Vergelijken, boek en betaal minder voor ferry tickets op www.ferryto.nl
 
 

Guide to driving in Eurpoe

Autorijden in het buitenland

Verkeersregels en verkeersveiligheid in de Europese Unie en Groot-Brittannië


Voordat u rijdt in het buitenland
u moet vertrouwd zijn met de lokale regels voor bestuurders van motorvoertuigen.

Deze verordeningen hebben betrekking op veiligheidsgordel wetten, snelheidsbeperkingen en koplamp voorwaarden alsmede inzake drankje drijvende wetten en aanvullende uitrusting u worden die bedrijfsvoorschrift vereist zal te voeren in uw voertuig.

Ferryto.nl de volgende informatie, die hoewel zo volledig mogelijk te zijn, alleen gebruikt als een reference guide en niet beschouwd als volledige en complete worden moet hebben opgesteld.Als u niet zeker weet van enige drijvende en motoring wetten gelieve te verwijzen naar de lokale Ambassade van het desbetreffende land voor meer informatie.

Zeer belangrijk !

Vanaf 01 juli 2012 eist nieuwe Franse wet dat NF goedgekeurd alcoholcontrole moeten worden uitgevoerd door alle stuurprogramma's op elke Franse weg rijden.No mercy wordt getoond aan buitenlandse chauffeurs die zich niet bewust van deze wet.Een paar van NF goedgekeurd alcoholcontrole Hier kan worden gekocht voor alleen £4.99 (minder dan de helft wat u betaalt op de veerboten!). 

 

UK rijden RegualtionsHet gebruik of het bezit van apparaten te detecteren politie radar is illegaal in alle Europese landen en dus gebruikt Sat Nav apparaten met snelheid camera locatie waarschuwingen in Frankrijk.Sancties kunnen omvatten een fijne, drijvende verbod of zelfs gevangenis! Drijvende verordeningen in FrankrijkVanaf oktober 2008 moeten alle stuurprogramma's in Frankrijk, waaronder de bestuurders van voertuigen die geregistreerd buiten Frankrijk, een waarschuwingsdriehoek en een reflecterende jas in hun voertuig.Sancties zijn plek boetes van tussen €90 -€135! EU-verordeningen rijdenIn Duitsland en enkele andere EU-landen is de alcohollimiet drankje station nul.De Duitse autoriteiten dwingen dit zo strikt dat stuurprogramma's die gebruik hebben gemaakt van een alcohol gebaseerd mondwater kort voor geteste is gearresteerd! 

 

Rijden in het buitenland- Voordat Jij gaat

Don't get verloren wanneer ze reizen in het buitenland! Als u een GPS apparaat voor navigatie wanneer thuis of rijden in het buitenland zorg ervoor dat heb je de nieuwste kaarten geladen op uw GPS-apparaat voordat u vertrekt naar huis.Om te bevestigen dat u inderdaad de meest recente plattegrond of te downloaden van een nieuwe kaart voor uw GPS navigatieapparaat alstublieft Klik hier .

Analyse en herstel verzekering . Wij adviseren dat u passende Europese verdeling dekking nemen en reisverzekering dat ook zou gelden voor alle medische uitgaven als gevolg van een ongeval.Om erachter te komen meer over uw opties voor E.U.Verdeling & Recovery service alstublieft Klik hier

Als u nog niet beschikt over verdeling en verzekering herstellen of als uw bestaande verzekering u niet buiten uw land dekt, raden we dat u profiteren van Deze aanbieding van de AA voor dekking in zowel het Verenigd Koninkrijk en de EU.

Het is ook uiterst belangrijk dat u:-

 • Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij dat u verzekerd bent om te rijden in het buitenland
 • Controleer of u een groene kaart moet / Visa voor het land dat u bezoekt
 • Controleer of u een internationale rijden toestaan moet
 • Vertrouwd jezelf met de drijvende wetten van de landen die u bezoekt
 • Uw voertuig service vóór het verlaten van het Verenigd Koninkrijk en op zijn minst controleren uw olie en water
 • Controleer of uw voertuig voldoet aan de eisen van het voertuig van de landen die u gaat bezoeken

Voor reisverzekering Ferryto.nl enige beveelt aan Columbus reisverzekering . Hun verzekering kan één of twee pond meer dan andere verzekeraars, maar ze hebben het hoogste niveau van dekking en co-de laagste verplichte overtollige betalingen in geval van een vordering en dit maakt Columbus Holiday verzekering de beste waarde voor uw geld kosten.U worden de keuze van de toe te voegen reisverzekering af te sluiten bij het boeken van uw veerboot-ticket op ferryto.nl maar als u liever kopen rechtstreeks van Columbus gelieve aangeboden Klik hier

 

Documenten die u met u moet hebben 

EU-rijbewijs

U moet alle van de volgende documenten  met u tijdens het rijden in het buitenland.Mislukking voor te leggen aan verkeer ambtenaar op aanvraag zal resulteren in een boete en wellicht zelfs u parkeren van uw auto op de weg en lopen!

 • Een geldige volledige rijbewijs (niet voorlopige), met papier tegenhanger hebt u een licentie rijbewijs.Houd er rekening mee dat u zal worden verplicht te houden een volledige rijbewijs geldig tijdens de volledige duur van uw verblijf tijdens het rijden in het buitenland.

  U moet ook weten dat voorlopige licenties slechts een nationale document en niet toestaan de houder naar station buiten het grondgebied van de uitvaardigende lidstaat zijn.

  In het algemeen alle UK / EU rijbewijzen, met inbegrip van de oudere groene stijl licentie moet worden geaccepteerd.Echter als u nemen een oude licentie zal moeten om ervoor te zorgen heb je foto die i.d met u te allen tijde.Wij stellen voor dat u voorafgaand aan rijden in het buitenland toepassen voor de nieuwe stijl vergunning waarin fotografische I.D.

 • De oorspronkelijke registratie van een voertuig document V5 en als je niet kunt houden van de V5 dan we zouden aanbevelen dat u een document met de naam van een voertuig op huren certificaat ook bekend als de VE103b van uw postkantoor.

 • Uw motor verzekeringscertificaat.

 • Uw paspoort
 

Verplichte apparatuur die nodig is tijdens het rijden in het buitenland

EU Road veiligheid Kit

Alvorens uw auto in het buitenland die moet u ervoor hebt u alle verplichte apparatuur zoals veiligheid driehoek, EHBO-kit en een reflecterende hoge zichtbaarheid vest dat in de meeste EU-landen vereist is.

Voor uw eigen veiligheid raden wij andere veiligheidsvoorzieningen zoals vrije koplicht bollen en punctie reparatie aërosol tijdens het rijden in de EU zelfs als ze niet nodig.

U kunt een afdrukbare gids die volledige details biedt van wat u zult moeten voor elk land legaal uw auto rijden op wegen in het buitenland door te bekijken hier te klikken .

EU carkits veiligheid  kunnen worden gekocht op alle veerboten, maar zijn veel goedkoper om te kopen voordat je op reis van winkels zoals Halfords . Om te bestellen een carkit veiligheid van Halfords online gelieve Klik hier

 

Toptips veiligheid tijdens het rijden in het buitenland

Wees ervan bewust dat als rijden in het buitenland u dat het lokale besturen merken stijl mogelijk anders aan dat je gewend bent aan terug naar huis.Dit advies is ook belangrijk dat u als een voetganger.

Veiligheid op de weg In Europa

 • Verkeer kan afkomstig zijn van de tegenovergestelde richting herinneren aan wat u verwacht en er niet van uitgaan dat alle stuurprogramma's op zebrapaden - stopt ze niet!
 • Niet kan rijden als je moe bent en neem regelmatig pauzes, rijden in het buitenland worden meer vermoeiend.
 • Altijd een veiligheidsgordel dragen en ervoor zorgen dat alle passagiers doen.
 • Drink niet en rijden, de hoeveelheid alcohol toegestaan in uw bloedstroom mogelijk lager dan die in het Verenigd Koninkrijk en sommige landen hebben een zero tolerantie voor rijden onder invloed en u gaat naar de gevangenis.
 • Vaak wanneer in het buitenland heb je veel bagage, maar zorg ervoor dat u niet doen overbelasting van uw auto, zorg ervoor dat je kunt zien uit de achterkant raam.Vergeet niet dat je kunt altijd een dakkoffer kopen voor uw bagage.


Rijden naar Winter Resorts in Europa

Stuurprogramma's kunnen worden beboet in Europa als er is vastgesteld dat zij bij een ongeval betrokken waren waar het was als gevolg van het voertuig voor de weersomstandigheden, zoals winter tyros of zelfs sneeuwkettingen niet aan te passen.

Alle voertuigen die rijden op sneeuw overdekte wegen moeten hebben winter (all-seizoen sneeuwbanden of gemarkeerd M & S) tijdens de winterperiode van de (van 1 November tot 15 April) en ook als wegen een dekking van sneeuw hebben, slush of ijs buiten deze data.Banden moet een minimale profieldiepte van 4 mm.

Winter rijden in Europa

Winterbanden zijn niet verplicht maar voertuigen niet uitgerust om te reizen door sneeuw en die verkeer belemmeren zijn aansprakelijk tot een boete.

Van 1 December tot eind februari tenzij anders aangegeven door verkeerstekens.Banden moeten worden gemarkeerd M & S op de zijkant aangegeven spanningsindex.Puntige banden kunnen worden gebruikt vanaf 1 November tot de eerste maandag na Pasen.
Als het weer niet kan worden voorspeld en omdat sneeuwkettingen mogen niet worden gebruikt slikkerig/ijzige het omstandigheden is aanbevolen dat bezoekers winterbanden aan hun voertuig passen.Winterbanden (of 'hele jaar' banden) moeten het merk M & S of de sneeuwvlok symbool op de zijwand.

Sneeuwkettingen moeten worden gemonteerd op ten minste twee aandrijfwielen.In elk land sneeuw kettingen mogen alleen worden gebruikt wanneer er voldoende sneeuw die betrekking hebben op om te voorkomen dat elke mogelijkheid van schade aan het wegdek.U kan zoeken worden als schade caused.arch is voor Zweeds geregistreerd voertuigen en aanhangwagens daarvan en ook voor buitenlandse geregistreerde voertuigen.

Winterbanden, M & S (met of zonder spikes), gemarkeerd met een profieldiepte van ten minste 3 mm zijn verplicht vanaf 1 December tot 31 maart voor Zweeds voertuigen en aanhangwagens ingeschreven, en ook voor buitenlandse geregistreerde voertuigen.

Als u ooit onzeker wijze over uw vermogen om te rijden veilig in de sneeuw en ijs stellen we voor dat u profiteren van een van de "sneeuw trains" die u naar uw ski-oord in zowel veiligheid als comfort.Vind onze meer over te boeken een ticket op de sneeuw trein Klik hier

Winter brandstofspecificaties zijn verschillende in Winter Resorts

Winter diesel brandstof eisen zijn specifiek voor elk land maar in het algemeen zal worden geschikt om te werken tot ten minste -20 C in de populaire winter resort bestemmingen, in tegenstelling tot UK winter diesel die is geschikt voor-15C.

 

Niet verdwalen in het buitenland!

SatNav kaart Updates fro TomTom en Garmin

Als u dat nog niet hebt een wij stellen voor dat u in een laatste investeren TomTom sat nav apparaten.Niet alleen zal je niet verdwalen maar de nieuwe TomTom grafische interface is zo veel beter en gemakkelijker te volgen dan andere zat schip apparaten kost tweemaal de prijs.Om te kopen een nieuwe TomTom-apparaat of het downloaden van de nieuwste kaarten rechtstreeks van TomTom die ferryto.nl klanten aanbieden maar liefst 40% korting gelieve Klik hier

Als u wilt oriënteren en vergelijken de TomTom naar andere zat nav apparaten zoals Garmin en Navman evenals TomTom van Halfords online gelieve Klik hier .

 

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Klik hier om contact met de klant zorgteam op ferryto.nl

Ferryto.nl maakt deel uit van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten, en meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot-tickets en wij bieden u altijd onze laagste beschikbare veerboot ticketprijs zonder verborgen supplementen op het moment van boeking.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier