Al Hoceima veerboten

Al Hoceima passagiers- en auto veerdiensten

Al Hoceima passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Al Hoceima naar Almeria.

Vergelijken alle beschikbare Al Hoceima ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Al Hoceima auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Al Hoceima, Almeria met Trasmediterranea ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Al Hoceima ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Al Hoceima Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Al Hoceima Ferry Tickets
veerboot met Trasmediterranea voor ferry's varen van Al Hoceima naar Almeria online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Al Hoceima passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Al Hoceima veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Al Hoceima

Onze stad ligt tussen de majestueuze bergen van het Rif in Noord-Marokko en de Middellandse Zee.De naam Al Hoceima komt van het Spaanse woord Alhucemas waardoor lavendel.

Onze stad is erg populair bij zowel de Marokkanen als de Europese toeristen voor zijn mooie stranden en het heerlijke zeevruchten. Al Hoceima is sterk mediterrane en genoeg te hebben weinig gemeen met de landbouw gehuchten en tribal markten van de bergen rond heeft ontwikkeld.

Het is een rustige plek met geen van de ruzie van Fez, Tanger en Tetouan, en de cafés en de straten zijn vol met mensen die gaan over hun eigen zaken of plezier.

De stad is levendig, met name in de zomer en biedt vele mogelijkheden voor vermaak en recreatie in de andere seizoenen van het jaar ook.

De haven van de veerboot van Al Hoceima
Geschiedenis

Al Hoceima gecomprimeerde grootte is echter een van haar charmes.Tot de jaren 1950 bestond het uit slechts een kleine vissershaven ten noorden van de baai en een marge van witte huizen op de dorre kliffen naar het zuiden.De Spaanse begonnen met het ontwikkelen van Al Hoceima rond 1925.Generaal Sanjurjo landde met zijn troepen op het strand van Al Hoceima tijdens de opstand Rif en beweerde dat het grondgebied voor Spanje.Hij vernoemd het grondgebied Villa de Sanjurjo, naar zichzelf.Veel locals nog steeds verwijzen naar de stad als "Villa".

De Spaanse troepen gebouwd huizen, scholen en ziekenhuizen boven het strand, het begin van de stad maken.In de jaren 1920 en ' 30 had de stad bijna geen groei in bevolking.Haar naam veranderd van Villa Sanjurjo Villa Alhucemas, en de paar straten boven het strand werden nog steeds bezet door voornamelijk Spaanse soldaten en hun families.De eerste grote was Florian Gómez Aroca.

Na Marokko zijn onafhankelijkheid in 1956, Al Hoceima snel ontwikkeld, en de Marokkaanse regering veranderde haar naam van de Spaanse Villa Alhucemas naar Al Hoceima.

Al Hoceima is nu een matig-grootte stad met een geschatte bevolking van 100.000.Het is de tweede grootste haven van het Rif-gebied (het grootste Nador). De eerste scholen gebouwd door de Spaanse kolonisten, (een college en een lagere school) en een Spaans katholieke kerk, bestaan nog steeds.

Playa Quemado, waar generaal de Sanjurjo en zijn troepen in 1925 landden, is de meest populaire strand van Al Hoceima.Is het thuis van het luxe Mohammed V hotel, waaronder een tennisbaan, een restaurant, een cocktail bar en een nachtclub.

Al Hoceima stad

In het hart van de oude wijk is de 'plaats de Rif', die wordt ingesloten door café-restaurants en pensioenen en de terminal voor privé-lijn bussen.Het nieuwere gedeelte van de stad, met zijn nette raster van boulevards en occasionele palmen, neemt het land leunend naar de kliffen boven het strand van de stad.

Bekend als Plage Quemado en ligt tussen de haven en het oorspronkelijke dorp, kunt u zien of de houten heuvels achter de stad de sprankelende blauwe zee hier bij vrijwel elke beurt.

Zwemmen en wandelen in de heuvels van olijf-grove als u wilt dat een verandering, is een van de belangrijkste attracties van Al Hoceima.Al Hoceima is de perfecte plek om te ontspannen en ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.Alles is zeer ontspannen en de mensen zijn zeer vriendelijk en gastvrij.

In de late lente of September, wanneer de stranden rustig zijn, is het in de buurt van idyllische.In de midzomer, echter worden gewaarschuwd dat de stad en de stranden vrij jam-packed onder het gewicht van Marokkaanse families en Franse en Duitse toeristen krijgen, en kamers moeilijk kunnen te vinden.Het is immers een petite stad die niet is aangepast om te voorzien in de dezelfde niveaus van toerisme dat Tanger of Agadir kan ontvangen.

Van de besneeuwde toppen van Ketama aan onze prachtige mediterrane stranden en passeren door onze vele parken en natuurlijke conserven met hun fantastische biodiversiteit van flora en fauna vindt u tal van activiteiten om te verrukken u en uw gezin.Zo gelieve te komen in en laat ons u tonen een beetje wat we over zijn.

 


Beste beschikbare Al Hoceima ferry ticket Prijsgarantie

Beste Al Hoceima Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Trasmediterranea passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Al Hoceima.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Al Hoceima ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Al Hoceima ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te boeken Al Hoceima ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Al Hoceima Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Al Hoceima ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Al Hoceima bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Al Hoceima en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier