minst controleren uw olie en water
  • Controleer of uw voertuig voldoet aan de eisen van het voertuig van de landen die u gaat bezoeken

Voor reis- en vakantie verzekering Ferryto.nl enige beveelt aan Columbus reisverzekering . Hun verzekering kan één of twee pond meer dan andere verzekeraars, maar ze hebben het hoogste niveau van dekking en co-de laagste verplichte overtollige betalingen in geval van een vordering en dit maakt Columbus Holiday verzekering de beste waarde voor uw geld kosten.U worden de keuze van de toe te voegen reisverzekering af te sluiten bij het boeken van uw veerboot-ticket op ferryto.nl maar als u liever kopen rechtstreeks van Columbus gelieve aangeboden Klik hier

 

Meer informatie over verdeling & Roadside Assistance

Familie met afgebroken auto

Wanneer u problemen komt kloppen, die u gaat bellen: de goedkoopste, de grootste of zou u kiezen uit de rest? 

Verdeling dekking is een van die dingen u kopen, maar hoop dat je nooit moet gebruiken.In één keer, zodra u heeft besloten om wat te krijgen, de keuze was eenvoudig: AA, of RAC?Ze zijn nog steeds de meest populaire, 22 miljoen leden tussen hen tellen.

Volgende, groene vlag kreeg gaat en, meest laatste tijd, een overvloed aan concurrenten bijgekomen in, elk met u redden wanneer dingen grimmig krijgen.U kunt zelfs kopen een get-uw-home-pakket van uw lokale supermarkt.Prijzen voor velen komen zijn hoe: hoe ds alleen £25 voor een jaar dekking geluid?

Er zijn koopjes daar en u kunt gewoon de goedkoopste whver.Stoppen en denken, al.Wanneer uw auto conks uit, niet alleen zult u iemand om snel te komen, u zult ook willen ze als een doorgewinterde motor-fixer, goed opgeleide en beleefd.

Dus, waarvan om te kiezen-ga je voor:

De grootste?

De Automobile Association heeft 15 miljoen leden en 3000 patrouilles.Als u ze bellen, bent u gegarandeerd een van hun eigen personeel in een volledig uitgeruste bestelwagen.Ze 100 miljoen call-outs tot nu toe hebt beantwoord en medewerkers zijn goed opgeleid: ze zelfs geleerd hoe om uit te leggen wat is er mis met lid van auto's in plain Engels.Reactietijd is meestal 40 minuten, en 16 keer uit 20, ze hebben u op uw manier binnen enkele minuten.Maar de organisatie die eenmaal in rekening gebracht zichzelf 'de vierde noodgevallen dienst' (na de politie, brand en ambulance) heeft gesneden haar vloot van patrouilles door 500 in de afgelopen drie jaar en is nu verhuisd naar het verminderen van het aantal nacht patrouilles door sommige redding personeel om te werken "aanwezigheidsdienst" te vragen tussen 2 am en 6 am. Om een offerte voor Europese verdeling en langs de weg bijstand uit de AA gelieve Klik hier

De een met meer patrouilles per lid?

Het RAC heeft 1650 patrouilles voor zijn 7 miljoen leden, zodat er meer per lid dan elke concurrent.Het beweert een identieke 40 minuten durende typische reactie en ook dat zijn patrouilles positiebepaling 16 van de 20 storingen langs de weg.En, zoals de AA, als u breken, u wordt beloofd een bezoek van een RAC-man of vrouw, en niet iemand van een lokale garage.De AA RAC bieden soortgelijke dienstenpakketten en fel concurreren op prijs.

De goedkope één?

Groene vlag kost minder om toe te treden dan de AA of RAC.Het heeft 5 miljoen leden, velen hebben ondertekend via verdeling verzekeringspolissen gekocht uit het graag van Tesco of Saga.Het dsn't haar eigen vloot van bemanning en voertuigen opereren maar er zijn 160 vrachtwagens in Green vlag van kleuren, eigendom en onafhankelijk uitgevoerd.Het heeft 550 garages op zijn boeken, die 4400 herstel voertuigen kunnen opbrengen.Hoe snel zal ze aankomen?Nou, als het langer dan een uur duurt, geven ze je£10.Groene vlag zegt het houdt zijn geld voor 17 van de 20 oproepen, maar zal niet zeggen hoeveel tenners het overhandigt in een jaar.Laten we dat een andere manier: je hebt een kans 3 in 20 wachten meer dan een uur.Groene vlag heeft een tie-in met meer dan 20 top verzekeraars.Dus als u verzeker uw auto met Sainsbury's en verdeling dekking als een extra kopen, groene vlag de service biedt.

De rest?

Er zijn meer dan een dozijn verschillende diensten tegen verschillende prijzen.Meeste motorrijtuigenverzekering biedt nu verdeling dekking als een add-on, vaak tegen lage prijzen.Lees de kleine lettertjes alvorens te kopen.Groene vlag werkt voor meer dan 20 van de grootste verzekeraars met inbegrip van Zürich, Sheila's wielen en Sainsbury's.

Moet ik stok met de basisdienst, of lay-out extra voor de cover-all, doen-alles pakket?

Wanneer basiswaarborgen met de AA kosten £34 voor een jaar maar met all-the-franje het werkt bij £172, het is een machtige vraag.Maar, dankzij de AA's en RAR's langs de weg correcties van de vier-out-of-five, we denk dat dat de basiswaarborgen genoeg is.Als u op uw auto volkomen voor werk en ontspanning vertrouwen, en regelmatig criss-cross het land erin, de volledig herstel service een eerlijke weddenschap is.Anders, vergeet het maar.


Zullen ze altijd opdagen?

In grote lijnen, ja.Maar ze te vaak gebruiken en u zult uw welkom slijten.De AA schrijft u na de vierde oproep in een jaar om te waarschuwen dat de gratis service na het vijfde bezoek afloopt.Voortaan, zullen ze komen alleen als u een extra betalen £95 per bezoek.De anderen werken aan soortgelijke beperkingen, hoewel sommige verzekeringen gebaseerde regelingen na slechts vier call-outs stoppen.Groene vlag, echter, zegt dat het zet geen limiet op call-outs.

Als een terugkerende fout je tweemaal breken maakt, zullen de meeste ook weigeren te komen als de tweede oproep binnen vier weken na de eerste is.

Wanneer zijn ze drukste?

De eerste week van januari.Duizenden terug naar huis na het nieuwe jaar pauze, trotseren de diepten van de winter.

Zal zij een wiel veranderen na een lekke band? Hongaarse Vizsla George met zijn eigenaar

Ja.Als u de juiste reserveonderdelen hebt, zullen ze daar en dan doen.

Stel dat ik de verkeerde soort brandstof in mijn auto, per ongeluk ?

De AA- en RAC zal u naar een garage die kan afvoer van de tank en de motor flush trekken.Maar u zult moeten betalen het tarief gaan voor reparaties.

Kan ik noem ze voor hulp na een ongeval?

Ja.Zij zal bijwonen, maar je moet verwachten een wetsvoorstel als ze trekken van uw auto.U kunt de kosten terugvorderen van uw motor verzekeraar.

Wat is het vreemdste verdeling verhaal dat u weet?

George de hond (afgebeeld, rechts) neemt de koekje hier.Zijn eigenaar genoemd de AA omdat haar auto zou niet voorsprong.De patrouille man merkte dat de auto's immobiliser chip, ingebouwd in de keyfob, ontbrak.En de sleutel had hondje tanden merken in de plastic bovenkant.Had George, een Hongaarse Vizsla, slikte de chip?De AA-man probeerde een experiment: hij zette de hond in de auto.Zeker genoeg, met George aan boord, de motor gestart.Eenmaal aard 'de cursus 'had genomen, immobiliser chip en auto werden herenigd.En George?Laatst hadden wij hoorde, was hij onbesproken zijn avontuur.