Amsterdam veerboten

Amsterdam passagiers- en auto veerdiensten

Amsterdam passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Amsterdam naar IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, hoek van Holland, Hull en Rotterdam Europoort.

Vergelijken alle beschikbare Amsterdam ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Amsterdam auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Amsterdam, IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, hoek van Holland, Hull en Rotterdam Europoort met DFDS Seaways, Stena Line of P & O ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Amsterdam ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Amsterdam Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Amsterdam Ferry Tickets
DFDS Seaways, Stena Line of P & O voor ferry's varen uit Amsterdam naar IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, hoek van Holland, Hull en Rotterdam Europoort online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Amsterdam passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Amsterdam veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Amsterdam

Nederland is een land gelegen in West-Europa, grenzend aan België in het zuiden en Duitsland naar het Oosten.Is de Noordzee naar het noorden en westen.

Hoewel Nederland de officiële naam van het land is, noemen mensen vaak het Holland.De provincies Noord-Holland en Zuid-Holland vormen slechts een deel van Nederland.

Hoewel de zetel van de Nederlandse regering in Den Haag is, Amsterdam is de nominale hoofdstad.Het is ook de grootste stad van het land, met een bevolking van meer dan 750.000, en de meest bezochte, met meer dan 3,5 miljoen buitenlandse bezoekers per jaar.

Amsterdam is waar moderne architectuur ontwikkeld biologisch tussen gevels van historische gebouwen.Aangezien het is niet een grote stad, zijn alle sites van belang binnen een aanvaardbare afstand.Dit is de reden waarom Amsterdam zo populair met de liefhebbers van het platform is.

Amsterdamse gracht
Geschiedenis

Oorspronkelijk was de regio dat een reus handel drijvende Gemeenschap voortgebracht een onherbergzame lappendeken van meren, moerassen en turf, op of beneden zeeniveau, haar contouren verschoven met de herfst stormen en overstromingen.De oudste archeologische vondsten dateren uit de Romeinse tijd, wanneer het IJ lag langs de noordgrens van het Romeinse Rijk.Ook bezig elders, en ongetwijfeld afschrikken door de papperig voorwaarden, de Romeinen links praktisch geen bewijs van afwikkeling.

Geïsoleerde boerengemeenschappen getemd het moeras met sloten en dijken.Tussen 1150 en 1300 werd de zuidelijke oever van het IJ dyked van de Zuiderzee westwaarts naar Haarlem.Rond 1200 ontstaan een bekend als Aemstelredamme-'de dam gebouwd over de Amstel' – visserijgemeenschap op wat nu de Dam.Op 27 oktober 1275, de graaf van Holland afgezien van tolgelden voor degenen die rond de Amstel dam leefde, was waardoor de lokale bevolking aan de sluizen en bruggen van Holland gratis, en de stad Amsterdam geboren.

Gelegen aan de samenvloeiing van de rivier de Amstel, die gaf de stad zijn naam, en een arm van de zee genoemd het IJ, verstrekt Amsterdam locatie een veilig en diepe natuurlijke haven voor internationale verzendingen.In de zestiende eeuw was de stad in staat te vangen een aanzienlijk deel van de groeiende handel tussen Nederland en de Oostzee, die geholpen feed doordrenkte achterland van de stad.Amsterdam werd de belangrijkste Antwerpse satelliet poorten in de noordelijke Nederlanden.

Amsterdam van standpunt veranderd in de loop van de Nederlandse opstand.In eerste instantie loyaal aan de Spaanse koning, de stad was jarenlang voordat het besloot om toe te treden de rebel kant in 1578 blokkeerde.Vervolgens, in 1585, Antwerpen werd heroverd door de Spanjaarden en in vergelding de rebellen afgesneden scheepvaart op de rivier de Schelde.Antwerpse zakelijke gemeenschap verspreid, met veel uiteindelijk regelen in Amsterdam.Samen met de lokale kooplieden begonnen ze een opmerkelijke boom.

Amsterdam is een compacte, direct sympathieke plaats.Het is aantrekkelijk om naar te kijken en aangenaam rond te lopen, een intrigerende mix van de bekrompen en de internationale; het heeft ook een gastvrije houding naar de bezoekers en een uniek jeugdige oriëntatie, gevormd door de liberale tegencultuur die nam houden in de jaren zestig.Ook boeiende zijn de drukte van open-air zomer evenementen en de intimiteit van zijn clubs en bars, en niet te vergeten de Nederlandse faciliteit met talen: zowat iedereen die u in Amsterdam ontmoet zal zitten kundig voor in de buurt van perfect Engels, op de top van hun eigen autochtonen, en vaak Frans en Duits te spreken.

Lay-out van de stad wordt bepaald door een web van kanalen.Het historische centrum, dat uit de dertiende eeuw dateert, is omgeven door vijf concentrische grachten – de Grachtengordel – gegraven in de zeventiende eeuw als onderdeel van een geplande uitbreiding een unieke elegante stedelijke omgeving te creëren.Het is hier dat de stad merchant klasse gebouwd hun grand herenhuizen, gekenmerkt door lange, sierlijk ingerichte gables, waarvan fijne verhoudingen worden weerspiegeld in de nog steeds, olijfgroen wateren hieronder.

Amsterdam stad

Amsterdam heeft een breed scala aan recreatieve en culturele bezienswaardigheden die van fascinerende oude gebouwen, zoals de Oude Kerk, tot Rariteitenkabinet zoals het Hash Marihuana Museum variëren.

Musea zijn de belangrijkste toeristische attractie in Amsterdam.Iedereen weet het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum, maar er is veel, veel meer.Amsterdam heeft meer dan 50 musea, die jaarlijks vele miljoenen bezoekers trekken.Lees meer over de musea in Amsterdam.De volgende bezienswaardigheden en monumenten dienen ook van belang en zijn een essentieel onderdeel van de ervaring van Amsterdam.

Oude Kerk 
Deze oude kerk met weinig huizen klampt zich vast aan de zijkanten, blijft een rustige oase in het hart van de freneric Red Light District.De gebouwen, met name de Gothic-renaissance stijl achthoekige klokkentoren, werd gebruikt door zeilers te krijgen hun lagers.

Dam square
De Dam is het hart en het hart van Amsterdam, hoewel er misschien wel mooier bezienswaardigheden in de stad.Als een historische site echter, het is fascinerend en de moeite waard de tijd om te waarderen.De Dam heeft gezien veel historische drama ontvouwen door de jaren heen, en was bijvoorbeeld de receptie voor Napoleon en zijn troepen tijdens de 1808-overname van de stad.De indrukwekkende geschiedenis van het plein is goed gedocumenteerd in het Amsterdams Historisch Museum.

Het Koninklijk Paleis (Koninklijk Paleis) dat het plein domineert werd oorspronkelijk gebruikt als het stadhuis en de klassieke gevel en fijne sculpturen waren bedoeld om te verheerlijken de stad Amsterdam en zijn regering.In tegenstelling tot zijn turbulente geschiedenis, het plein is nu een rustige plek en is thuis van honderden duiven en de toeristen hun vermoeide voeten rust.

Het aantal kanalen hebben geleid Amsterdam bekend zou worden als "Het Venetië van het noorden". En dus, een reis naar Amsterdam is niet compleet zonder een bootcruise.Een kanaal tour kunnen zowel fascinerend en ontspannen door dag en betoverende en romantische nachts wanneer veel van de huizen en bruggen worden belicht.De vier belangrijkste stad centrum grachten zijn Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht en Singel.Er zijn ook talrijke kleinere grachten in de buurt van de Jordaan, waarvan de Brouwersgracht, de Bloemgracht en de Leliegracht vooral aangenaam zijn.

Rembrandtplein is bekleed met pubs, restaurants, cafés en hotels en is dus een toeristische trekpleister.Een populaire centrum voor nachtleven, het bevat ook traditionele Nederlandse pubs die echte Nederlandse muziek afspelen.In de zomer, zijn de terrassen vol met mensen genieten van een drankje en kijken naar de wereld gaan door.In het centrum van het plein is een kleine, maar aangename park waar u kunt ontspannen of hulde aan het standbeeld van Rembrandt.Rond het gebied vindt u ook kwaliteit nachtclubs, homo locaties, respectabele diamantairs en de onvermijdelijke smakeloos souvenirwinkels.

Rosse buurt
Bier en partij sfeer, sex voor verkoop, en onbegrensde mensen-kijken.De winkels zijn vol met hardcore video's, tijdschriften en seks speelgoed.De Rosse buurt is een beetje van een seksuele amusement park en vaak door de hordes van toeristische die vaak het niet te serieus genomen.De beroemde rode venster lichten zijn opvallend tegen de schilderachtige, oude grachtenpanden en zelfs de fairy lichten die lijn die de bruggen nachts zijn gekleurd rood.Hoewel het is over het algemeen beschouwd als een zeer veilige gebied, moet nog steeds worden gezorgd tijdens het wandelen door de stillere straten van het gebied.Er is een strikte "geen fotografie"-beleid.

 


Best beschikbare Amsterdam ferry ticket Prijsgarantie

Beste Amsterdam Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DFDS Seaways, Stena Line of P & O passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Amsterdam.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Amsterdam ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Amsterdam ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Amsterdam ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Amsterdam Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Amsterdam ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Amsterdam bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Amsterdam en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier