Pentland veerboten

Pentland veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Ticket Pentland Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Pentland Ferry's varen, van en naar Gill Bay in Caithness naar St Margaret's Hope en South Ronaldsay in Orkney-eilanden.

Reservatie Pentland Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Pentland Ferries prijzen in real time en de goedkoopste beschikbare Pentland Ferries tickets en naar Gill Bay in Caithness naar St Margarets hoop en South Ronaldsay in Orkney online boeken met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Pentland Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Pentland Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Pentland Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van Gill Bay in Caithness St Margarets hoop en South Ronaldsay in Orkney met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Pentland Ferries.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Pentland Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Pentland Ferries biedt fantastische tarieven en naar Gill Bay in Caithness St Margarets hoop en South Ronaldsay in Orkney veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Pentland Ferries tickets en naar Gill Bay in Caithness naar St Margarets hoop en South Ronaldsay in Orkney op www.ferryto.nl Pentland veerboten

 

Pentland veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Pentland Ferries tickets boeken
en naar Gill Bay in Caithness St Margarets hoop en South Ronaldsay in Orkney online op voorhand op Ferryto.nl en u zult altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Pentland Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Pentland Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Pentland veerboten

Pentland Firth kruising naar Orkney met Pentland Ferries.De overtocht duurt ongeveer één uur gedurende welke u door de Pentland Firth en in de Orkney-eilanden archipel varen zal.

Dit is de kortste en snelste zeeroute naar Orkney met uw auto.Pentland Ferries Ltd bieden de kortste oversteek tijd aan Orkney voor auto's en passagiers.

Pentland veerboten

De route is de meest beschut tussen Gill Bay in Caithness en St Margarets hoop, South Ronaldsay in Orkney verstrekken van een meer aantrekkelijke optie voor reizigers die niet zeker bent van het reizen op de zee.

Pentland Ferries naar de Orkney-eilanden 

De nieuwe doel gebouwde catamaran, MV Pentalina, nam de Pentland Firth route vanaf de MV Claymore bij haar aankomst in Orkney-eilanden.De catamaran zorgt voor een snellere service en een groter laadvermogen verkorting van de kruising tussen St.Margaretha's hoop en kieuwen Bay naar minder dan een uur.

Als het schip draait zich om komt hoop naald punt St Margaret's dorp in beeld.De derde grootste nederzetting op de Orkney-eilanden en de belangrijkste nederzetting op South Ronaldsay St Margaret's hoop is een rustige plek om te verblijven en een goed uitgangspunt voor veel van de attracties in de Orkney eilanden.

Pentland Route kaart
Zodra u bij St Margarets hoop aankomt is het een twintig minuten auto reis over de beroemde Churchill barrières, langs de Italiaanse kapel op Orkney vasteland waar u kunt vangen de veerboten naar de buitenste eilanden of bezoek plaatsen als Maes Howe, Skara Brae, en de Ring van Brodgar.

Tijdens de oversteek is er de gelegenheid om te zien een brede selectie van lokale fauna waaronder zeehonden, bruinvissen, orka's, Papegaaiduikers en andere zeevogels.Als u de onbewoonde eilanden van Swona en Stroma kijk uit voor de wilde dieren op Swona doorgeeft, nu erkend als een afzonderlijke RAS na rust wordt gelaten op het eiland sinds 1974.

Zoals u verrekening van Gill Bay in Caithness ziet u de eilanden Stroma en Swona in de verte.

Zowel gemeenschappelijke zeehonden en grijze zeehonden te zien zonnebaden op de oever van het Stroma en Swona en u kan goed zien de nu beroemde wilde runderen van Swona die voor het uitvoeren van wild meer dan dertig jaar geleden werden verlaten en is nu een erkende RAS.

Wanneer u passeren langs de firth afhankelijk van de tijd van het jaar uit te kijken voor bruinvissen, orka's, dolfijnen en dwergvinvissen.

Pentland zeehonden

Tussen mei en augustus bij zeldzame gelegenheden enorme basking haaien kan ook worden gezien de klippen loopt langs de eilanden zijn bewoond door grote aantallen van zeevogels papegaaiduikers, stormvogels, waaronder kan grote jager, scheermes rekeningen, Zeekoeten en bloemenverkoopster aan naam maar enkelen, worden gezien, nesten, rustgebieden en vliegen rond gedurende de reis.

Pentland veerboten geschiedenis 

Pentland veerboten een familie is gerunde bedrijf, eigendom van Andrew en Susan Banks die het bedrijf in 2001 opgericht.Het bedrijf is momenteel eigenaar van twee schepen, de MV Pentalina en MV Pentalina-B.Het bedrijf bezit de MV Claymore voor 7 jaar voordat de verkoop van het in April 2009.

Pentland Ferries werd gestart door de huidige directeur, Andrew banken in 1997.Hij probeerde om te beginnen met een veerdienst tussen de Cromarty Firth Invergordon bij en de Orkney-eilanden.Niet in staat om te genereren genoeg vracht, of krijgen een subsidie, de service was verlaten en het schip opgelegd.

Gevoel van dat de korte vaart route had potentieel, ook al had het al geprobeerd en verlaten door de Orkney-eilanden Raad in 1989, na langdurige onderhandelingen, verkregen banken een 99 jaar lease op de kieuwen baai terminal, ongeveer 3 km ten westen van John o' Groats.Na twee jaar werken aan verbetering van de site, begon Pentalina-B de dienst in mei 2001, zeilen St Margarets hoop.Beste beschikbare Pentland Ferries ticket prijs garantie

Beste Pentland veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Pentland Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Pentland Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Pentland Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Pentland Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Pentland Ferries.

Groep, School & sociale Club Pentland Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Pentland Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Pentland Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Pentland Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Pentland Ferries Klik hier

 

Pentland veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Pentland veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek biedt een persoonlijke en betaalbare Pentland Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar Gill Bay in Caithness aan St Margarets hoop en South Ronaldsay in Orkney.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Pentland Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Pentland Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Pentland Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Pentland Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Pentland Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Pentland Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Gill Bay in Caithness naar St Margarets hoop en South Ronaldsay in Orkney.