Agistri veerboten

Agistri passagiers- en auto veerdiensten

Agistri passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Agistri naar Aegina en Piraeus.

Alle beschikbare Agistri ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Agistri auto en de passagier ferry tickets en naar Aegina, Agistri en Piraeus zeilen met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Agistri ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Agistri Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Agistri Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Agistri naar Aegina en Piraeus online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Agistri passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Agistri ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Agistri

AGISTRI , ook wel genoemd ANGISTRI, is een klein, pine overdekte eiland dicht bij Aegina in de Saronische Golf dat ligt ten zuiden van de Griekse hoofdstad Athene.Het heeft een oppervlakte van over 13sq km, waardoor het de kleinste van de Saronische eilanden.

Agistri is een rustig opstuwing van een eiland, vrij van auto's en met weinig in de weg van nachtleven buiten de weinige hotels in de belangrijkste havens van Skala en Mylos.Het eiland is het thuis voor minder dan 1.000 mensen met toeristische vakantie bedden voor 1.000 misschien meer, en het heeft een enkele hoofdweg op ongeveer 10 km lang en geen auto's, slechts een enkele bus.

Agistri ook zeer heuvelachtig ondanks het kleine formaat met ongeveer de helft van het eiland vindt u in velden van citrus en olijven, en de resterende helft gehuld in een dicht dennenbos.

Agistri is gemakkelijk bereikbaar vanaf de haven van Piraeus Athene zoals het ligt slechts 22 nautische mijlen offshore en ongeveer vier nautische mijl ten zuidwesten van het eiland Aegina.

Agistri Ferry haven
GESCHIEDENIS

De oude naam van Agistri was Kekrifalia betekenis 'verfraaid hoofd'.Agistri is verwezen door deze naam door Homerus als bondgenoot van Aegina eiland in de Trojaanse oorlog (Ilias, epos A', raps.B', vers 562). Thucydides (470-335 v.c.) en Diodoros (90-21 v.c.) ook verwijzen naar Agistri door de naam 'Kekrifalia'.

Opgravingen hebben gebracht aan het licht verschillende archeologische vondsten van groot belang die aantonen dat het eiland 2500 jaar geleden werd bewoond.
Agistri samen met de omringende eilanden vormde het Koninkrijk van Aegina onder de mythische koning Aeakos.Verschillende gebieden zijn van archeologisch belang zoals Megaritissa, Aponissos, evenals Kontari.Agistri, vele malen werd de invloed van Aegina de tumultueuze geschiedenis onderworpen.

Langs de westkust en dicht bij het oppervlak van het water te zien overblijfselen van gebouwen uit de pre-christelijke periode.
In de jaren 1920 werd Agistri weer nauwelijks bewoond, maar in de periode tussen de jaren 1940 en de 1990 's, Agistri was een van de enkele kleinere Griekse eilanden waarvan de bevolking zelfs is toegenomen.Vandaag is de officiële bevolking slechts 700 die bereikt rond de 4.500 tijdens de zomer.Tot 1960 had het eiland geen directe boot verbinding met Piraeus.

In 1973 elektriciteit werd geïntroduceerd, en in de late jaren 1970 werd een weg aangelegd aan Limenaria.Sinds 1981, heeft een kleine 12 zitsbank bus het eiland reizen tussen Skala - Milos - Limenaria geopereerd.

De belangrijkste producten van het eiland zijn traditioneel pine hars (gebruikt voor het maken van retsina), olijfolie, vijgen, gerst en fruit.Echter tijdens de laatste helft van de 20e eeuw de economie gekomen is om te worden gebaseerd op toerisme in plaats van landbouw.

Agistri Town

Megalochori (betekenis ' grote dorp' maar bekende vaak als Milos) is de officiële belangrijkste stad van Agistri zoals het herbergt de Mayor's office.Dit is echter een bescheiden plaats met betoverende wandelingen door de kleine, kronkelende straten waar ziet u enkele van de oudste huizen op het eiland die allemaal in de zelfde families voor vele, vele generaties geweest.

Op haar hart is de kerk van Agios Zoodochou Pigis die zijn naam dag één week na Pasen wanneer Milos en de rest van Agistri joins in de tweedaagse vieringen met diensten, partijen, markt beurzen heeft-een echt carnaval gevoel doordringt!
De stad is goed bereikbaar met de taverna's en bars in het centrum en de kerk op de weg die wind down to sea, ontdekt u ook een keuze van hotels die allemaal spectaculair uitzicht vanaf de balkons op tuinen en de zee, met meer bars en eten plaatsen uit het verleden.

Milos heeft een keuze van supermarkten, en voor degenen die jacht naar beneden het perfecte geschenk aan hun Agistri ervaring, er zijn souvenirwinkels die een uitstekende keuze van traditionele presenteert bieden.

Milos heeft een eigen poort die onlangs heeft ondergaan uitgebreide, nog gevoelige modernisering en nu is aankomstpunt voor de Egeïsche Flying Dolphin eigen dienst die komt rechtstreeks van de Athene haven van Piraeus aan Agistri in slechts een 45 minuten en wordt ook bediend door van het eiland Agistri Express meerdere malen per dag.

Hoewel er vele avonturen te krijgen rond het eiland van Agistri, maakt de nabijheid Athene het een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de hoofdstad en sommige eiland hoppen.Ten aanzien van de timing is het gemakkelijk te Athene bezoeken voor een dag en nemen in de sites zoals de Acropolis, de markt op Monastiraki en musea van de stad.

Agistri is slechts 40 minuten met de boot van het oude theater van Epidavros.Nemen in de onderwater stad gevonden in de buurt van zijn kusten, bewonder de oude theater met zijn geweldige akoestiek en zwemmen, snorkel en kajak naar hartenlust.Dit is een gedenkwaardige dag uit en een veel aardigere manier om te reizen dan het alternatief van een hete busreis via Athene!

Aegina is onze dichtstbijzijnde naburige eiland en veel groter dan Agistri en zijn pittoreske punt zit vol met bars, cafés en winkels.
Slechts tien minuten Agistri naar Aegina door onze lokaal eigendom boot, de Agistri Express, bezoek de tempel van Aphaia en de kathedraal van Agios Nektarios die de tweede grootste Griekse Orthodoxe kerk na Agia Sofia is.

Agistri is het kleinste eiland in de Saronische Golf groep van eilanden die Poros, Spetses, Hydra, Aegina en Salamina omvat.Het is mogelijk om dagtochten naar vele andere eilanden in de groep te voegen een extra element van avontuur aan uw vakantie.Terug te keren dat dezelfde dag is natuurlijk afhankelijk op ferry tijdschema's en vraagt de politie poort of bij uw verblijf u met de correcte en up-to-date informatie moeten verstrekken.

 


Beste beschikbare Agistri ferry ticket Prijsgarantie

Beste Agistri Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Agistri.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Agistri ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Agistri ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Agistri ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Agistri Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Agistri ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Agistri op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Agistri en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier