Alonissos veerboten

Alonissos passagiers- en auto veerdiensten

Alonissos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Alonissos naar Agios Constantinos, Glossa, Skiathos en Volos.

Vergelijk die alle beschikbare Alonissos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Alonissos auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Alonissos, Agios Constantinos, Glossa, Skiathos en Volos met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Alonissos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Alonissos Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Alonissos Ferry Tickets
veerboot met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Alonissos naar Agios Constantinos, Glossa, Skiathos en Volos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Alonissos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Alonissos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Alonissos

ALONISSOS Griekenland is een van de minder bezochte vakantie eilanden van de Sporaden keten die vasteland Griekenland de oostkust ligt.In tegenstelling tot de luidruchtige buurman Skiathos heeft Alonissos een rustige, slaapverwekkende sfeer met veel charme van de oude Griekse vakantie.

Alonissos eiland kan zijn ontsnapt de lelijke omhelzing van de pakketreis industrie, maar er zijn nog steeds tekenen van verandering als meer bezoekers zijn vele attracties ontdekken.Hotels en appartementen in de belangrijkste haven van Patitiri zijn opgesprongen en onlangs dook wegen hebben toegang naar Alonissos stranden veel gemakkelijker gemaakt dan ze ooit waren.

De omliggende wateren zijn een marien park en, Alonissos kan bogen op enkele van de schoonste zwemmen in de Middellandse Zee.Er zijn boottochten op een aantal van de afgelegen eilandjes, hoewel een bezoek beperkt is ter bescherming van de habitat van de bedreigde zegel.Alonissos is een favoriet met onafhankelijke reizigers en bezoekers hier op alle inclusieve Griekenland vakantie.

Alonissos Ferry haven
Geschiedenis

De meest afgelegen van de Sporaden eilanden, Alonissos is veel rustiger dan zijn buren, Skiathos en Skopelos.Aangezien er geen luchthaven op Alonissos, is de gemakkelijkste manier om hier te komen door te vliegen naar Skiathos en vandaar een veerboot nemen naar het eiland.

De haven dorp van Patitiri met haar besprenkeling van bars en taverna's is thuis voor de meerderheid van de eilandbewoners, en ook waar het merendeel van de toeristen verblijven.Het dorp werd gemaakt na een aardbeving zwaar beschadigd de eilanden dan de belangrijkste stad van Palaia Alonissos die op een klif boven Patitiri zit.In de haven, kunnen boten worden gevonden die brengt u voor dagtochten naar naburige eilanden, en op een aantal van de baaien en stranden rondom het eiland.

Palaia Alonissos, hier gezien vanaf Patitiri, werd verlaten toen de inwoners werden gedwongen te verlaten na de aardbeving in 1965.Blijft er nog de ruïnes van een vijftiende eeuwse Venetiaanse kastro, en een kleine kapel met een ongewone vis-schaal stijl dak.Vandaag, veel van de huizen zijn gerestaureerd, en worden gebruikt als vakantiehuizen, dus behoud van veel van de originele kenmerken van steden.

Votsi, is de tweede meest populaire gebied voor toeristische accommodaties op het eiland, heeft het een redelijke keienstrand gesteund door kliffen, en een paar van de gebruikelijke bars en taverna's.Hotels aan de waterkant kunnen worden een beetje duurder dan het gemiddelde, die op de top van de klif zijn een beetje goedkoper en hebben sommige zeer goede uitzicht op de baai hieronder.Pine hars wordt nog steeds verzameld op Alonissos en wordt gebruikt voor de Griekse Retsina wijn is het unieke smaak geven.Het is ook gezegd om te maken een heel redelijke meubilair Pools.

Alonissos stad

Een lange smalle eiland, de noordelijkste die wordt onderhouden door Skiathos airport, Alonissos biedt nog meer afzondering en vrede dan Skopelos.Het is de perfecte eiland voor natuurliefhebbers en degenen die op zoek zijn naar de geneugten van een eenvoudig Grieks eiland.De belangrijkste stad, Patitiri, is een in wezen slaperig haven-side nederzetting met cafes en taverna's die kijken uit op het komen en gaan van de veerboten en vissersboten.

Aangaan van dit natuurlijk beschermde haven, degenen 1st indruk zijn de steile, steen en klei rifs die zijn vermengd met diepe groene pijnbomen bieden een opvallend contrast als zij tot de duidelijk smaragdgroene wateren hieronder trapsgewijs.De stad kreeg haar naam van de oorspronkelijke wijn persen (patatiria) die de waterkant werken in de dagen toen Alonissos een belangrijke wijnproducerende eiland was samengesteld.De haven is vandaag meer functioneel dan mooi met veel restaurants, winkels en een beperkte nachtleven.

Alonissos stranden geven de bezoeker een grote verscheidenheid om uit te kiezen en haar wateren worden beschouwd als sommige van de schoonste in het gehele Middellandse-Zeegebied.Een dagje zwemmen en zonnen, dan zitten in een zee taverne voor de lunch of als alternatief, een picknick lunch nemen naar een nieuw ontdekte afgelegen cove.

Particuliere motorboot huren is vooral goed op Alonissos als gevolg van de bescherming tegen wind en weer waarmee de aangrenzende eiland van Peristera tot de zuidelijke kustlijn, die bezaaid met overvloedig baaien en kleine stranden is.De onlangs geopende Alonissos Duik School geeft een zeldzame kans om de onderzeese wereld van dit gebied dat beschikt over een verzonken stad, verbazingwekkende schoonheid en oude scheepswrakken te verkennen.

Wijten aan de haar ingewikkelde kustlijn van kleine grotten en baaien, alsmede de vele rotsige eilandjes, na verloop van tijd de eilanden rondom Alonissos werd een laatste toevluchtsoord voor de verlegen en bedreigde soorten zegel, Monachus, Monachus of meer algemeen bekend als de monniksrob.In 1992, werd een nationaal Marine Park in Alonissos en het omliggende gebied bekend als de "verlaten eilanden" opgericht. 

Een bijkomend voordeel van het park was de bescherming van andere bedreigde soorten van geiten, vogels, reptielen en vissen die rijk aan hun overvloed en variatie zijn.Speciale rondleidingen worden georganiseerd op het gebied van "verlaten eilanden" van het Marine Park waar speelse scholen dolfijnen zijn dat een gemeenschappelijk gezicht, maar alleen de gelukkige, gewoon zou kunnen vangen zicht van de zeldzame weinig zegel die het gebied bewoont.

 


Beste beschikbare Alonissos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Alonissos Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Alonissos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Alonissos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Alonissos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Alonissos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Alonissos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Alonissos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Alonissos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Alonissos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier