Algeciras veerboten

Algeciras passagiers- en auto veerdiensten

Algeciras passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanuit Algeciras naar Ceuta en Tanger Med.

Vergelijken alle beschikbare Algeciras ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Algeciras auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Algeciras, Ceuta en Tanger Med met Acciona, Nautas, Balearia of FRS ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Algeciras ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Algeciras Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Algeciras Ferry Tickets
met Acciona, Nautas, Balearia of FRS voor ferry's varen vanuit Algeciras naar Ceuta en Tanger Med online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Algeciras passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Algeciras veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Algeciras

Algeciras  is een havenstad in het zuiden van Spanje, en is de grootste stad op de baai van Gibraltar.Haven van Algeciras is één van de grootste havens in Europa en in de wereld in drie categorieën, container, lading en overlading.

Ligt 20 kilometer ten noordoosten van Tarifa aan de Río de la Miel, die de zuidelijkste rivier van het Iberisch schiereiland en continentaal Europa is.

Algeciras is voornamelijk een vervoer hub en industriële stad.De belangrijkste activiteiten zijn verbonden met de poort, dat als de belangrijkste inscheping punt tussen Spanje en Tanger en andere havens in Marokko, alsmede de Canarische eilanden en de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla fungeert.

Het is gerangschikt als de 16e drukste haven in de wereld.De stad ook heeft een aanzienlijke visserij-industrie en een aantal landbouwproducten de uitvoer vanuit de omgeving, waaronder granen, tabak en boerderij dieren.

Algeciras Haven
Geschiedenis

Het gebied van de stad is gevuld sinds de prehistorie en de vroegste blijft behoren tot Neanderthal populaties van het Paleolithicum.
Het was vanwege zijn strategische ligging een belangrijke haven onder de Feniciërs, en heette de site van de relevante Romeinse poort van Portus Albus, met twee in de buurt van steden Caetaria en Iulia Transducta, gesticht door de Romeinen zelf.

Na wordt vernietigd door de Germaanse barbaren en hun bondgenoten vandaal, de stad werd gesticht opnieuw in 711 door de binnenvallende Moren, als de eerste stad gemaakt door de Arabieren op de bezette Spaanse bodem.Hij genoot een korte periode van onafhankelijkheid als een staat van de taifa van 1035-1058.Het werd vernoemd naar al-Jazirah al-Khadra' na de offshore Isla Verde; de moderne naam is afgeleid van deze originele Arabische naam.

Na eeuwen van Islamitische regel, het tij van de reconquista aangekomen in Algeciras.In juli 1309 belegerde Ferdinand IV van Castilië aan Algeciras en Gibraltar.De laatste christelijke handen vielen, maar moslim Algeciras gehouden op de volgende drie decennia lang, totdat Alfons XI van Castilië het beleg hervat.

Juan Nunez de Lara, Juan Manuel, Pedro Fernández de Castro, Juan Alfonso de la Cerda, heer van Gibraleón alle nam deel aan de belegering, evenals ridders uit Frankrijk, Engeland en Duitsland, en zelfs koning Filips III van Navarra, koning consort van Navarra, die gepaard gaan met 100 ruiters en 300 infanterie kwam.

In maart 1344, na verscheidene jaren van beleg, overhandigd Algeciras.De stad werd echter heroverd door de Moren in 1368 - maar werd vernietigd op bevel van Muhammed V van Granada.De site werd vervolgens verlaten.Algeciras was lichtpaars in 1704 door vluchtelingen uit Gibraltar na het grondgebied vastleggen door de Anglo-Nederlandse strijdkrachten in de oorlog van de Spaanse Successieoorlog.Het werd herbouwd over haar huidige rechthoekige plan door Karel III van Spanje in 1760.

In juli 1801 vocht de Franse en Spaanse marine de Britse Royal Navy offshore in de slag van Algeciras, die in een Britse overwinning eindigde.De stad organiseerde de Algeciras conferentie in 1906, een internationaal forum te discussiëren over de toekomst van Marokko, die werd gehouden in het Casa Consistorial (stadhuis). 

In juli 1942 Italiaanse duikers instellen in een geheime basis in het Italiaanse tanker Olterra, die werd geïnterneerd in Algeciras, om aanvallen van de verzendkosten in Gibraltar.

Algecira stad

Haven van Algeciras in de afgelopen jaren die het uitgegroeid een belangrijke toeristische bestemming, met populaire dagtochten naar Tarifa tot is te zien vogel migraties, naar Gibraltar om te zien het grondgebied bezienswaardigheden en cultuur, en tot de baai van Gibraltar op whale watching excursies.

Algeciras is voornamelijk en schaamteloos een poort en industrieel centrum, uitgestrekte ronde de overkant van de baai naar Gibraltar.Toen Franco de grens met "de rots" op de nabijgelegen La Linea gesloten, was het Algeciras dat hij besloot om te absorberen de Spaanse werknemers die gebruikt om te worden gebruikt in de Britse Marine werven en om te breken het gebied afhankelijkheid van Gibraltar.

Het is een industriële stad die de grote diep watercontainer haven en de nabijgelegen olieraffinaderij steunt.In het havengebied zijn er veel Marokkanen in doorvoer, met name in juli en augustus terug wanneer migrerende werknemers naar huis voor hun vakantie van hun werk in Frankrijk, Nederland en België.

Dientengevolge, is er een sterke Arabische invloed hier met veel van de tekens in Arabic, alsmede Spaans terwijl, in de straatjes, kunt u verschillende traditionele thee winkels die gespecialiseerd zijn in de traditionele Marokkaanse muntthee.Algeciras kan niet worden een prachtige stad, maar het heeft een stenig individualiteit erover en, in tegenstelling tot sommige van de Costa resorts, is een zeer echte plaats met een echte poort sfeer.

Er zijn tal van redelijk geprijsde restaurants om te proberen - verschillende met geweldig uitzicht op de nabijgelegen rots van Gibraltar.Degenen die vinden de tijd om te wandelen zal mooie rustige parken en boom bekleed pleinen bijna verborgen weg van de haasten reizigers.

 


Best beschikbare Algeciras ferry ticket Prijsgarantie

Beste Algeciras Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona, Nautas, Balearia of FRS passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Algeciras.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Algeciras ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Algeciras ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Algeciras ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Algeciras Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Algeciras ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Algeciras op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Algeciras en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier