Linda lijn Express

Linda lijn Express auto en passagiers veerboot-Tickets

Reservering kaartjes Linda lijn Express, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Linda lijn Express zeilen, van en naar de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland.

Reservatie tickets Linda lijn Express is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Linda lijn Express prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Linda lijn Express tickets en naar de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door Linda lijn Express is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Linda lijn Express auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Linda lijn Express overschrijding informatie en tijdschema's voor alle veerboten naar en zeilen van de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Linda lijn Express.

Als met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Linda lijn Express en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Linda lijn Express biedt fantastische tarieven en naar de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Linda lijn Express tickets en naar de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland op www.ferryto.nl Linda lijn Express

 

Linda lijn Express
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Linda lijn Express reserveren van kaartjes
en naar de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland online op voorhand op Ferryto.nl en u zult altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Linda lijn Express route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek je ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Linda lijn Express veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Linda lijn Express

Lindaliini AS  werkt met hoge snelheid ambachten op de route van Tallinn naar Helsinki, die vertegenwoordigt het merk LindaLine Express  vanaf 1995.

Het bedrijf beoogt te bieden snel, comfortabel en veilig zeegang van één centrum naar de andere.Lindaliini AS zus bedrijf Linda lijn Oy is gevestigd in Helsinki, het aanbieden van de service voor klanten afkomstig uit Helsinki.

Linda lijn Express

L Inda lijn Express biedt een "Fast Ferry" service vaarroutes tussen Helsinki en de Estse hoofdstad, Tallinn.

Schepen die worden geëxploiteerd door Linda lijn Express omvatten een "draagvleugelboot" (Jaanika - gebouwd speciaal voor scheepvaart) en een "Catamaran". Het vertrekpunt van de veerdiensten Linda lijn Express in Helsinki is van de "Makasiini Terminal" en in Tallinn uit "Linnahalli poort" met beide terminals haven op loopafstand van de respectieve stadscentra.

De Tallinn-Helsinki zee-line is een van de drukste internationale passagiers routes in de wereld.Veerboten Kruis de Finse Golf tussen Tallinn en Helsinki meerdere malen per dag, die betrekking hebben op de afstand in ongeveer 2 tot 3 uur.Van de late lente tot herfst actief snelle schepen ook op de route, vermindering van de reistijd naar slechts een uur en een half.

Schepen
Linda lijn werkt op twee hoge snelheid ambachten "Afbeelding en Merilin"

Linda Line afbeelding

"Afbeelding"

Lengte: 45,4 meter, breedte: 12 meter, diepgang: 2,02 meter, cilinderinhoud: 7840 kW, Max snelheid: 37 knopen.

Bar op het onderste en bovenste dek, aparte bar in Linda klasse
Open gebied op het bovendek
VIP-lounge op het bovendek

Zitplaatsen: 
219 Toeristenklasse 
129 Linda klasse
6 VIP-klasse


"Merilin"

Elk van de catamarans beschikt over een onboard-winkel.De Merlin biedt een keuze van 2 bars whist de afbeelding beschikt ook over zijn eigen bar faciliteit.Geen beperkingen tussen Finland en Estland betekent dat u kunt kopen zo veel als u graag aan boord om het maximale voordeel te halen uit de grote prijzen beschikbaar aan boord.

Lengte: 52,6 meter, breedte: 13 meter, diepgang: 1,5 meter, cilinderinhoud: 9280 kW, Max snelheid: 37 knopen

Linda klasse is gescheiden sectie gelegen op het onderste dek vooraan deel van het schip in Merilin en op het bovendek in afbeelding.De klasse is voor ongeveer 80 passagiers.De prijs is inclusief een snack een sandwich of salade, koffie of thee, verfrissingen, een klasse van wijn, bier of cider en kranten.VIP-klasse is een privé lounge voor maximaal 8 passagiers die genieten van eersteklas service.

Linda lijn Merilin

Zitplaatsen:
245 Toeristenklasse 
130 Linda klasse 
8 VIP-klasse 

2 bars in toeristische klasse en een aparte bar in Linda klasse
Open gebied op het bovendek
VIP-lounge op het bovendek

Het is gelegen in het bovendek.De lounge is ideaal voor zakelijke conferenties.De prijs omvat een brede selectie van koud en warm voedsel, koffie en thee, verfrissingen, selectie van alcoholische dranken en kranten.

Meer informatie over uitdrukkelijke vervoer veerdiensten tussen Helsinki en Tallinn, waaronder zeilen dienstregelingen en prijzen kan worden bekeken vanuit de Ferryto.nl website.

 


Beste beschikbare Linda lijn Express ticket prijs garantie

Beste Linda lijn Express ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Linda lijn Express ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Linda lijn Express auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Linda lijn Express ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om Linda lijn Express tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Linda lijn Express.

Groep, School & sociale Club Linda lijn voorbehoud Ticket

Scherp geprijsde groepsreizen met Linda lijn Express -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Linda lijn Express groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Linda lijn Express groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Linda lijn Express Klik hier

 

Bedrijfsvoertuig Linda lijn Express-, vracht- en lading veerboten

Linda lijn expressvervoer bedrijfsvoertuigen & 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Linda lijn Express vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Linda lijn Express routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Linda lijn Express klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Linda lijn Express ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Linda lijn Express auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Linda lijn Express naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Linda lijn Express veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Tallinn in Estland en de haven van Helsinki in Finland.