Agios Constantinos veerboten

Agios Constantinos passagiers- en auto veerdiensten

Agios Constantinos passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Agios Constantinos naar Alonissos, Glossa en Skiathos.

Vergelijken alle beschikbare Agios Constantinos ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Agios Constantinos auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Agios Constantinos, Alonissos, Glossa en Skiathos met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Agios Constantinos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Agios Constantinos Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Agios Constantinos Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Agios Constantinos naar Alonissos, Glossa en Skiathos online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Agios Constantinos passagier of auto ferry ticket, onboard accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Agios Constantinos ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over de Agios Constantinos

Het dorp van Agios Konstantinos een mooi kustplaatsje is gelegen op een afstand van 18 kilometer noordwest naar de stad van Samos, op de circulaire kustweg naar Karlovasi.Het dorp bestaat uit twee nederzettingen, Ano (bovenste) en Kato (lagere) Aghios Constantinos.Het dorp telt sommige 400 permanente bewoners, bezet in de landbouw en, recentelijk, in het toerisme.

In Ano Agios Κonstantinos Er is de gelijkluidende kerk die gaf zijn naam aan het dorp, de kerk, net zo goed als het hele dorp is verborgen in een vrij dik hout.Het lagere dorp is gebouwd in de 19e eeuw en het hele jaar, terwijl de oudere bovenste plaat leven alleen in de zomer krijgt wordt bewoond.

De twee nederzettingen zijn minder dan 500 meter ver van elkaar.Beide dorpen zijn te vinden in een omgeving met huidige overvloedig water en weelderige vegetatie.

In eindeloze olijfgaarden die raken de blauwe zee, in de ruimte waar eens het bestond de beroemde haven van Fwkaion en Epiknimidion Lokron, is de mooie gemeente van Agios Konstantinos gevonden.

Agios Constantinos Ferry haven
GESCHIEDENIS 

De huidige stad van Ag.Konstantinos, is gebouwd op de plaats waar het werd gevonden op de oude tijden de Dafnountas, laatste westelijke stad van het land van Opountion Lokron.De stad werd beschermd tegen lange muren - ruïnes van die zijn opgeslagen in de plaats "Isomata" - en was de belangrijkste haven van regio.In de periode van de Ottomaanse overheersing begon ze te worden gemaakt rond de ruïnes van de oude stad verschillende nederzettingen.Belangrijker dan dit nederzettingen was: de Vorlovou, de Eulogias en de Neochoriou.

In 1894, na de grote aardbevingen getroffen dat de regio, Ag.Konstantinos werd verwoest en veel huizen werden tot zinken gebracht in de zee.In de frames van wederopbouw die volgden, werd vervolgens een geweldige lay-out van de stad die georganiseerd voor ruimten van groen en rijen bomen in alle de lengte van het centrale kustgebied.

Van 1960 dat werd vervaardigd de nationale weg Athene van - Thessaloniki, Ag.Konstantinos was geëvolueerd in een van de rijkste grote dorpen van Griekenland.Vanaf dan, duizenden toeristen bezoeken de Ag.Konstantinos op de zomerperiode.De grafische plein van Ag.Nikolaou met het openlucht theater en eeuwenoude vliegtuig, aquatische regio van "Vromolimnis", de oude kerk van Ag.Konstantinos met mozaïeken in Byzantijnse stijl, de Ag.Taxiarchis van Agnantis en het resort van Logou (voor zwemmen en vissen) vormen mainer attracties van deze regio.

Agios Constantinos dorp 

Dankzij de schilderachtige omgeving, de weelderige vegetatie, de prachtige stranden en de voldoende toeristische faciliteiten biedt, trekt Aghios Constantinos vele bezoekers.De bezoekers vindt verschillende alternatieven voor accommodatie, zowel binnen het dorp en in het gebied rond.De traditionele restaurants en de schilderachtige tavernes op de Zeedijk bieden mooie lokale gerechten en de Griekse koken.

De bezoekers van de plaats zal genieten van het zwemmen bij het strand van de nederzetting, evenals op de nabijgelegen stranden van Kampos, Tsampou en Petalides, allemaal met kristalheldere zee.

Afgezien van de twee nederzettingen van het dorp, die vrij schilderachtige zijn, niet te missen voor een bezoek aan het ravijn van Aidona, een plaats van adembenemende schoonheid; u zal lopen langs het ravijn, in een fascinerende natuurlijke omgeving en hebt u de kans te verbeelden dat u luistert, of zelfs luisteren naar de zoete trilling van de nacht gales, waarna de plaats zijn genoemd.

Eenmaal in het dorp ziet u wellicht ook de kerken van Panaghia, gewijd aan de Maagd Maria en de kerk van Aghios Constantinos.Als u het gevoel dat het zwerven rond, kunt u de nabijgelegen schilderachtige kleine dorp van Ambelos bezoeken.Het dorp is gerangschikt op een heuvel en biedt een uitstekend uitzicht.Ook, het is de moeite waard de mooie stenen fontein, met het koele water.

Drie lokale religieuze feesten ("panighyri") in het dorp plaatsvinden: op de 21ste mei ter ere van Aghios Constantinos, op het feest van Aghia Triada (de Heilige Drievuldigheid) en op 15 augustus ter ere van de veronderstelling van de Maagd Maria.

In geval van problemen zijn een lokale Medical Center en een politiebureau beschikbaar in het dorp.

Toegang tot Aghios Constantinos is zeer eenvoudig door openbare, vanwaar regelmatig bussen vertrekken, en gehuurde of particuliere auto's en motorfietsen.De kleine haven van de nederzetting is beschikbaar voor het afmeren van kleine boten en jachten.

 


Beste beschikbare Agios Constantinos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Agios Constantinos Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Agios Constantinos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Agios Constantinos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Agios Constantinos ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Agios Constantinos ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Agios Constantinos Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Agios Constantinos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Agios Constantinos bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Agios Constantinos en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier