Amorgos veerboten

Amorgos passagiers- en auto veerdiensten

Amorgos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Amorgos naar Astypalea, Donoussa, Iraklia, Naxos, Paros, Piraeus, Schinoussa, Syros, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos en Rhodos.

Vergelijk alle beschikbare Amorgos ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Amorgos auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Amorgos, Astypalea, Donoussa, Iraklia, Naxos, Paros, Piraeus, Schinoussa, Syros, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos en Rhodos met ANEK of Blue Star Ferries veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Amorgos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Amorgos Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Amorgos Ferry Tickets
veerboot met ANEK of Blue Star Ferries voor ferry's varen van Amorgos naar Astypalea, Donoussa, Iraklia, Naxos, Paros, Piraeus, Schinoussa, Syros, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos en Rhodos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Amorgos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Amorgos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Amorgos

Een unieke eiland, met hoge, steile bergen, die scherp down to the sea gesneden.Amorgos is gelegen in de Oost-Cycladen dicht bij de Dodekanesos.Het eiland heeft een oppervlakte van 121 vierkante kilometer, met net 1.650 inwoners "foss over", recht in het midden van het Oosten een Aegean.

Amorgos weerspiegelt beelden van de vele periodes van de geschiedenis van Griekenland marmeren beeldjes, keramiek en metaal gevonden op het eiland, die teruggaat tot het hoge niveau van kunst, en het belang van het eiland als een centrum van de Cycladische beschaving in deze oude periode.

Amorgos , het eiland van de "Deep Blue" ligt aan de zuidoostelijke rand van de Cycladen, 136 nmvan Pereus.Het is een oblongue eiland met een abrupte bergachtige morfologie.Het beschikt over twee natuurlijke havens, Katapola in het midden en Aigiali in het noorden.

Amorgos wordt onderscheiden voor zijn archeologische rijkdom, architecturale volkskunst en lokale douane.Een overvloed van archaiological ruïnes, sites en bevindingen getuigen van het feit dat het eiland is bewoond sinds de prehistorie.

Amorgos Ferry haven
Geschiedenis

Amorgos werd oorspronkelijk bewoond tijdens deze 5e millennium V.Chr.In de drie oude nederzettingen, dat wil zeggenAigiali, Minoa en Arkesini, zowel de Cycladische en de Myceense beschaving bloeide.Gekoloniseerd Amorgos doorheen zijn geschiedenis, de Mylesians en de Naxians.Het was ook een lid van de eerste Atheense Liga.Bijgevolg werd het afhankelijk van de Macedoniërs, de Ptolemaeus, de Samiërs, de Rodians en de Romeinen.

Het eiland werd in de 4e millennium AC gekerstend.De invasies van de piraten die de bewoners gebruik van zowel het kasteel van Chora en de "Kastri" in Kato Meria als forten.Het klooster van Maagd Maria Chosoviotissa, die werd gebouwd door de keizer Alexios Komninos II in 1088, bewijst deze aanwezigheid van de Byzantijnse beschaving op het eiland.Na het einde van de Turkse overheersing, werd de eerste Griekse middelbare School opgericht door het klooster zelf in Chora in 1829.

Gedurende het hele jaar in de meeste van de kerken van het eiland, religieuze festivals en feesten zal plaatsvinden en, dus, de oude douane worden gehouden en passeren van de ene generatie naar de andere.De inwoners van het dorp waar een festival zal worden gehouden, bij te dragen aan de voorbereiding van de heerlijke traditionele gerechten, zoals: "patatato", "xydato" en "kofto", alle gepaard met lokale wijn en brood, alsmede dans en lokale muziek.

De grote festivals in Amorgos zijn de volgende: 
Agios Theologhos, op de 8e mei en de 26e September.
Agioi Anarghiri, op 1 juli.
Agia Paraskevi, op 26 juli.
Christos, op 6 augustus.
Panaghia, op 15 augustus.
Agios Ioannis, op 29 augustus.
Stavros, op 14 September.
Agia Sofia, op 17 September.
Ranaghia Chosoviotissa, op de 21 November.

Bovendien, plaats de beroemde "Pasteli" festival vindt elke augustus in Chora.Zeer interessant om naar te kijken is ook de traditionele Amorgean bruiloft evenals de carnaval aangepaste van "Kapetanios" in Lagada.

Amorgos stad

De langwerpige vorm van het bergachtige en onvruchtbare eiland Amorgos ligt aan de oostelijke rand van de Cycladen, bijna in de Dodecnese.In sommige plaatsen is de kustlijn steil en rotsachtig, terwijl elders het rustige, schaduwrijke baaien vormt.De ruïnes te vinden over het eiland en de belangrijke archeologische vondsten ontdekt daar (sommige zijn in het Nationaal Archeologisch Museum, Athene) bewijs van het feit zijn dat Amorgos werd bewoond in de prehistorie en een plek van groot belang tijdens de periode van de Cycladische beschaving was.

Sporen van oude Minoa hebben op Katapola, de belangrijkste haven van het eiland vandaag en de locatie van de interessante church of Our Lady 'Katapoliani' (gebouwd op de site van een tempel van Apollo), aan het licht komen.

Zwemmers zullen blij zijn met de prachtige stranden in de omgeving bevinden.De witgekalkte huizen van de hoofdstad van het eiland, Chora of Amorgos, verspreid onder het Venetiaanse kasteel dat op de top van de heuvel staan.De typische architectonische stijl van de Cycladische van de dubbele of 'tweeling' kerk is hier goed zichtbaar.

Het Archeologisch Museum heeft vondsten uit over het hele eiland en is zeker een bezoek waard.Is het Noord-Oosten van Chora, aan de voet van een rots, het Byzantijnse klooster van onze Vrouwe 'Hozoviotissa', een van de belangrijkste monumenten van zijn soort.De tweede haven van Amorgos, Aigiali, is een mooi dorp beroemd vanwege zijn prachtige zandstranden en bestaande uit drie verschillende 'wijken'. 

Het is gemakkelijker te bereiken Aigiali door zee dan op de arme en steile weg koppelen aan Chora.In het zuiden van de witgekalkte van het eiland, Arkessini stand in de buurt van de site met dezelfde naam, te midden van een groep van pittoreske dorpjes.Het wegennet van Amorgos is bijna voltooid, en alle dorpen op het eiland zal aansluiten.Amorgos heeft enkele hotels of kamers te huur.

Maar ondanks de beperkte faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, de mooie stranden en de bijzondere schoonheid van het eiland meer en meer toeristen aan te trekken elk jaar.Amorgos heeft een actief nachtleven.Het bestaat meestal uit gezellige kleine bars, restaurants en een dance club of twee.Het is geconcentreerd in Amorgos stad en de haven Karavostasi.

 


Beste beschikbare Amorgos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Amorgos Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare ANEK of Blue Star Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Amorgos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Amorgos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Amorgos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Amorgos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Amorgos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Amorgos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Amorgos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Amorgos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier