Lane zee lijnen

Lane zee lijnen auto en passagiers veerboot-Tickets

Lane zee lijnen ticket boekingen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Lane zee lijnen zeilen, van en naar het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden, Piraeus ferries naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira.

Boeking Lane zee lijnen tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Lane zee lijnen prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Lane zee lijnen tickets van en naar het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden, Piraeus ferries naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Lane zee lijnen is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Lane zee lijnen auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Lane zee regels overschrijding van de informatie en tijdschema's voor alle veerboten van en naar het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden zeilen, Piraeus ferries naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stadsplattegronden zal helpen u plot uw reis veerboot Lane zee lijnen.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Lane zee lijnen en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Lane zee lijnen biedt fantastische tarieven van en naar het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden, Piraeus veerdiensten naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira ferry poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor tickets Lane zee lijnen van en naar het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden, Piraeus ferries naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira op www.ferryto.nl Lane zee lijnen

 

Lane zee lijnen
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lane zee lijnen tickets
van en naar het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden, Piraeus veerdiensten naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira online op voorhand op Ferryto.nl en u zult altijd genieten van onze goedkoopste prijs van het ticket beschikbaar veerboot.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lane zee lijnen route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een prijs van het ticket Lane zee lijnen en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Lane zee lijnen

Lane zee lijnen veerbootdiensten omvatten een route Piraeus en de Cycladen Milos, Folegandros, Santorini, Anafi, Ios en Sikinos met elkaar verbindt.

Lane zee lijnen hebben ook veerboot route tussen Piraeus, de Ionische eilanden van Antikythera, Kythira en Kissamos aan de west kust van Kreta.
Lane zee lijnen veerboten

En Lane zee lijnen  ook bieden veerboten van Kythira tot Rethimnon in Kreta, en tussen Kythira en zowel Kalamata en Gytheion op het schiereiland Peloponnesos van het vasteland van Griekenland.

Aan boord eenLane zee lijnen veerboot vindt u een scala aan faciliteiten.Naast comfortabele zitplaatsen en cabines vindt u à la carte en self service restaurants, bars, een café, disco, televisie en video faciliteiten en een winkel.

Lane zee lijnen vloot bestaat uit twee moderne van airconditioning voorziene schepen de Ierapetra L en de Vitsentzos Kornaros.Beide schepen zijn geschikt voor meer dan 1000 passagiers.

De Vitsentzos Kornaros kan maximaal 280 auto's en 375 bedden heeft terwijl de Ierapetra L 400 bedden heeft en kan tak tot 400 auto's.

Beide schepen zijn cruise veerboten, wat betekent dat ze de functies van cruiseschepen en traditionele veerboten combineren.Lane zee lijnen Piraeus Santorini veerboot, de route Lane zee lijnen Piraeus Milos, de rijstroken zee lijnen Piraeus Ios lijn of een andere route veerboot die u gebonden bent aan een ontspannen en plezierige reis met dit Griekse bedrijf.

Lane routekaart

Lane (Lasiotiki Anonimi Naftiliaki Etaria) Zee lijnen werd opgericht in 1994 door de bevolking van de regio Lasithi van Kreta om te concurreren met de gevestigde exploitanten in het westen van het eiland.

In 1999 kocht ANEK Lines 50% van de Kretenzische bedrijf in ruil voor de veerboot f/bIerapetra L.Oorspronkelijk LANE zee lijnen verbonden de belangrijkste steden van Lassithi prefectuur, Agios Nikolaos en Sitia, met Piraeus, maar groeide sterk, met inbegrip van veel van de routes die formeel wordt beheerd door Anen.Beste beschikbare Lane zee lijnen ticket prijs garantie

Beste Lane zee lijnen Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Lane zee lijnen ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lane zee lijnen auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lane zee lijnen ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Lane zee lijnen tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Lane zee lijnen.

Groep, School & sociale Club Lane zee lijnen Ticket-reserveringen

Groepsreizen met Lane zee lijnen discounted -Ferryto.nl bieden een toegewijde groep van persoonlijke en betaalbare Lane zee lijnen en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialisten Lane zee lijnen groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Lane zee lijnen Klik hier

 

Lane zee lijnen commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Lane lijnen bedrijfsvoertuigen & zeevracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Lane zee lijnen vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden, Piraeus ferries naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen transit bestelauto's nemen op een van de Lane zee lijnen routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Lane zee lijnen klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lane zee lijnen ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Lane zee lijnen auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten Lane zee lijnen met meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Lane zee lijnen veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en van het vasteland van Griekenland, Kreta, de Cycladen of Ionische eilanden, Piraeus Ferry's naar Rethymno, Kalamata en ook een pontverbinding met Kythira.