Fred Olsen veerboten

Fred Olsen veerboten auto- en passagiersveerboot Tickets

Fred Olsen Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor zeilen Fred Olsen Ferries van en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote.

Reservatie Fred Olsen Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Fred Olsen Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Fred Olsen Ferries tickets, van en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door Fred Olsen Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Fred Olsen Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Fred Olsen Ferries overschrijding informatie en tijdschema's voor alle ferries zeilen en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote, met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis veerboot Fred Olsen Ferries.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Fred Olsen Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Fred Olsen Ferries biedt fantastische tarieven en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Fred Olsen Ferries tickets en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote op www.ferryto.nl Fred Olsen veerboten

 

Fred Olsen veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek Fred Olsen Ferries tickets
Geniet van en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Fred Olsen Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Fred Olsen Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Fred Olsen veerboten

Fred Olsen Express is een veerdienst inter eiland gebaseerd op de Canarische eilanden, Spanje.Het bedrijf exploiteert een vloot van zes moderne snelle veerboten, met inbegrip van's werelds eerste trimaran fast ferry, de Benchijigua Express, die kwam in dienst in 2005.

Fred Olsen Express werkt vijf routes in de Canarische eilanden.De Fred Olsen veerboten Benchijigua Express, Bonanza Express en Benchi Express bieden een aangename kruising in ongeveer 40 minuten.

Fred Olsen veerboten

F rode Olsen is een duidelijke marktleider, 6 zeeroutes dekking voor voetgangers, recreatieve voertuigen en vracht, met meer dan 2,700,000 voetgangers, 550.000 auto's en meer dan 200.000 zware vrachtauto's elk jaar.De snelst Overstekende van Tenerife te La Gomera gaat via de havens Los Cristianos de Tenerife naar San Sebastián de La Gomera.

Dankzij de onvergelijkbare dienst aangeboden door Fred Olsen Express en haar vloot van spectaculaire, moderne snelle veerboten, zijn de Canarische eilanden samengebracht dichter.Zonder twijfel, Fred.Olsen Express is uw beste keuze voor reizen tussen de eilanden.

Toeristen Lanzarote hebben de optie voor een bezoek aan twee naburige eilanden, La Graciosa en Fuerteventura.Er zijn ook veerdiensten vanuit Arrecife naar andere eilanden zoals Gran Canaria.Het is goed de moeite waard een bezoek aan Fuerteventura, als u hier in Lanzarote voor langere tijd, en de beste manier om er te komen is door de geregelde veerdiensten opereren vanuit Playa Blanca in het zuiden van Lanzarote.

De kwaliteit van de veerboten op deze route is uitzonderlijk voor een dergelijke korte reis, met de onlangs geïntroduceerde Fred.Olsen Bocayana Express zetten veel cross channel ferries tot schande.

Comfortabele overtocht van Tenerife naar La Gomera
Met de grote Fred Olsen kunnen veerboten La Gomera veilig worden bereikt van Tenerife.De kleinere veerboot Benchi Express is een beetje meer wendbaar en is ook in staat om op te gaan in de havens van Playa Santiago en Valle Gran Rey La Gomera.

Snel passagiersveerboot: Benchi Express
De Benchi Express sinds het einde van maart 2009 tussen tussen Tenerife en de drie havens van La Gomera loopt passagiersveerboot: Valle Gran Rey, Playa Santiago en San Sebastian.

Drie keer per dag de Fred Olsen ferry Benchi Express gaat tussen de eilanden en ongeveer 330 kan passagiers op elke reis.

Tickets kunnen vooraf geboekt worden met Ferryto.nl of bij de terminal maar als u rechts in het midden van de piek reist vakantieseizoen, het is best geboekt op voorhand.

Fred Olsen Route kaart
T Hij bedrijf exploiteert momenteel de volgende zeven schepen:

Benchijigua Express
De Benchijigua Express is een snelle trimaran, beheerd door het bedrijf tussen Los Cristianos in San Sebastian in La Gomera, Tenerife, Santa Cruz, La Palma en La Estaca in El Hierro.Het werd geleverd aan Olsen in April 2005 door Australische scheepsbouw reus Austal.

Bencomo en Bentago Express
De Bentago Express en Bencomo Express zijn zeer vergelijkbaar snel catamarans, beheerd door het bedrijf tussen Santa Cruz in Tenerife en Agaete in Gran Canaria.Ze beide werden geleverd aan Olsen in de late jaren negentig/vroege 2000s.

Benchi Express
De Benchi Express is een 40 m catamaran geleverd aan Olsen in maart 2009.De Benchi-Express verbindt Los Cristianos op Tenerife en in San Sebastian de la Gomera, dan gaan op Playa Santiago verbinden Valle Gran Rey La Gomera.De belangrijkste oversteek duurt 55 minuten van Los Cristianos naar San Sebastian.De veerboot overgenomen van Italiaanse exploitant SNAV.Het schip heette voorheen SNAV Aquila.

Bocayna Express
De Bocayna Express is een snelle catamaran, beheerd door het bedrijf tussen Playa Blanca in Lanzarote en in Fuerteventura Corralejo. De veerboot functioneert het 15 minuten overschrijden sinds 2003, toen het werd geleverd door Australische scheepsbouwer Austal.

Bonanza Express
De Bonanza Express is een snelle catamaran, vergelijkbaar met de Bentago en de Bencomo Express, beheerd door het bedrijf tussen de eilanden Tenerife, La Gomera en El Hierro.De Bonanza Express was bedoeld om te worden verkocht aan Euroferries voor een dienst tussen Ramsgate en Boulogne, maar de deal viel door en de Bonanza Express heeft zijn weg gevonden terug met Fred Olsen op de Canarische eilanden eens te meer.

Betancuria
De Betancuria is een conventionele auto / passagiersveerboot die opereert een nieuwe route koppelen Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote.Gebouwd in 1981, kan de Betancuria dragen 1.536 passagiers en 450 auto's.

 


Beste beschikbare Fred Olsen Ferries ticket prijs garantie

Beste Fred Olsen veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Fred Olsen Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Fred Olsen Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Fred Olsen Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Te boeken Fred Olsen Ferries tickets Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Fred Olsen Ferries.

Groep, School & sociale Club Fred Olsen Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Fred Olsen Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Fred Olsen Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Fred Olsen Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Fred Olsen Ferries Klik hier

 

Fred Olsen veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Fred Olsen veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Fred Olsen Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Fred Olsen Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Fred Olsen Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Fred Olsen Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Fred Olsen Ferries auto en passagiers veerboot tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Fred Olsen Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Fred Olsen Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de veerboothavens van La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote.