Aegina veerboten

Aegina passagiers- en auto veerdiensten

Aegina passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Aegina, Agistri, Poros, Methana en Piraeus.

Alle beschikbare Aegina ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Aegina auto en de passagier ferry tickets en naar Aegina, Agistri, Poros, Methana en Piraeus zeilen met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Aegina ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Aegina Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Aegina Ferry Tickets
met Hellenic Seaways voor veerboten zeilen van Aegina, Agistri, Methana, Piraeus en Poros online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Aegina passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Aegina ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Aegina

AEGINA eiland Griekenland ligt in de baai van Argo Saronische uit het Griekse vasteland.Suburban niet te veel Griekse eilanden beschrijven maar Aegina, dichter bij het centrum van Athene dan sommige van de noordelijke buitenwijken van de stad, behoorlijk goed past het wetsvoorstel.

Veel van de 12.000 die op Aegina wonen pendelen naar de hoofdstad.Het is ook een populaire weekend retraite en een begunstigde pensioen island voor veel welgesteld Grieken.Bezoekers op Griekse eilanden vakantie vind het ideaal voor het bezoeken van de historische bezienswaardigheden van Athene.

Aegina  is ongeveer driehoekig eiland, ongeveer acht mijl door zes.Ten noorden en ten westen van het eiland zijn vruchtbare kustvlakten, opgemerkt voor gewassen pistaches, amandelen en vijgen.

Zijn heuvels oplopend tot de conische Mount Oros(Zeus, Profitis Illias) en een lang rotsachtige bergkam met vruchtbare valleien aan beide zijden naar het Oosten en zuiden.Aegina eilandbewoners die niet naar Athene pendelen in het toerisme werken of groeien pimpernoten (pistaches), olijven en citrusvruchten.

Aegina Ferry haven
Geschiedenis van Aegina

Het eiland Aegina ligt midden in een gebied dat enkele van de meest productieve culturele centra van de oudheid gehost, en als zodanig het de Hellenistische tijdperken van Griekse beschaving bloeide uit het Neolithicum.Archeologisch bewijs zet de vroegste bewoning van de eilanden rond het 4e millennium V.Chr.

Het eiland werd tussen de 12e en 10e eeuw BCE verlaten maar opnieuw werd gekoloniseerd rond 950 v.Chr., waarschijnlijk door kolonisten van Epidaurus en tegen het einde van de 6e c.BCE Aegina was een grote commerciële en culturele centrum.De oude historicus Ephorus Strabo aangehaald als waarin staat dat Aegina de vuist Griekse polis was te munt munten.De Aeginetan munten werden geslagen van zilver, en staan bekend als "schildpadden" * omdat hun opluchting ontwerp leek op een schildpad.Deze munten hebben gevonden in de vele plaatsen rond de Middellandse Zee, een bewijs van Aegina de formidabele commerciële dapperheid.

De prachtige laat Archaïsche tempel van Aphaia is bewijs van Aegina de bijdrage aan de Arts.De tempel, en de beeldhouwwerken die versierd is een uitstekend voorbeeld van de overgang van de archaïsche naar de klassieke idealen.Aegina produceerde ook veel lokale kunstenaars, meest bekende van die Anaxagoras, Callon en Onatas zijn.

In de vijfde eeuw BCE Aegina nam deel aan de Perzische oorlogen, en als een grote zeemacht bijgedragen ze krachten aan de Griekse defensce van Hellas.In de slag van Salamis de Aeginetans bijgedragen een groot contingent van triremes en vochten naast de Atheners met valor.

Egina stad

Het stadje Aegina is de grootste spot van het eiland bewoond en het is een relatief rustige plek om te ontspannen voor een dag, maar haar bezienswaardigheden is vrij gewone door het Griekse eiland normen.

De oude Kolonna en het archeologische museum aan de noordzijde van de stad kunnen houden een liefhebber van oude artefacten bezig voor een paar uur, en de talrijke cafés voering de kleurrijke promenade zijn een leuke plek om te ontspannen tijdens het kijken naar de lui moties van de caiques op de kleurrijke promenade.

De promenade van Aegina stad is veruit het drukste plaats van het eiland met vele veerboten en draagvleugelboten docking elk uur of zo, en het is van begin tot eind vol met toeristische winkels, restaurants en cafetaria's.Verschillende neo-klassieke gebouwen in verschillende staten van restauratie zijn ingeklemd tussen de commerciële inrichtingen en paard rijtuigen veerboot vervoer toeristen heen en weer.Pistache noten zijn in het zicht overal en gezien de reputatie van het eiland voor hun kwaliteit een verbruik van ten minste één tas is goed aan doen.

Buiten de drukke haven, is de stad van Aegina schijnbaar onaangetast door de toeristische verkeer dat de waterkant doordringt.Slechts een paar blokken verwijderd van de zee vindt u uzelf ondergedompeld in het authentieke Griekse stadsleven.De straten buiten de haven van Aegina zijn gevuld met lokale winkels catering aan de lokale bevolking, en dat is een aangename verrassing voor degenen die snakken naar een weinig normaliteit in de loop van een vakantie.

Aegina is het dichtstbijzijnde eiland naar Athene een bezoek waard, voor een daylong reis van Athene of zelfs een kort verblijf.Als u in een haast bent, kunt u drie verschillende eilanden op een cruise dag vanaf Piraeus combineren.

Aegina is één van de mooiste tempels van late archaïsche Griekenland, de tempel van Aphaia.Een vulkanisch eiland met vlaktes van respectabele vruchtbaarheid aan de noordelijke en zuidelijke delen.Aegina is ook waar de beroemde pistachenoten naast de andere belangrijkste producten van het eiland, graan, wijnstokken, amandelen en olijven kunnen worden gevonden.De zuidkant van het eiland is onvruchtbaar en rotsachtig.De hoogste piek van het eiland is Mt.Oros.

Aegina is een eiland pleasant met pijnbomen begroeide heuvels, vruchtbare kleine valleien en een interessante kust, maar haar grootste troef is de ligging in het midden van de Saronische Golf.

Zoveel dingen te doen in Aegina stad, ontspannen wandelingen, lezing, en het bezoeken van de oude stad en het museum of het waterpark net ten zuiden van de stad zou de meeste bezoekers opties uitlaat.Een klein strand van dubieuze kwaliteit ligt net buiten de archeologische site, vijf minuten ten noorden van de haven, maar de stad is de beste optie voor leuker zwemmen een reis buiten van Aegina.

 


Beste beschikbare Aegina ferry ticket Prijsgarantie

Beste Aegina Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Aegina.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Aegina ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Aegina ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Aegina ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Aegina Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Aegina ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Aegina bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Aegina en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier