Ajaccio veerboten

Ajaccio passagiers- en auto veerdiensten

Ajaccio passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Ajaccio naar Marseille, Nice, Porto Torres en Toulon.

Alle beschikbare Ajaccio ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Ajaccio auto en de passagier ferry tickets en naar Ajaccio, Marseille, Nice, Porto Torres en Toulon zeilen met La Méridionale, SNCM of Corsica Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ajaccio ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ajaccio Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ajaccio Ferry Tickets
met La Méridionale, SNCM of Corsica Ferries voor ferry's varen van Ajaccio naar Marseille, Nice, Porto Torres en Toulon online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ajaccio passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Ajaccio ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Ajaccio

Ajaccio is de hoofdstad van Corsica en is gelegen aan de westkust.Corsica ligt ten zuidoosten van het vasteland van Frankrijk en is de vierde grootste eiland van de Middellandse Zee en het dichtst bij het UK.

In het Frans ze noemen het "eiland van schoonheid" en het is makkelijk te zien waarom: het is groene en weelderige, er zijn ongeveer twintig bergtoppen die hoger dan 2000 meter boven zeeniveau en tal van charmante middeleeuwse heuveltop dorpen meten.

De geboorteplaats van Napoleon, Ajaccio heeft een rijkdom aan geschiedenis en biedt veel bezoekers van over de hele wereld.Er is een gestage stroom van bezoekers naar Ajaccio met de zomermaanden wordt de drukste tijd van het jaar.
Talrijke stranden van Ajaccio evenals de rijke geschiedenis van de stad trekken duizenden bezoekers.

Het is de grote aanloophaven voor Oceaan cruises in de Middellandse Zee, en een aantal grote internationale cruisemaatschappijen hebben hun schepen anker hier, in het algemeen voor een of twee nachten.Het is ook één van de verschillende havens van het eiland voor veerboten van en naar het vasteland Frankrijk, Italië en het eiland Sardinië.

Ajaccio Ferry haven
Ajaccio geschiedenis

Corsica en Ajaccio reizen is belangrijk geweest voor zeelieden en veroveraars voor eeuwen, beginnend met het Griekse Rijk die noemden het eiland Kallisto, wat betekent de "mooiste."

Het Romeinse Rijk kwam in Ajaccio in 259 v.Chr., en onafhankelijke republieken uit vasteland Italië regeerde voor de bijna 2.000 jaar daarna.De Republiek van Genua begon uitspraak van het eiland in de twaalfde eeuw, en het was in deze tijd dat de massale citadel dat de stad domineert werd gebouwd.Dit is een van de belangrijkste attracties van een vakantie naar Ajaccio zoals vergelijkbaar zijn enorme defensieve structuren gebouwd door de Genuezen in het eiland's andere zeehavens — meeste prominent Calvi en Bonifacio.

De stad is bekend als de geboorteplaats van Napoleon, die hier in 1769 geboren werd, dezelfde jaar de Genuese tenslotte werden verdreven en Ajaccio reizen voor de verovering eindigde.

Ajaccio stadscentrum

Het belangrijkste centrum van de stad van belang zijn voor bezoekers is de citadel van de 16e eeuw, en het gebied net ten westen en ten noorden van de citadel.Dit gebied omvat de plaats Bonaparte en de renaissance kathedraal, en blijft tot Place Foch een beetje het noorden.Merk op dat het was in deze kathedraal, de Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, dat Bonaparte werd gedoopt (u kunt nog steeds zien de marmeren lettertype waar het is gebeurd).

Het centrum van Ajaccio is gebaseerd rond de 16e eeuw citadel (nog steeds in militair gebruik, zo niet open voor het publiek), en verspreidt ten westen en ten noorden van de citadel in de stad - dit deel van Ajaccio omvat de plaats Bonaparte en de renaissance kathedraal, en blijft tot Place Marechal Foch een beetje het noorden, en is het deel dat is meest interessant voor bezoekers.

De oude stad, rond de Place Marechal Foch, heeft smalle straten bekleed met aantrekkelijke, typisch mediterraan, huizen en is zeer schilderachtig.Het is ook hier dat je kunt zien (en bezoek als u zo geneigd bent) Napoleons geboorteplaats.Merk op dat het in de bescheiden kathedraal, de Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, dat Bonaparte werd gedoopt was.

Er zijn een groot aantal cafés, bars en restaurants rond Ajaccio, en het is in deze dat u de stad waar de vastgestelde terug toevallige benadering van leven dat Ajaccio lijkt vindt te nemen zo goed.Place Foch is vooral een zeer populaire plek om te zitten onder schaduwrijke bomen en doen sommige mensen-kijken.Uitstekende kaas en charcuterie zijn alomtegenwoordig.Waard op zoek naar zijn de Canneloni al Broccio (een pasta schotel) en fiadone (een soort kwarktaart); beide waarvan het eiland kaas Broccio gebruiken.Ook goed zijn lokale vis en vissoep, mosselen en kalfsvlees met groene olijven.

Andere stranden Ajaccio zal worden gevonden langs de kust aan beide zijden van de stad.Waarschijnlijk de meest populaire voor een familie vakantie naar Ajaccio Ricanto Beach is, slechts een korte rit van het centrum van de stad gelegen.Deze van het eiland met een lifeguard stranden, en heeft ruime parkeergelegenheid, alsmede toiletten en andere faciliteiten.

Als u beschutte lagunes met stranden zijn zeer afgelegen wilt, reizen Noord langs de kust zo ver van het dorp van Cargese ongeveer twintig mijl afstand.Ajaccio reizen naar deze regio biedt een aantal vakantie verhuur die over het algemeen één-familie huizen en kleine villa's zijn.

Er zijn ook uitstekende duiken routes langs de kust, vooral ten noorden van Ajaccio naar het Scandola-natuurreservaat en het zuiden rond de charmante badplaats stad van Propriano waar u de hoogste van de verscheidene Genuese torens op het eiland zien kunt.Het is mogelijk om te klimmen trappen naar de top van de sierlijke toren voor fabelachtige uitzicht over de baai en de kust.

Toeristische informatie 
Ajaccio Tourist Board
3 Boulevard du Roi Jérôme, Ajaccio, Corsica
Tel: (04) 9551 5303.
Website: www.visit-corsica.com

Shopping informatie 
Vele winkels in Ajaccio zijn stijlvol en dure (prijzen van bijna alle goederen zijn hoger dan op het vasteland Frankrijk of Italië) verkopen ontwerper Franse en Italiaanse merknamen.Kunsten en ambachten zijn lokale schilderij, leerproducten, aardewerk en houtsnijwerk.Producten grof, meestal voedselpunten, geven goederen gemaakt op (en vaak exclusief voor) het eiland.Corsicaanse kaas en charcuterie staan bekend.

 


Beste beschikbare Ajaccio ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ajaccio Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare La Méridionale, SNCM of Corsica Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Ajaccio.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ajaccio ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ajaccio ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Ajaccio ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ajaccio Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Ajaccio ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Ajaccio op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Ajaccio en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier