Alcudia veerboten

Alcudia passagiers- en auto veerdiensten

Alcudia passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Alcudia naar Barcellona, Ciutadella en Mahon.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Alcudia in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Alcudia auto en de passagier ferry tickets en naar Alcudia, Barcellona, Ciutadella en Mahon zeilen met Balearia ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Alcudia ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Alcudia Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Alcudia Ferry Tickets
ferry Balearia voor ferry's varen van Alcudia naar Barcellona, Ciutadella en Mahon online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar met prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Alcudia passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Alcudia ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Alcudia

Gelegen op de Noord-Oost kust van Mallorca Alcudia is een van de meest populaire resorts Balearen met Engels sprekende vakantiegangers.

Alcudia heeft mijl van golden sands uitrekken rom de haven van Alcudia door naar Playa de Muro.Het havengebied is ontspannend door dag en nacht, en er is een ruime keuze aan bars en restaurants die lokale Mallorcaans, evenals andere mediterrane en Europese gerechten bieden.

Maak je geen zorgen, maar u kunt ook uw volledige Engels (of Schotse) ontbijt, roast beef en Yorkshire pud, en natuurlijk een pint van bitter krijgen.Het gebied rond de Belle Vue appartementen is zeer populair bij de Engels-sprekende vakantiegangers en er is een gastheer van bars om uit te picken, veel voedsel aanbieden of avond entertainment.Dit is waar een een groot deel van de entertainment nightime plaatsvindt.

En het is in vuren resorts als Alcudia waar is het niet moeilijk te realiseren net waarom dit sunkissed aanlanding blijft onze favoriete vakantie-eiland.

Alcudia Ferry haven
Alcudia geschiedenis

De stad van Alcudia en de ongerepte gebieden in het noorden zijn echt de plaatsen om te genieten van de bezienswaardigheden (in tegenstelling tot de poort). De ommuurde stad en de kerk van Sant Jaume en de Romeinse ruïnes van de Ciudad Romana (Romeinse stad) lenen Alcudia zijn sterke historische erfgoed.

De Romeinse stad is een belangrijke archeologische site, daterend uit de late tweede eeuw voor Christus, de exacte datum gezet op 123BC bij Pollentia (zijn naam) werd opgericht door Quinto Cecilio Metelo (naar wie een eerder uncharming straat heeft zijn genoemd). Pollentia is vervolgens onderworpen aan ontwikkeling en vernietiging in vrij gelijke mate, en vanaf de derde eeuw was er een langdurige periode van "decadencia", wat betekent dat als het klinkt in het Engels maar ook vertaalt als daling, hoewel men vermoedt dat er was ook redelijke mate van decadentie.Tegenwoordig is het mogelijk om te bepalen van de algemene vorm van de stad en de straat van de lay-out evenals het forum en tempels.

Het Romeinse theater gevolgd sommige terwijl na de oprichting van Pollentia, aan het einde van de eerste eeuw na Christus om (of liever gezegd te worden vrij onnauwkeurig) precies te zijn. Het vertoont drie elementen waaruit dat het was inderdaad een Romeins theater en niet een Grieks een, zoals was aanvankelijk dacht toen het werd opgegraven in de vroege jaren 1950; deze elementen worden - de "cavea" (de terrasvormige zitplaatsen) in een halfronde vorm, het "orkest" en de houten "scaena" (fase), iets hoger dan het orkest voor het.

Er is ook een andere opgravingen dateren uit de Romeinse tijd, Portella.Dit was een woonwijk die lijkt te zijn ontwikkeld in de eerste eeuw N.C. en een muur rond de derde eeuw toegevoegd.

Geen archeologische site waard zijn naam kan doen zonder een eigen museum, en dus de Museo Monográfico de Pollentia werd opgericht in 1987 in wat een oude ziekenhuis was.

Alcudia stad 

Afstand van de stad zijn zelf post Noord daar een aantal mogelijkheden voor wandelingen of fietstochten in het bergachtige gebied, Coll Baix en de Hermitage van La Victoria.Dit hele gebied is in schril contrast met de ontwikkeling van Puerto Alcudia:
rustige, schilderachtige en indicatieve van de "onzichtbare Mallorca".

Met een zeven mijl lang strand Bel eigen, was Alcudia altijd bestemd te zijn vakantie centraal.Toevoegen aan dat haar warme wateren, geweldige winkels en familie-vriendelijke, verkeersluwe promenade, en je op een klein segment van het paradijs van de Balearen zoekt.

En zo dicht bij de majestueuze Mallorcaanse platteland, ook.Rotsachtige hart van het eiland bereikt zijn hoogtepunt op de stijgende Tramuntana-gebergte, net uit van de stad – en dit is een echte paradijs van een wandelaar.

Volg de uitlopers rond de weelderige ten noorden van het eiland, en u zult ontdekken middeleeuwse dorpen waar, in sub-dappled pleinen, plaatselijke ambachtslieden op hun dagelijkse leven voeren veel als ze eeuwenlang hebben.

Zoeken naar hun fijn keramiek of geblazen glas voor goede waarde souvenirs – of misschien een fles van twee van de uitstekende wijnen van het eiland.Ze heb zijn druiven hier oogsten aangezien de Romeinen aankwam, genoeg tijd om het juiste.Maar, zoals altijd, familie vakanties naar Mallorca altijd terug naar het strand.En, in Alcudia, u verwend voor keuze, waar u uw omzwervingen nemen.

Gedurende de dag die de smalle straatjes van de schilderachtige middeleeuwse stad van Alcudia zijn gevuld met vele dagjesmensen die bewonder het erfgoed vermeld stad met Romeinse en Moorse invloeden.De bezoeker krijgt de indruk van het verplaatsen van in een enkele steen openluchtmuseum binnen de gesloten architectuur van Alcudia.

Bijzonder indrukwekkend zijn de enorme versterkingen enkele van de 13e eeuw en zijn nog steeds begaanbaar.Een andere attractie buiten de stad is de Romeinse opgravingen van de stad Pollentia, die werd opgericht in 70 voor Christus.

 


Beste beschikbare Alcudia ferry ticket Prijsgarantie

Beste Alcudia Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Balearia passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Alcudia.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Alcudia ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Alcudia ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Om te reserveren Alcudia ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Alcudia Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Alcudia ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Alcudia op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Alcudia en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier