Alexandroupolis veerboten

Alexandroupolis passagiers- en auto veerdiensten

Alexandroupolis passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Alexandroupolis Wasilla, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesvos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos en Kavala.

Alle beschikbare Alexandroupolis ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Alexandroupolis auto en de passagier ferry tickets naar en van Alexandroupolis, Wasilla, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesvos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos en Kavala zeilen met SAOS Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Alexandroupolis ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Alexandroupolis Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Alexandroupolis Ferry Tickets
met SAOS voor veerboten zeilen van Alexandroupolis Wasilla, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesvos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos en Kavala online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot Ferries.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Alexandroupolis passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Alexandroupolis veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Alexandroupolis

Alexandroupoli is over 14.5 km (9.0 mi) ten westen van de delta van de rivier de Evros, 40 km van de grens met Turkije, 346 km (215 mi) van Thessaloniki op de nieuw gebouwde Egnatia snelweg en 750 km (470 mi) van Athene.

Rond de stad één vondsten kleine vissersdorpjes zoals Makri en Dikella in het westen, en suburbanm Maistros, Apalos, Antheia, Aristino, Nipsa, Loutra naar het Oosten, terwijl ten noorden van de stad zijn de ooit sluiten Palagia, Abantas, Aissymi en Kirkas.

De huidige metropolitan bevolking wordt geschat op ongeveer 70.000 inwoners, en haar gebied betreft het zuidelijke gedeelte van de prefectuur, en loopt van de prefectuur Rhodope naar de Delta van de Evros.

De gemeente heeft een oppervlakte van 1.220 km² (468.73 vierkante mijl).

Alexandroupolis Haven
Geschiedenis

De nederzetting in de geschiedenis alleen gaat terug tot de 19e eeuw.Lang gebruikt als een landing grond voor vissers uit de kust van Samothrake tegenovergestelde, ontwikkeld een gehucht op het gebied tijdens de bouw van een spoorlijn Istanbul verbinden de belangrijkste steden van Macedonië van Kuleliburgaz.

Het werk was onderdeel van een poging om het moderniseren van het Ottomaanse Rijk, en werd toegewezen aan ingenieurs van Austria-Hungary.De nederzetting al snel groeide uit tot een vissersdorp bekend als Dedeagatch.

Alexandroupolis, voorheen Dedeagatch, is aangelegd op een grid systeem van brede rechte straten om de snelle opmars van de troepen.In dit verschilt het van andere Ottomaanse steden van de periode met hun geplaveide straten en doodlopende.Het is het resultaat van Russische bezetting tijdens de Russisch-Turkse oorlog van 1877-78.

De stad al meermalen bezet door Bulgarije, Turkije en Griekenland tot recente tijden toen het werd resoluut overgedragen aan Griekenland na de Tweede Wereldoorlog.Dergelijke een mix van heersers en de nabijheid met de grenzen van Turkije, Bulgarije en Griekenland, evenals de continenten van zowel Europa als Azië, hebben bijgedragen aan de kosmopolitische gevoel van de stad.

Een uitstekende museum van etnografie over elk aspect van het leven in Thracië.Afgezien van verhelderende ons aangaande de geblokte geschiedenis van de regio, waren er tentoonstellingsruimten die betrekking hebben op douane en kostuum, ambachten en klimaatverandering, landbouw, visserij, geografie, zijde productie, productie van spinnen, weven, wijn en honing en zelfs films van de productie van Turks fruit, Tahin, halva en stroperige Turkse lekkernijen.

Alexandroupolis stad 

Alexandroupolis is hoofdstad van de prefectuur van Evros en thuis van de Medical School van de Democritus Universiteit van Thracië en de leraren en kleuterschool pedagogische diensten.De eerste bewoners, in het midden van de 19e eeuw, waren een paar vissers en de stad begon te groeien wanneer de eerste spoorlijn in 1870 aansluitende Thessaloniki met Constantinopel werd gelegd.

Dit leverde de mogelijkheid om te exporteren producten naar de rest van het land.lust zoals de prefectuur van Rhodopi, van de prefectuur Evros was in Griekenland in mei 1920 opgenomen.Het bezoek van de toenmalige koning Alexander was het voorwendsel waarop werd de stad hernoemd, Alexandroupolis.

De stad is nieuw met een modem stratenplan en is een verkeersknooppunt met een haven, een vliegveld en een grote treinstation.Bezienswaardigheden in de stad zijn de Ecclesiastische Museum met de tuinen, de historische - Folk Museum, de Flora en Fauna Museum van Evros en anderen.

Tienduizenden hotels zijn beschikbaar voor zowel bezoekers als de grote camping op het toeristische strand dat zich voor vele kilometers uitstrekt.Tijdens de zomer zijn er vele evenementen georganiseerd in Egnatia Park in haar open air theatre.Alexandroupoli is het startpunt voor een bezoek aan het interieur van de prefectuur en de eiland van Samothrake.

Avantos St.leidt tot het noorden van de stad.Op afstanden van dezelfde 6-10 km liggen de middeleeuwse kastelen van Potamos en Avanta waar kan men muren daterend uit de Myceense, klassieke en Byzantijnse periodes.In de omliggende bergen verering zijn sites van de oude Kikones te vinden.

In de smalle doorgeven die de Thessaloniki - Alexandroupolis Treinstation lijn passeert er zijn vele grotten.In een van deze is de kapel van de Agii Theodori waarvan muren zijn geschilderd met WAN-schilderijen in twee lagen uit de 11e en 13e eeuw.

 


Beste beschikbare Alexandroupolis ferry ticket Prijsgarantie

Beste Alexandroupolis Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SAOS Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Alexandroupolis.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Alexandroupolis ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden veerboot alle inclusieve Alexandroupolis ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken ferry Alexandroupolis auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Alexandroupolis Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Alexandroupolis ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Alexandroupolis bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Alexandroupolis en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier