Alderney veerboten

Alderney passagiers- en auto veerdiensten

Alderney passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Alderney naar Guernsey.

Alle beschikbare Alderney ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Alderney auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Alderney, Guernsey met Manche lles Express ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Alderney ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Alderney Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Alderney Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Manche lles Express voor veerboten zeilen van Alderney naar Guernsey online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Alderney passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Alderney ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Alderney

Alderney , een afhankelijkheid van de Britse kroon, is de derde grootste en de meest noordelijke van de Kanaaleilanden.Het is slechts 3 kilometer breed en 5 kilometer lang, en net als haar zuster eilanden Guernsey en Jersey, heeft zijn eigen regering.

Het is een toevluchtsoord voor de offshore-Financiën en E-commerce sector.Het eiland bestaat uit één parish, St Anne, met een bevolking van slechts 2400 mensen.
Alderney heeft de zelfde banken, verzekeringen en investeringen wetten als Guernsey.

Zijn economie steunt vooral op beperkte toerisme en de financiële sector.E-commerce is begonnen met een grote rol spelen in het inkomen van het eiland en gastheren de domein naam register voor meer dan een dozijn gokken website-exploitanten.

Ondanks de nabijheid van vasteland (8 km), Frankrijk (23 km) Guernsey, Jersey (30 km) en het Isle of Wight (60 km), Alderney heeft weten te vermijden mainstream toerisme.

Externe, nog goed verbonden met directe geplande luchtverbindingen uit het Verenigd Koninkrijk, Alderney heeft zijn eigen luchthaven en de haven.

Alderney Ferry haven
Geschiedenis

Alderney deelt een geschiedenis met de andere Kanaaleilanden, steeds een eiland in de neolithische periode als de wateren van het kanaal roos.
Na het kiezen van onafhankelijkheid van Frankrijk en loyaliteit aan de Engelse monarch in zijn rol als de hertog van Normandië, in 1204, Alderney langzaam ontwikkeld en was niet veel betrokken met de rest van de wereld.

Dat is echter tot de Britse regering besloten te verrichten enorme versterkingen in de 19e eeuw en maken een strategische haven af te schrikken aanvallen uit Frankrijk.Deze forten werden presciently door William Ewart Gladstone beschreven als "een monument van menselijke dwaasheid, nutteloos voor ons... maar misschien niet absoluut nutteloos om een mogelijke vijand, met wie we kunnen bij bepaalde periode te maken hebben, en wie kan eventueel kunnen enkele winst aan onderdak en accommodatie uittreksel uit de ruïnes." 

Een toestroom van Engelse en Ierse arbeiders, plus het omvangrijke Britse garnizoen gestationeerd op het eiland, geleid tot een snelle anglicization.De haven werd nooit voltooid - de resterende golfbreker (ontworpen door James Walker) is een van het eiland's bezienswaardigheden, en is meer dan een golfbreker in het Verenigd Koninkrijk.

De laatste van de erfelijke gouverneurs, John Le Mesurier, ontslag zijn octrooi aan de kroon in 1825 sinds wanneer autoriteit heeft uitgeoefend door de Staten van Alderney (zoals gewijzigd door de grondwettelijke regeling van 1948).

Het eiland werd bezet door de Duitse troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog.Voordat er de troepen van nazi-Duitsland in juni 1940, bijna de gehele Alderney bevolking geëvacueerd landden, verlaten van slechts 2% van de bevolking.De Duitsers gebouwd vier concentratiekampen op het eiland.Elk kamp was vernoemd naar een van de Friese eilanden en opgenomen Nordeney gelegen op Saye, Borkum op Platte Saline, Sylt in de buurt van de oude toren in La Foulère, en Helgoland telegraph.

Elk kamp werd geëxploiteerd door de nazi-Organisation Todt en dwangarbeid gebruikt om te bouwen bunkers, pistool kampeerplaatsen, schuilkelders en concrete fortificaties.In 1942, het kamp Norderney, bevattende Russische en Poolse krijgsgevangenen, en Sylt camp, Joden, die werden geplaatst onder de controle van de SS Haupsturmfuhrer Max lijst.Meer dan 700 van de gevangenen zouden hebben verloren hun leven voordat de kampen werden gesloten en de resterende gevangenen naar Duitsland in 1944 overgebracht.

Twee jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, werd Alderney geëxploiteerd als een gemeenschappelijke boerderij.Ambachtslieden werden betaald door hun werkgevers, terwijl anderen werden betaald door de lokale overheid van de winst uit de verkoop van boerderij produceren.Resterende winsten werden nu opzij gelegd tot terugbetaling van de Britse regering voor het herstellen en de wederopbouw van het eiland.

Wat te doen

Alderney de gevarieerde fauna is beschermd door de Alderney Wildlife Trust.Het eiland is uitgegroeid tot een beetje een birdwatcher magneet, maar ook als populair bij wandelaars en dieren liefhebbers.Er zijn 70 kilometer van tracks en wandelingen die scherp wandelaars langs de kliffen, stranden, commons en zelfs de pittoreske keistenen straten van St Anne nemen.

Als u zin proberen uw hand bij vissen, waarom niet charter een boot brengt u naar zee uit.Op hetzelfde moment u ook mogelijk om enkele van de oude scheepswrakken die liggen rond het eiland ter plaatse.Alderney kan bieden een aantal van de beste kansen voor de zeevisserij in het geheel van de Kanaaleilanden.Er is zelfs een jaarlijks festival hengelen elke oktober, en Alderney bezit verscheidene Britse en Kanaaleilanden records.

Andere sporten te vallen - golfers zal waarderen de negen-holes golfbaan.Er zijn ook tal van mogelijkheden voor zeilen, zwemmen, surfen, windsurfen en zelfs duiken.

Alderney heeft zijn eigen belastingvrije winkels waar u gedistilleerde dranken en tabak aan weggeefprijzen oprapen kunt.Het is de moeite waard shoppen in St Anne, die heeft veel boutique winkels verkopen een aantal geschenken en keukengerei.Souvenir jagers zou willen om te jagen voor de perfecte Alderney breigoed en aardewerk.Vergeet niet om te stoppen en te proeven van de heerlijke lokaal gemaakte ijs.

De meeste van de belangrijkste winkels zijn open van 9: 00 tot 5: 30 op maandag tot zaterdag, hoewel ze de neiging om te sluiten voor de lunch en ook op woensdagnamiddag.Enkele van de populaire winkels openen ook op zondag in het hoogseizoen.De banken in de stad zijn meestal open van 9: 30 to1:00 en 2: 30 tot 3: 30.

Het eten in Alderney heeft een duidelijke Franse smaak aan het, en wordt gedomineerd door de overvloedige zeevruchten van het eiland.De lokale specialiteit is schelpdieren.Echter, de meeste restaurants bieden ook traditionele Britse, internationale en oosterse opties.De meeste alcohol is goedkoper dan op het Verenigd Koninkrijk.Pub licenties uur zijn flexibel en pubs zijn meestal kindvriendelijk.

Er is een speciale dag genaamd melk-O-Punch zondag, gehouden op de eerste zondag in mei, toen een lokale delicatesse van melk, eieren en rum gratis aan iedereen door elke Publicanus op het eiland aangeboden wordt.

Alderney heeft ook een jaarlijkse Seafood Festival in mei.Het evenement brengt topkoks van het eiland, restaurants en hotels in een poging om speciale gerechten produceren en presenteren van de zeer beste en meest verse zeevruchten.

 


Beste beschikbare Alderney ferry ticket Prijsgarantie

Beste Alderney Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Manche lles Express passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Alderney.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Alderney ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Alderney ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Alderney ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Alderney Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Alderney ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Alderney op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Alderney en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier