Alicante veerboten

Alicante passagiers- en auto veerdiensten

Alicante passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Alicante naar Alger en Oran.

Vergelijken alle beschikbare Alicante ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Alicante auto en de passagier ferry tickets en naar Alicante, Alger en Oran zeilen met Algérie Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Alicante ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Alicante Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Alicante Ferry Tickets
veerboot met Algérie Ferries voor ferry's varen vanaf Alicante naar Alger en Oran online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Alicante passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Alicante veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Alicante

De stad van Alicante ligt geografisch in Spanje, die is gelegen in het zuidwestelijke deel van Europa.Spanje wordt begrensd door vele landen zoals Portugal en Frankrijk, maar het heeft nog steeds een grote kustlijn die een belangrijke rol speelt bij het aantrekken van miljoenen toeristen per jaar.

De provincie Alicante ligt in het Zuid-Oosten van Spanje en het de tweede grootste stad in de autonome gemeenschap van Valencia.Alicante is begrensd door Valencia in het noorden, Murcia in het zuiden, Albacete in het westen en tot slot de Middellandse Zee in het Oosten.

De stad van Alicante ligt aan de kust tussen de steden van Benidorm en Elche.The stad Alicante trekt veel toeristen, vooral van Europa, die willen ontdekken van de historische ruïnes, moderne faciliteiten en heerlijke stranden.

Haven Alicante
Geschiedenis

Het land van Alicante geweest voor meer dan 7000 jaar bewoond met de eerste stammen uit Centraal-Europa reizen rond 5000 naar 3000 v.Chr.Sommige van de stammen in Alicante gevestigd rond de hellingen van mount Benacantil op die vandaag de dag staat het kasteel van Santa Barbara.Het hoogtepunt van deze berg was dat het was dicht bij de zee, maar nog beveiliging tegen indringers als gevolg van de hoogte aangeboden.

Volgens sommige historici beveiligd de Iberiërs (native Spanish) de heuveltop door toevoeging van het.Een groep van mensen vestigde zich in het Benalúa-gebied, waar later de Romeinse stad van Lucentum werd gebouwd dat de voorganger van de stad Alicante.Sommige nederzettingen zijn ook gevonden in zonneterrassen en in de Serra Grossa.

De Moren (Arabieren) die Zuid-Spanje regeerde tot 1100 AD gebouwd de stad heden, onder de bescherming van het kasteel.In 1246 veroverde Alfonso de 10e de stad voor de Castiliaanse kroon.Later in 1308, Jaime II opgenomen Alicante in het Koninkrijk van Valencia.Alicante kreeg zijn eigen stad Handvest onder het bewind van Ferdinand de katholiek in 1490.100 jaar later werd het een natuurlijke haven van Castilië, dus het initiëren van de ontwikkeling van de handel van de zee.Als gevolg van vrede en welvaart Alicante bloeide en bereikte de rang van Spanje's derde grootste handelshaven, wijn, sinaasappelen & olijfolie exporteren.

Vandaag, is de provincie Alicante de tweede grootste regio in de autonome gemeenschap van Valencia.De haven zelf heeft sinds de achteruitgang van de industrie in de jaren tachtig is hersteld en is daarom uitgegroeid tot een meer populaire ingangspunt in Alicante.
De stad luchthaven in El Altet, is een van de meest actieve luchthavens in Spanje, het genereren van zo veel vraag als de luchthavens, de grote stad zoals Barcelona en Madrid.De luchthaven is in uitbreiding, en biedt vluchten naar alle grote steden in Spanje, evenals vele Europese steden.

Alicante stad 

Alicante heeft een zeer bergachtig landschap in het noorden en westen regio's weliswaar het zuiden vrij plat, met de Segura-rivier stroomt naar het oosten door de provincie.De provincie Alicante bestaat uit twee hoofdgebieden, de bovenste Marina en lagere jachthaven.De bovenste jachthaven omvat steden zoals Calpe, Teulada en Javea.De lagere Marina welke centra Benidorm ronde omvat steden zoals Altea en Villajoyosa.Steden in het binnenland zijn Elche, Movelda en Aspe en de maritieme plaatsen in het zuidelijke gebied zijn Torreveija en Guardamar.

Het meest populaire strand bezocht door vakantiegangers, en vaak aangeduid als een van de beste stranden van Spanje, is de San Juan, die door de stad Alicante ligt.Alicate heeft een mild klimaat gedurende het hele jaar.De stad profiteert rond van 2.800 uren zon met een gemiddelde temperatuur van 19.3° C.

Met frisse lucht en zonnige dagen is Alicante een ideale plek om te bezoeken gedurende het hele jaar.Als het geniet meer zon, is het aantal regenachtige dagen beperkt tot slechts 20 per jaar.Zelfs tijdens de winter vallen de temperatuur niet onder de 16 ° C.De beste tijd voor een bezoek aan Alicante is tussen mei en oktober als het weer warm en zonnig is.De temperatuur kunt zo hoog als 40 ° C in augustus dus pak sommige extra zon lotion krijgen!Alicante heeft een tijdsverschil van GMT + 1 uur en GMT + 2 uren tijdens de zomer.

Kasteel van Santa Barbara (kasteel van Santa Barbara):
Het kasteel van Santa Barbara is een groot fort dat werd gebouwd door de moslims in de 9e eeuw.Het kasteel ligt op Mount Benacantil in het centrum van Alicante.Het werd gebouwd als een verrijking.Het kasteel is een getuige aan vele veldslagen en belegeringen geweest.In de 18e eeuw was het af en toe gebruikt als gevangenis.Liften werden geïnstalleerd in de berg en het kasteel aan het publiek werd geopend in 1963.

St Mary's Church (Iglesia de Santa Maria):
Iglesia de Santa Maria is een kathedraal in een gotische stijl die in de 14e en de 16e eeuw werd gebouwd over de resten van een oude Moorse moskee.Opvallende kenmerken bij de kerk zijn het altaar Rococo stijl, het zwaar versierd barokke portaal en een verscheidenheid of kunst objecten dateert uit de 15e eeuw.

Co-Cathedral van St Nicholas Bari:
De co-Kathedraal van Sint Nicolaas is de hoofdkerk Alicante en vertoont een opvallende combinatie van barok en renaissance functies.Het heeft een mooi blauw koepel en is gelegen in het centrum van de oude stad.De kerk vormt ook de zetel van de bisschop.

Gravina Palace: 
Het Gravina Paleis ligt in de oude stad Alicante en is thuis aan het Gravina Museum voor Schone Kunsten.Het paleis werd gebouwd tussen de jaren, 1748 tot 1808.Het museum is thuis van een rijke verzameling Spaanse kunstwerken.Het heeft ook een auditorium en een lounge met permanente exposities die de geschiedenis van het gebouw van het Gravina Paleis tonen.

San Juan strand (Playa de San Juan): 
San Juan is een spectaculair strand gelegen ten noorden van Alicante.Het strand valt binnen de twee gemeenten van Alicante en El Campello.Het strand is bekleed met restaurants, cafés en bars.Dit wordt beschouwd als het beste strand van Alicante, waar een zonnebaden, zwemmen en avontuurlijke watersporten kunt genieten.

Stadhuis van Alicante (Ayuntamiento):
Ayuntamiento is het stadhuis van Alicante gehuisvest in een barokke gebouw en ligt vlak achter de La Explanada Park.De arresterende kenmerken van het stadhuis zijn de lange twin towers meten tot 30 m, plenaire zaal en een kapel.Het stadhuis huisvest ook een standbeeld van de beroemde Spaanse beeldhouwer 'Dali'.Een ander interessant object hier te vinden is een instrument dat werd gebruikt voor het meten van de hoogte boven de zeespiegel.

Canalejas Park:
Dit is het oudste groene park in Alicante en is thuis van een enorme verzameling van rubber planten.Het park werd ontwikkeld door architect Gonzolez Altus in het jaar 1886.Stenen beelden van leeuwen en honden, begroeten u bij de ingang.Het park is ook versierd met fonteinen van binnen.Een ander belang is de kaart van Spanje, gesneden op steen.Een monument van schrijver Carlos Arniches kan ook worden gevonden in het park.

Eiland Tabarca: 
Het eiland Tabarca is gelegen op een afstand van 11 zeemijlen van Alicante.De wateren rond het eiland zijn Middellandse Zee natuurreservaat verklaard.Het heeft het onderscheid van het zijn de kleinste en een permanent bewoonde eiland van Alicante.Dit is een perfecte plek om te duiken en genieten van de ongerepte wateren rond het eiland.

Kasteel van San Fernando (Castillo de San Fernando): 
Het kasteel van San Fernando werd gebouwd aan het begin van de 19e eeuw, op de lage Tossal heuvel.Dit is de kleinere van de twee kastelen van Alicante.Het vormt een populaire plek voor het bezoeken van bezienswaardigheden, ontspanning en recreatie.

Alicante Marina: 
De Alicante Marina is een populaire hotspot aan Costa Blanca.Het is vol van entertainment met restaurants, cafes en een winkelcentrum.Dit is ook de perfecte bestemming om uren staren naar de luxe jachten en particuliere boten.

 


Best beschikbare Alicante ferry ticket Prijsgarantie

Beste Alicante Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Algérie Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Alicante.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Alicante ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Alicante ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Alicante ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Alicante Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Alicante ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Alicante op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Alicante en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier