Alexandria veerboten

Alexandria passagiers- en auto veerdiensten

Alexandria passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Alexandrië naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Alexandrië ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Alexandrië auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Alexandrië, Venetië met Visemar veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Alexandria ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Alexandria Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Alexandrië Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Visemar voor veerboten zeilen van Alexandrië naar Venetië online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Alexandrië passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een veerboot ticketprijs van Alexandrië en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Alexandria

De tweede grootste stad in Egypte, Alexandria , bekend als "De parel van de Middellandse Zee", heeft een sfeer die is meer mediterrane dan Midden-Oosten, de sfeer en cultureel erfgoed afstand het van de rest van het land hoewel het eigenlijk slechts 225 km.van Caïro.

Opgericht door Alexander werd de grote in 331 v.Chr., Alexandrië de hoofdstad van de Grieks-Romeinse Egypte, zijn status als een baken van cultuur gesymboliseerd door Pharos, de legendarische vuurtoren die een van de zeven wonderen van de wereld was.

Sinds de 19e eeuw Alexandria een nieuwe rol, als een focus voor Egypte van commerciële en maritieme expansie heeft gespeeld.Deze Alexandria is vereeuwigd door schrijvers zoals E.M.Forster en Cavafy.

Generaties van immigranten uit Griekenland, Italië en de Levant verrekend hier en maakte de stad synoniem met handel, kosmopolitisme en Boheemse cultuur, Lawrence Durrell beschreef het als "de hoofdstad stad van Aziatische Europa," als zoiets zou kunnen bestaan. 

De haven van de veerboot van Alexandrië
Antieke en middeleeuwse periode

Opgericht in 332 v.c.door Alexander de grote, was Alexandria bedoeld Naukratis (q.v.) vervangen als een Griekse centrum in Egypte, en als de koppeling tussen Macedonië en de rijke Nijl-vallei.Als zo'n stad worden op de Egyptische kust moest, was er slechts één mogelijke site, achter het scherm van het eiland Pharos en verwijderd uit het slib uitgegooid door Nile monden.

Een Egyptische townlet, Rhacotis, al stond aan de oever en was een resort van vissers en piraten.Achter het (volgens de Alexandrijnse verhandeling, bekend als pseudo-Callisthenes) werden vijf inheemse dorpen verspreid langs de strook tussen Lake Mareotis en de zee.

Alexander bezet Pharos, en had een ommuurde stad uitgestippeld door Deinocrates op het vasteland te nemen Rhacotis.Een paar maanden later hij Egypte vertrok naar het Oosten en keerden nooit terug naar zijn stad, maar zijn lijk werd uiteindelijk er begraven.Zijn onderkoning, Cleomenes, bleef de oprichting van Alexandrië.De Heptastadium, echter en het vasteland kwartalen lijken te zijn voornamelijk Ptolemaeïsche werk.

Overnemen van de handel van geruïneerde band en het centrum van het nieuwe handel tussen Europa en de Arabische en Indische Oosten, steeds de stad groeide in minder dan een eeuw worden groter dan Carthago, en voor enkele eeuwen meer moest erkennen geen superior maar Rome.

Het was een centrum niet alleen van Hellenisme maar van antisemitisme, en de grootste Joodse stad in de wereld.De Septuagint werd er geproduceerd.De vroege Ptolemaeën het onderhouden en bevorderd de ontwikkeling van haar museum tot de vooraanstaande Griekse universiteit, maar ze waren voorzichtig om het onderscheid van zijn bevolking in drie Naties, "Macedonische" (dat wil zeggenGrieks), Jood en Egyptische.

Van deze divisie ontstaan veel van de latere onrust die begon te manifesteren onder Ptolemy Philopater.

Alexandria Town 

Een hybride stad genaamd de "hoofdstad van geheugen" door Durrell, ALEXANDRIA (El-Iskandariya in het Arabisch) draait zijn rug op de rest van Egypte en gezichten van de Middellandse Zee, alsof zijn glorieuze verleden overweegt.Een van de grote steden van de oudheid, Alex gesluimerd 1300 jaar totdat het werd nieuw leven door Mohammed Ali ingeblazen en getransformeerd door de Europeanen, die gaf de stad zijn huidige vorm en maakte het synoniem met kosmopolitisme en decadentie.

Dit tijdperk kwam tot een eind in de jaren vijftig met de massale vlucht van niet-Egyptenaren en een kortstondige dosis van revolutionaire puritanisme, maar Alexandrië de stranden, restaurants en luchtig klimaat nog aantrekken horden van Cairenes tijdens de zomer, terwijl haar afgemat historische en literaire mystique aantrekkelijk aan buitenlanders blijft.

Alex moedigt nostalgie trips en willekeurige exploratie, alleen al omdat de "bezienswaardigheden" zijn beperkt en kans incidenten vaak meer onthullen.Wees niet bang van volgend uw neus en die afwijkt van de gebruikelijke routes, die kunnen worden voltooid in een dag of zo als u zich op de stad concentreren monumentale geaccentueerd.

Het Romeinse theater en Villa van vogels op Kom el-Dikka en de griezelige catacomben van Kom es-Shoqafa zijn most, evenals van de stad prachtige nieuwe bibliotheek en Alexandrië National Museum, tentoonstellen van beelden en andere kunstvoorwerpen baggeren van oude steden op de zeebodem.Als u ook genieten van de sfeer en literaire mystiek van de voormalige Europese en de "native" wijken wilt, kunnen twee of drie dagen.

Vandaag, is Alexandria een bruisende stad van meer dan 4 miljoen (meestal Egyptische) inwoners.Alexandria altijd populair geweest als een vakantiebestemming voor lokale Egyptenaren op zoek om te ontsnappen aan de zomerhitte van de en genieten van de mediterrane stranden.Buitenlandse toeristen zijn ook ontdekken hoe makkelijk het is voor een bezoek aan Alexandrië voor zelfs maar een dag of twee.Beste tijd om te gaan naar Alexandrië
Winter (December tot februari) is vrij warm en zonnig in Alexandrië, hoewel de zee te koud om in te zwemmen comfortabel zal zijn.Een warme, stoffige wind (Khamsin) kan worden lastig tijdens maart - juni.De zomer is vochtig, maar met een briesje het blijft veel koeler dan in Cairo en zoveel Egyptenaren zal kudde naar Alexandrië in de zomer.

Boek uw hotel ruim van tevoren als u tijdens de zomermaanden komt.September - is oktober een zeer mooie tijd om te bezoeken.Klik hier voor het weer van vandaag in Alexandrië.

Fort Qaitbey
Fort Qaitbey is een indrukwekkend gebouw, gelegen op een smal schiereiland waar men van de oude wonderen van de wereld, de beroemde vuurtoren waar de Pharos stond.Het Fort werd gebouwd in de 15e eeuw en huisvest nu een Marine museum.U moet over een uur om te verkennen van de kamers en torens, evenals het museum waar sommige interessante wapens.

Het Fort ook biedt een prachtig uitzicht van de stad van Alexandrië, alsmede de Middellandse Zee.Een klein aquarium in de buurt is de moeite waard een kijkje.Er zijn plannen om een grote onderwater museum in de nabije toekomst die zou vitrine enkele van de spannende recente archeologische ontdekkingen te bouwen te voet.

De Corniche
De Corniche is een weg die loopt langs de oostelijke haven van Alexandrië en is de perfecte plek voor een wandeling van de waterkant.Er zijn diverse restaurants waar u kunt genieten van de vers gevangen vis.Passeer je enkele mooie voorbeelden van Art Deco gebouwen zoals de (Sofitel) Cecil Hotel, die onder andere door Mohammed Ali (de bokser), Agatha Christie en Winston Churchill heeft geweest genoten.

Een wandeling langs de Corniche brengt u ook naar verschillende van Alexandrië de belangrijkste attracties (waarvan sommige worden verder beschreven hieronder) zoals de Ramla vierkante, Cavafi Museum, de Romeinse amfitheater, het District Attarine (voor winkelen) en de Tahrir (bevrijding) plein.Trakteer uzelf op een Braziliaanse koffie, een sprankelende pipe of een hete glas thee in een aantal prachtige cafés van Alexandrië.

Attarine Souk
De souk Attarine is een maïs van kleine straatjes, te smal voor auto's te passen, die huizen letterlijk honderden kleine antieke winkels en boetieks.Het heet de Zinqat als-Sittat markt (wat letterlijk zich vertaalt naar 'de women's squeeze'). Hier vindt u enkele goede deals te onderhandelen voor hier.Het is een ongedekte bazaar, dus het is niet zo benauwd als anderen.

Plaatselijke jonge mensen liever de winkelcentra de soeks deze dagen, dus als je geïnteresseerd bent in moderne Egyptische mode, dat is waar je het vindt.

 


Beste beschikbare Alexandrië ferry ticket Prijsgarantie

Beste Alexandrië Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Visemar passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Alexandrië.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Alexandrië ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Alexandrië ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Alexandrië ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Alexandrië Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Alexandrië ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Alexandrië op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Alexandrië en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier